Διαφημίσεις

Το «μαύρο» χρήμα στα Βαλκάνια πάντα είχε ιδιαίτερη σημασία και έτσι η σερβική εφημερίδα  BLIC (Μπλιτς), η οποία επικαλείται διπλωματικές πηγές προχωράει σε μια αποκάλυψη που πρέπει να διερευνυθεί καθώς αναφέρει πως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και ο πρώην πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι είναι στενοί συνεργάτες και έχουν συμφωνήσει να ελέγχουν από κοινού τις θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις των Σκοπίων και του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και να δημιουργήσουν μαύρα κονδύλια που θα χρησιμεύσουν για τη δωροδοκία πολιτικών.

Η BLIC είναι η μεγαλύτερη σερβική εφημερίδα και έχει ισχυρές διασυνδέσεις με την κυβέρνηση της χώρας και τις μυστικές υπηρεσίες. Το δημοσίευμά της αναπαρήχθη από το σύνολο των σερβικών ΜΜΕ.

Ο Ζάεφ και ο Χαραντινάι δεν είχαν σχέσεις μόνο ως πρωθυπουργοί, αλλά διατηρούν και προσωπικές σχέσεις.

Επιπλέον, τα αδέλφια τους τους, ο Βίτσε Ζάεφ και ο Νταούτ Χαραντινάι, έχουν επίσης συναντηθεί επανειλημμένως, σύμφωνα με μια διπλωματική πηγή της Πρίστινα.

Το ζήτημα των σχέσεων Σκοπίων-Κοσόβου και των πρωθυπουργών Ζάεφ και Χαραντινάι έχει ανοίξει μετά την πρόσφατη σύλληψη του μέλους του UCK Τομόρ Μορίνα σε σκοπιανό έδαφος, με διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τη Σερβία, με βάση τις καταθέσεις 200 Σέρβων μαρτύρων εις βάρος του Χαραντινάι για εγκλήματα πολέμου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 19 Ιουλίου 2019, ο Χαραντινάι παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία του Κοσόβου, αφού προσήχθη για να ανακριθεί από τον ειδικό ανακριτή του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης. Ο Κοσοβάρος ηγέτης δήλωσε τότε ότι «δε θα μπορούσε να είναι πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου και συγχρόνως ύποπτος».

Όσο ο Χαραντινάι ήταν πρωθυπουργός πάντως, είχε συμφωνηθεί να δημιουργηθούν μαύροι πόροι για να δωροδοκηθούν πολιτικοί στις Βρυξέλλες και στην Ελλάδα, ώστε να περιοριστούν τα εμπόδια που τα Σκόπια αντιμετωπίζουν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Αυτό είναι σημαντικό και για τους Αλβανούς που ελέγχουν μέρος της κυβέρνησης στα Σκόπια, αναφέρει μια πηγή της BLIC.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, κάποια στιγμή οι διπλωματικές αρχές των Σκοπίων έλαβαν 2.000.000 ευρώ με τελικό προορισμό μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς, αποστολή των οποίων θα είναι να ενημερώσουν ολόκληρη την ΕΕ ότι δεν έχουν τίποτα εναντίον της εισόδου του κράτους των Σκοπίων στην ΕΕ.

Οι συμφωνίες που έκαναν ο Χαραντινάι και ο Ζάεβ δεν σχετίζονται μόνο με επιχειρήσεις, αλλά και με τους στρατιωτικούς σε Σκόπια και Κοσσυφοπέδιο.

Συμφωνήθηκε αφενός να χρηματοδοτηθούν Σκοπιανοί αξιωματικοί αλβανικής εθνικότητος για να πάνε στο Κοσσυφοπέδιο και από την άλλη να εκπαιδευθούν αξιωματικοί του στρατού του Κοσσυφοπεδίου στην Ακαδημία των Σκοπίων. Κάποια από τα χρήματα έχουν διακινηθεί μέσω συγκεκριμένων επιχειρήσεων, γράφει η BLIC.

enoplos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Σερβικά ΜΜΕ: 2.000.000 έδωσαν οι Σκοπιανοί σε Έλληνες πολιτικούς για να τους εξαγοράσουν”
  1. Πολύ ενδιαφέρον… 19 Ιουλιου παραιτήθηκε ε;
    19 Ιουλίου έγινε κι ο σεισμός, Παίζει πολύ το 19 οπως κ το 23.
    Λέτε στην τουρκία να γίνει σεισμός σοβαρός στις 19 Αυγούστου μετά την 8/8;

  2. Εάν δεχτούμε τήν λίστα Πούτιν και τό ποσό, με αριθμητική ακολουθία, μας δείχνει πως οι δέκα ονομαζωμενοι προδότες πήραν από διακόσιες χιλιάδες ευρώ για την προδοσία, τόσο γελοίοι, φτηνοί, ξεφτιλες και ανθελληνες είναι.
    Κατά συνέπεια, αφού οι Σκοπιανοί “αγόρασαν” τό όνομα άρα έχουν και δικαιώματα , οι γύφτοι καί όχι μόνο καί φυσικά και οι τού Κοσσόβου, διότι “τσονταρισαν”.
    Πιστεύω ότι τά ποσά είναι πολλαπλάσια διότι μόνο ο Κοτζιάς έκανε “κομποδεμα” 50 εκ €, βάλε και τόν άρρωστο ψυχικά , να μην πήρε τό παιδί άλλα τόσα ; Βλέπεις είναι καί η αστεφανωτη συντρόφισσα από Σοφάδες Καρδίτσας μεριά, στην μέση, διότι άν τελικά αύριο τα “σπάσουν” τί θα γίνει αυτή;;;;;;
    Εν πάση περιπτώσει, το θέμα – ερώτημα είναι θά δικασθούν όλοι αυτοί γιά εσχάτη προδοσία ;;;;;
    Εν αναμονή……

  3. Και να ναι μόνο αυτό; Πόσες πλούσιες οικογένειες, Βαρδινογιάννιδες και στελέχη της ΝΔ και φυσικά και οι οικογένειές τους κλπ. που κέρδισαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν εταιρίες ξεπλύματος χρήματος στα Σκόπια μόνο και μόνο για την στήριξη της συμφωνίας…
    Εδώ ο Βαρδινογιάννης είναι ένας από τους χρηματοδότες των γεωτρήσεων του Barbaros σε Ελληνικά χωρικά ύδατα. Μέχρι και πολιτικοί συμμετέχουν και μας πουλάνε φούμαρα.
    Η Ελλάδα για όλους αυτούς είναι γρήγορα φράγκα, λεηλασία και γεια σας έφυγα Χαβάι.
    Η ΕΥΠ; Αυτή χρησιμεύει απλά στο να καλύπτει τις παραβιάσεις αυτές εθνικής ασφάλειας.

    Τα καθεστώτα ανατρέπονται μόνο με τον σχηματισμό ένοπλης δύναμης, που ανοίγει τον δρόμο σε σχηματισμό, πολιτειακής οργάνωσης και δημόσιας διοίκησης, να αναλάβει τα ηνία, προκειμένου να προχωρήσει στην δημιουργία των υποδομών για νέους κρατικούς μηχανισμούς, ώστε να λειτουργήσει το Έθνος – Κράτος .

    Όποιος δεν αναφέρεται σ’αυτήν την λύση, κάνει τον Κινέζο γιατί φοβάται μη τυχόν και τον αποκαλέσει το καθεστώς, τρομοκράτη και συλληφθεί, γι αυτό χάνουμε χρόνο με τον πολιτικό χώρο τζάμπα, ενώ η μάχη πρέπει να δωθεί σε άλλο επίπεδο.
    Και πριν τον ανοιχτό πόλεμο, πάντοτε χρησιμοποιείς, πληροφορίες/ κατασκοπία, μετά εξοπλισμό/ οργάνωση/ σχεδιασμό, μετά μαύρες επιχειρήσεις/ φαλς φλαγκ/ σαμποταζ/ προξυς, μετά κινητοποιείς την λαική οργή, αφού την έχεις προετοιμάσει σωστά και μετά καταλαμβάνεις την εξουσία.
    Κανένας ικανός στρατηγός της πράξης;
    Εθελοντές, με την θέληση ν’ασχοληθούν με τα προαναφερόμενα;
    Ααα, ξέρω τι θέλετε όλοι…
    Λεφτά ε; Χαχαχαχα
    Αν σας πληρώσω, ξεκινάμε μια ομάδα συνέλληνες; Θα παίρνετε και μισθό…
    Τότε θα έρθετε ε;
    Καλή διάλυση, τα λέμε όταν δεν θα χουν αξία τα λεφτά… Θα σας πληρώνουμε τότε με σπόρους, καθαρούς μη υβριδικούς, με φαί και πιοτό, με στέγη, με άφθονη ενέργεια, με εξοπλισμό, με έναν χώρο ασφάλειας όπου θα ζείτε καλά και φυσικά με το αντάλλαγμα: Πιάνεις όπλο, εκπαιδεύεσαι, στρατολογείσαι, πολεμάς και ακολουθείς διαταγές για να νικήσουμε.
    Αρνείσαι; Κάτσε μόνος κι εξόριστος στο χάος, γίνει ληστής, μέχρι να σε καθαρίσουμε, όταν θα καθαρίζουμε την χώρα μας. Ούτως η άλλως και να μην γίνεις ληστής τότε, θ’αναγκαστείς έτσι κι αλλιώς να στρατολογηθείς, ειδάλλως μετά θα εξοριστείς από την ίδια την χώρα.
    Δε κατάλαβες καλά νεοέλληνα. Θες πολύ τέντωμα! Ήρωας με το ζώρι θα γίνεις, η απλά θα χάσεις για πάντα το δικαίωμα να λέγεσαι Έλληνας και να ζεις εδώ.
    Οι γυναίκες δεν εξαιρούνται φυσικά. Ούτως η άλλως, όποιος άνω των 18, έως 45 είναι σε κατάλληλη ψυχοσωματική κατάσταση να στρατολογηθεί, είναι πολύ λογικό να το κάνει!
    Κι όποιος δε μπορεί να είναι μέρος ενός εκστρατευτικού σώματος, δεν νομίζω, να μην μπορεί να επιτελέσει, έστω, φύλακας; Δεν είναι τίποτα δύσκολο να σαι μπάτσος/ σεκιούριτι!

    1. Σε τέτοιες ηλικίες, άντρας γυναίκα, είναι σε άψογη κατάσταση ώστε να εκπαιδευτούν, μέχρι εκεί που φτάνουν τα όριά τους. Τι διάολο, ένα σπριντ στα 100 να μπορείς να κάνεις, ένα 3κιλο όπλο να κρατήσεις, 10 κιλά φόρτος, 10 χιλιόμετρα πεζοπορία, λίγο σκοποβολή, ορίστε, τα βασικά τα κάλυψες! Για, φρουρός έστω, άντε και υποστήριξη…
      Εκτός κι αν ο μέσος νεοέλληνας, είναι είτε, γκομενίτσα, είτε τραβέλι…
      Η σωματικά ανύμπορος δηλαδή: Ανάπηρος, παχύσαρκος, η πρεζάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *