Διαφημίσεις

Όλοι έχουν ακούσει μέσα στις εκκλησίες το «Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου.» Πόσοι αναρωτήθηκαν όμως ποιος είναι ο Σαβαώθ;


Σύμφωνα με την επίσημη εκκλησία όπως ορίστηκε τον 4ο μ.Χ. αιώνα, σημαίνει «δυνάμεων», επομένως το Κύριος Σαβαώθ μεταφράζεται, ως «Κύριος των δυνάμεων». Αυτή η άποψη προέρχεται κυρίως από τη μελέτη του Αγίου Επιφάνειου, για τα ονόματα του Θεού.  Ο Επιφάνειος σαν Εβραίος που ήταν, ήξερε Εβραϊκά και κάθε λάθος μόνο επίτηδες θα μπορούσε να το κάνει. Όταν έγινε Χριστιανός και επίσκοπος, ψήφισε όλα όσα το παλάτι έφερε μπροστά του. Ψήφισε φυσικά και αυτός την ένωση Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού.

Για το όνομα Σαβαώθ, γράφει στο έργο του «περί αιρέσεων», πως ο όρος «Σαβαώθ» δεν είναι όνομα, αλλά επιθετικός προσδιορισμός και σημαίνει «των δυνάμεων». Ελληνική πατρολογία Migne, Τόμος 41 σελίδες 684-685 έργο «περί αιρέσεων»:

Κείμενο : Και το Ελλιών ύψιστος (σημαίνει) και το Σαβαώθ «δυνάμεων» ερμηνεύεται. Κύριος λοιπόν Σαβαώθ, Κύριος των δυνάμεων. Διότι παντού μαζί με κάτι άλλο είναι γραμμένο το όνομα Σαβαώθ στη Γραφή. Δεν το γράφει μόνο του, όταν λέγει, πες μου Σαβαώθ ή είπε ο Σαβαώθ, αλλά λέγει Κύριος Σαβαώθ. Διότι έτσι μιλούν οι Εβραίοι. Αδωνάϊ Σαβαώθ που ερμηνεύεται κύριος των δυνάμεων.

Στα εβραϊκά, «τσεβά» σημαίνει στράτευμα και «τσεβαότ» στρατεύματα. Αντονάϊ Τσεβαότ σημαίνει κύριος των στρατευμάτων. Λέει ο άγιος Επιφάνιος οτι πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα Σαβαώθ μόνο του. Ωστόσο δεν έκανε τον κόπο να ψάξει τις γραφές ή επίτηδες έκανε την δήλωση αυτή, διότι για κακή του τύχη, υπάρχει το όνομα Σαβαώθ με κεφαλαίο Σ, ως όνομα δηλαδή και όχι ως επιθετικός προσδιορισμός σε πολλά σημεία στην «Αγία Γραφή».


Ησαϊας κεφ 13.13 ο γὰρ οὐρανὸς θυμωθήσεται καὶ ἡ γῆ σεισθήσεται ἐκ τῶν θεμελίων Σαβαὼθ ἐν τῇ ἡμέρᾳ, ᾗ ἂν ἐπέλθῃ ὁ θυμὸς αὐτοῦ.(Κείμενο απο myriobiblos) Μετάφραση : Διότι ο ουρανός θα θυμώσει και η γή θα σεισθεί από τα θεμέλια του Σαβαώθ την ημέρα που θα έλθει ο θυμός του. Εδώ είναι κύριο όνομα και γράφεται μέσα στο κείμενο με κεφαλαίο και όχι με μικρό σίγμα, ενώ δίπλα δεν υπάρχει το «κύριος». Αλλού μέσα στη Γραφή τον γράφουν με μικρό.


Ησαϊας 6,3 καὶ ἐκέκραγεν ἕτερος πρὸς τὸν ἕτερον καὶ ἔλεγον· ἅγιος, ἅγιος, ἅγιος Κύριος σαβαώθ, πλήρης πᾶσα ἡ γῆ τῆς δόξης αὐτοῦ. Το όνομα Σαβαώθ δεν υπάρχει μέσα στα εβραϊκά κείμενα από τα οποία προήλθε η ελληνική μετάφραση της «Παλαιάς διαθήκης». Η εβραϊκή έχει το όνομα Τσεβαότ. Στην ελληνική Αγία γραφή, υπάρχει 67 φορές όμως. Που βρήκαν το όνομα αυτό, που δεν είναι εβραϊκό, το έβαλαν μέσα στην Γραφή και εμείς το λέμε στις εκκλησίες σήμερα; Υπάρχουν κάποια κείμενα που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι, τα οποία είναι τα μόνα που περιέχουν αναφορές στον Σαβαώθ και αυτά που αναφέρουν δεν είναι ευχάριστα. Σύμφωνα με τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι, Ο Σαμαέλ Σατανάς – Γιαχβέ, που φέρει και το όνομα Γιαλνταμπαόθ, μετά την αποστασία του από τον Δημιουργό των Πάντων, τον Θεό, γέννησε 6 πνευματικά πλάσματα που κατά κάποιο τρόπο ήταν γιοί του.


Ο Κώδικας ΧΙΙ 101,24-103,2, μας πληροφορεί οτι στο χάος εμφανίστηκαν 7 πλάσματα, εκ των οποίων, ένας είναι ο Σαβαώθ.Ο Κώδικας Ι 10,19-13,13, αναφέρει πως ο Σαβαώθ έχει πρόσωπο φιδιού.Ο Κώδικας ΧΙΙ 103,32 -105,20, ονομάζει επίσης τον Σαβαώθ, γιό του Γιαλνταμπαώθ.Υπάρχουν πολλές περισσότερες αναφορές μέσα στα κείμενα αυτά.


Το Σαβαώθ προέρχεται από την σανσκριτική ρίζα της αραβικής λέξης «σάμπ» που σημαίνει σκοτάδι, και «μπαούτ» που είναι το χάος. Επομένως Σαμπαότ ή Σαβαώθ είναι το σκότος του χάους. Σαμπαόθ ή Σαβαώθ είναι ένα όνομα με εντελώς διαφορετικό νόημα από το εβραϊκό Τσεβαότ, που σημαίνει των δυνάμεων. Κείμενα παρόμοια με αυτά που βρέθηκαν στο Νάγκ Χαμμάντι, μας δείχνουν ποια ήταν η διωκόμενη γνώση που έπρεπε να καεί, ώστε οι άνθρωποι μεταξύ των άλλων να μην γνωρίζουν ότι υμνούν το γιο του Σατανά(;).

Όλα δείχνουν πως δυστυχώς αυτό συμβαίνει, υμνούμε τον γιό του Σατανά, δίχως να το γνωρίζουμε, επειδή οι υπηρέτες της Μαύρης Μασονίας, έκαψαν όλα τα αρχαία κείμενα και έβαλαν τον Σαβαώθ ως τιμώμενο πρόσωπο, στα τελετουργικά κείμενα της νέας -τότε- (Εβραίο)χριστιανικής θρησκείας, αφού σκότωσαν κάθε πραγματικό Χριστιανό που δεν ήθελε τον εβραιοχριστιανισμό.


Ο Χρυσόστομος στη θεία λειτουργία έγραψε: «Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ· πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου.» Κατά πάσα πιθανότητα, θέλησε να ελληνοποιήσει τον εβραϊκό όρο «Τσεβαότ», και γι’αυτό έγραψε το «Σαβαώθ». Επομένως μιλάμε για κάτι ασήμαντο, για μία απλή παραποίηση ενός όρου ή με τον τρόπο αυτό υμνούμε τον γιό του Σατανά; Τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι λένε, πως μέσα στο περιορισμένο υλικό βασίλειο του Γιαχβέ Σατανά, ο Σαβαώθ έχει δικό του ουρανό (σύμπαν). Αυτόν λοιπόν και το σύμπαν του υμνούμε όταν λέμε: » πλήρης ο ουρανός και η γη της δόξης σου»;


Επίκληση του Σαβαώθ έχουμε και στο μυστήριο της βαπτίσεως : Αφορκισμός Γ’ «Τοῦ Κυρίου δεηθῶμεν. Κύριε Σαβαώθ, ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ, ὁ ἰώμενος πᾶσαν νόσον καὶ πᾶσαν μαλακίαν, ἐπίβλεψον ἐπὶ τὸν δοῦλον (δούλην) σου, ἐκζήτησον, ἐξερεύνησον, καὶ ἀπέλασον ἀπ’ αὐτοῦ (αὐτῆς) πάντα τὰ ἐνεργήματα τοῦ Διαβόλου» Επομένως ζητάμε από τον Σαβαώθ, από το σκότος του χάους, να μας φυλάει από τον Σατανά που είναι ο πατέρας του; Δεν πάμε καλά δυστυχώς.


Αν λοιπόν, πράγματι, υμνούμε, έστω και εν αγνοία μας, τον γιό του Σατανά, πως γίνεται και ο Χριστός μας στηρίζει στην προσωπική μας ζωή και βιώνουμε θαύματα όταν Τον επικαλούμαστε ; Η απάντηση είναι απλή.
Ο Χριστός ποτέ δεν αγάπησε την τυπολατρία και τους τυπολάτρες. Έτσι όταν συγκεντρωνόμαστε στο όνομά Του, μας δίνει αυτό που Του ζητάμε, ακόμη και αν αναφερόμαστε το όνομα του Σαβαώθ που δεν ξέρουμε καν τι σημαίνει. Οπότε εν τέλει, άσχετα με τα όσα οι μεγαλοθεολόγοι της Μαύρης Μασονίας, έβαλαν μέσα στο τυπικό της εκκλησίας, ο Χριστός εισακούει όσους από εμάς Τον εμπιστευόμαστε και Τον επικαλούμαστε ακόμη και μέσα σε ένα απόλυτα νοθευμένο ιδεολογικό περιβάλλον. Όταν είμαστε μέσα στην εκκλησία και ακούγεται το «Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ», εμείς ας λέμε και να ακούγεται «Άγιος Άγιος Άγιος Κύριος Ιησούς Χριστός».
Ιησούς Χριστός Νικά Περιείχε στοιχεία και πληροφορίες από το έργο «Το ένοχο μυστικό» (Δ. Λιακόπουλος)


ΕΛ Hunter 888

dionios.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

29 σχόλια στο “Ποιος είναι ο Σαβαώθ που Υμνούμε Μέσα στις Εκκλησίες”
  1. Υπάρχει και η εκδοχή του “τσεβά” στα βλάχικα που σημαίνει “τίποτα”. Γενικώς το όλο κείμενο περί Σαβαώθ με μεγάλο ή μικρό (σ) είναι ο υπερθετικός βαθμός του τίποτα δηλ. κανκαντίποτα.

  2. Ο Χριστός ποτέ δεν αγάπησε την τυπολατρία και τους τυπολάτρες..Ετσι ακριβως ειναι..Mα αυτους ακριβως κατακεραυνωσε..Τους Γραμματεις και τους Φαρισαιους !Τους τυπολατρες υποκριτες της εποχης του..1. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, επειδή σεις δεν εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφήνετε να εισέλθωσιν’ . 2. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κατατρώγετε τας οικίας των χηρών, και τούτο επί προφάσει ότι κάμνετε μακράς προσευχάς, διά τούτο θέλετε λάβει μεγαλυτέραν καταδίκην. 3.Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι περιέρχεσθε την θάλασσαν και την ξηράν, διά να κάμητε ένα προσήλυτον, και όταν γίνη, κάμνετε αυτόν υιόν της γεέννης διπλότερον υμών. 4. Ουαί εις εσάς, οδηγοί τυφλοί, οι λέγοντες, Όστις ομώση εν τω ναώ, είναι ουδέν, όστις όμως ομώση εν τω χρυσώ του ναού, υποχρεούται. Μωροί και τυφλοί, διότι τις είναι μεγαλήτερος, ο χρυσός, ή ο ναός ο αγιάζων τον χρυσόν; Και, Όστις ομώση εν τω θυσιαστηρίω, είναι ουδέν, όστις όμως ομώση εν τω δώρω τω επάνω αυτού, υποχρεούται. Μωροί και τυφλοί, διότι τι είναι μεγαλήτερον, το δώρον ή το θυσιαστήριον το αγιάζον το δώρον; Ο ομόσας λοιπόν εν τω θυσιαστηρίω ομνύει εν αυτώ, και εν πάσι τοις επάνω αυτού. και ο ομόσας εν τω ναώ, ομνύει εν αυτώ, και εν τω κατοικούντι αυτόν. Και ο ομόσας εν τω ουρανώ, ομνύει εν τω θρόνω του Θεού, και εν τω καθημένω επάνω αυτού. 5. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι αποδεκατίζετε το ηδύοσμον, και το άνηθον, και το κύμινον, και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου, την κρίσιν και τον έλεον και την πίστιν, ταύτα έπρεπε να πράττητε, και εκείνα να μη αφίνητε. Οδηγοί τυφλοί, οίτινες διϋλίζετε τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνετε. 6. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί^ διότι καθαρίζετε το έξωθεν του ποτηρίου και του πινακίου, έσωθεν όμως γέμουσιν εξ αρπαγής και ακρασίας. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισον πρώτον το εντός του ποτηρίου και του πινακίου, διά να γείνη και το εκτός αυτών καθαρόν. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί^ διότι παρομοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν όμως γέμουσιν οστέων νεκρών, και πάσης ακαθαρσίας. Ούτω και σεις έξωθεν μεν φαίνεσθε εις τους ανθρώπους δίκαιοι, έσωθεν είσθε πλήρεις υποκρίσεως και ανομίας». 7.Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι οικοδομείτε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων, και λέγετε, Εάν ήμεθα εν ταις ημέραις των πατέρων ημών, δεν ηθέλομεν είσθαι συγκοινωνοί αυτών εν τω αίματι των προφητών. Ώστε μαρτυρείτε εις εαυτούς, ότι είσθε υιοί των φονευσάντων τους προφήτας…. Και τελικα Τον Σταυρωσαν για να μην ελεγχονται..Οι απογονοι αυτων των ανθρωπων σταυρωτων κυβερνουν σημερα τον κοσμο ,μεσο των σκοτεινων εωσφοροκινουμενων στοων ανα την υφηλιο..

  3. Όλα αυτά βέβαια τα λέει η σατανική καμπάλα. Ο Θεός έχει πολλά ονόματα και ένα από αυτά είναι και το όνομα Σαβαώθ. Και για αυτό ψέλνουμε σε κάθε λειτουργία . Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ πλήρης ο Ουρανός και η γη της δόξης σου. Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου. Ωσαννά ο εν τοις υψίστοις. Και σε ποιο σημείο παρακαλώ. Στο κρισιμότερο σημείο της Θείας Λειτουργίας, τότε που γίνεται η μετουσίωση του άρτου και του οίνου σε Σώμα και Αίμα Κυρίου. Επομένως οτιδήποτε άλλο λέγεται είναι βλάσφημο και προέρχεται από τους νεοεποχίτες καμπαλιστές και δεν έχει καμία σχέση με την Ορθοδοξία. Ο Τριαδικός μας Θεός είναι Κυρίαρχος των Πάντων. Τώρα θα αναφέρω και κάτι άλλο και μου είναι αδιάφορο αν και πόσο σκανδαλιστούν κάποιοι Κάποια φορά,
    όπως αναφέρεται στο Γεροντικό, γινόταν ανήμερα της Αγίας Τριάδος, Θεία Λειτουργία στον Ιερό της Αγίας Τριάδος στο Θεοβάδιστο Όρος Σινά, εκεί που παρέλαβε τις πλάκες με τις δέκα εντολές ο Μωυσής και στο Σημείο που επρόκειτο να γίνει η μετουσίωση άρχισαν όλα τα βουνά να φωνάζουν, σε σημείο που να ακούγεται σε όλα τα πέρατα του Σινά. το τροπάριο “Άγιος, Άγιος, Άγιος Κύριος Σαβαώθ πλήρης ο Ουρανός και η γη της δόξης Σου”. Ότι και να λέτε είναι πραγματικός ο Θεός των Χριστιανών και δη ο Θεός των Ορθοδόξων Χριστιανών, όπως είπε ο Χότζας, όταν σκίστηκε η κολόνα για να βγει το Άγιο Φως στα Ιεροσόλυμα

    1. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

      Μανιάτη Βηρσαβεέ …………………. Δόξα τω Θεώ …………………. Η Υπεραγία Θεοτόκος μεθ’ ημών! “Άλλην γαρ ουκ έχομεν αμαρτωλοί προς Θεόν εν κινδύνοις και θλίψεσιν αεί μεσιτείαν”!
      Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα και εις την Παναγιά μας δόξα.
      Άγιε του Θεού πρεσβεύε υπέρ ημών των αναξιων……….

    2. Ο/Η Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» λέει:

      skarlakidis.gr/el/thema/18–1579-.html

  4. Ο ΣΑΒΑΩΘ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ… …ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ….ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΒΑΩΘ…

    ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΑΒΑΩΘ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΙΑΣ…ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ …ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΒΑΩΘ…ΜΙΑ ΘΕΙΚΗ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΠΟΥ Ο ΠΑΤΗΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ…Ο ΥΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ…

    Η ΛΕΞΗ ΣΑΒΑΩΘ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ…ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΥΚΟΥ ΘΕΟΥ…

  5. Μεγάλωσα απο μικρο παιδι στην Εκκλησία .Ο παππούς μου ήταν
    νεωκορος ,στο κατηχητικό ημουν ο καλύτερος και στο Γυμνάσιο είχα 20 στα θρησκευτικά .Αυτά για εισαγωγή .Λοιπόν ο Χριστός ήταν Εβραίος ,υιός του Θεού των Εβραίων .Η μητέρα του ήταν Εβραϊκά και είχε προστάτη ,σύζυγο, τον Εβραίο Ιωσήφ .Στην γη των Εβραίων δίδαξε .Η ΣΗΜΕΡΙΝΉ απόδειξη ότι οι Φιλισταιοι ήταν Κρήτες ,Εχθροί των Ιουδαίων .Ότι το Χανουκα ειναι στην πραγματικότητα η νίκη των Εβραίων εναντίων των Ελλήνων ,Οτι οι πρώτοι Χριστιανοί ήταν οι Ελληνιζοντες Εβραιοι ,Οτι την Ελλαδα διάλεξε ο Παυλος να ελθει για να προσηλητισει .Αυτος ηταν ο μεγαλος του στοχος,Απο τις Ιστορικές μαρτυρίες ότι ολες οι Θρησκείες ήταν ελεύθερες κάτω απο τους Ρωμαίους αλλά ότι δήθεν οι Χριστιανοί ηταν που καταδιωχθηκαν ,Λόγω του ότι στην πραγματικοτητα ήταν φανατικοί όπως οι Ιαχωβαδες σήμερα ,και οχι λόγω Θρησκείας ειναι αποσδεικτεο ,δηλαδή ηταν σέκτα .Επίσης οτι πάντοτε ήταν εκδικητικοι και η φωτιά και τα ρόπαλα ηταν αγαπημένο σπορτ για αυτούς .Οπως και το μίσος που έδειξαν για κάθε τι Ελληνικό. …Υπάρχουν Ιστορικές μαρτυρίες .ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΕΠΊΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΚΑΤΑΔΊΩΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΚΆΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΌ …Υπάρχουν οι αποδειξεις..Εχουμε ενα συμπέρασμα και μονο.ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ,ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .
    Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..Η ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ/ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΕΣ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ .ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΕΣ ΕΒΡΑΊΟΙ ….ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ..ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΊΣΙΝΓΚΕΡ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝΝΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ..ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ..ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..ΕΠΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ;
    .ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

  6. Θεοι του Ολυμπου τι ναρκωτισμος και ασιατισμος ειναι αυτος που μας ”’σκεπασε” ? Ωστε οι βαρβαροι μας γαμησαν τοσες δεκαδες χρονια πνευματικα , ΑΥΤΟΙ που και γλωσσα δικη τους δεν κατειχαν ? Βρωμοσκηνητες λεηλατες.

      1. στο πρωτο βιβλιο του ο ενωχ αναφερει τον πρωτο απ ολους τους αρχαγγελους με το ονομα Γελοδ Σαβοθ και λογω της ιδιορυθμιας του που λες και συ Α να Δ ω Ν ….κατεληξε να γινει σκωτεινος δεν ξερω αν προκειται για τον Σαβαωθ αλλα γιατι το ονομα Σαβοθ δεν το εχουμε ακουσει πουθενα …αλλα το ονομα [η επιθετο] σαβαωθ το υμνουμε χωρις να γνωριζουμε ακριβως τι σημενει????

        1. Ο/Η Η απαντηση του Σειληνου στον Μηδα,..Πλουταρχου παραμυθητικος προς Απολλωνιο... λέει:

          Καρπαζοεισπρακτορες ηλιθιοι και κουτοπονηροι διαβασμενοι? ξερολες?ανοητοι θνητοι μελοθατοι ανθρωποδουλοι ,.προσομοιομενα σκεπτομορφικα ανεραστα υπακοα μιμιτικα φοβισμενα η θαραλεα? φιλοπονα βιορομποτ των λεφταδων, και φασιστων στρατοκρατορων,επιστημονων?μαγων, αφεντων ανθρωπων?θεων?διαβολων?,..αποκληροι φτωχοι δυσμοιροι αβολευτοι και (εκλεκτοι?);τυχεροι? ψευτοβολεμενοι ,αυξανονται και πληθυνονται και αναπαραγουν το ματριξ αυτο…ειναι μουφα ο κατιφες..το καλυτερο ειναι να μην προσομοιονοσταν εδω ποτε,.αλλα τουλαχιστον (σωζει) τους θνητους σε αντιθεση με τους αλλαζονες αθανατους στην ματριξιανη κολαση εξουσιαστες ,θεους? η ( θνητοτητα)-δραπετευση- εξοδος των (θνητων )απο το ματριξ..

        2. “Ολαος”
          Όπως βλέπεις
          Από τά
          Σχόλια
          Δεν μπορεί
          Να γίνει
          Σοβαρή
          Συζήτηση,
          Και ο
          Χρόνος
          Τρέχει,
          300010020900300001020

  7. Π-π-ριες ενος ακομη κρυφο-παγανιστακου η αρχαιοβαρεμενου κλαψομ-υνη ! (διοτι υστερα απο 200 ετη ακκομη μανουριαζουν για πραγματα που εκαναν πεθαμενοι εδω και 2000 ετη καποιοι εντεταλμενοι μακακες – οι οποιοι ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , αλλα τσιρακια του καμπαλλιστικου ιερατειου του αρχαιου οφη γνωστου για την διαφθορικη δολοπλοκια κι εξαπατηση των αμυλων ποπολαρων )
    Κατακαημενοι αρχαιοβαρεμενοι..
    Για λυπηση εισθε . Τοσες δεκαδες αιωνες ολομοναχοι διχως εστω ενα φαξ απ`τους “12” – που ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ πως ησαν πανω απο 30 τελικα συμφωνα με ιστορικες πηγες..
    Κατι σαν εσας “αυτοκτονησαν” τον Σωκρατη , εξοστρακισαν μεγαλες προσωπικοτητες , στρατηγους , δικαιους πολιτικους και φιλοσοφους απ`τις αρχαιες πολεις – διοτι εφιαλτες μια ζωη ειταν οι προκατχοι σας.Χαιρομαι ιδιατερα που αποκαλυφθηκαν εδω και 30 χρονια οι μασωνοπαρεουλες σας !
    Οι μακαριστοι δασκαλοι της ορθοδοξιας π.Αλεβιζοπουλος και π.Χαραλαμπους ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τα εως σημερα ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΑ ερευνητικα τους βιβλια εναντιον καθε αιρεσης , τεκτονικης στοας , και σατανοσεκτας !
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ;
    Αντε, καλες βουτιες και καλα κρασα παιδακια..

    1. Ο/Η Αν ο θεος διαβασει το μυαλο σας,.και την καρδια σας κανεις δεν θα μπορει και δεν θα θελει να ζει στον παραδεισο , λέει:

      Της διαταγες των λεφταδων μασονων εκτελουν και οι παπα δες..τυπου Αλεβιζοπουλου,..γιαυτο τους πληρωνει με τα λεφτα του ο αφεντης διαολος ο ματριξιανος 666 ψευτοθεος τους,.ο Ελκηνογιαχωβας στρατοκρατης φασιστας καπιταλας μαμονας μπανκερης..που υπηρετουν στο ματριξ…πως να μην σας κυβερναν οι φιλανθρωποι???αφεντες σας ,οι νεοδημοκρατες και οι συριζεοι διαβολοι που πιστευτε και προσυνστε..

      1. Ειναι φανερο τ`οτι δεν εχεις ιδεα γι`αυτους τους δυο αξιους πατερες του αντιαιρετικου αγωνα , οι οποιοι εβαζαν χρημα απ`την τσεπη τους για να εκτυπωνονται και να μοιραζονται στο ποιμνιο ΔΩΡΕΑΝ τα ενημερωτικα βιβλια τους με θεματα ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΠΠΙΚΩΝ ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ.!
        Οσο για τις θεωρητικες σου μλκιες περι οσων γραφεις χωατες εκει που ξερεις παγανισταρα ! Ο ψυλος σε ψυλλιασε ε ;
        ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΙΣ – ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ – ΕΧΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ !
        – ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΔΑΗ Η ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ !
        Ουτε ψηφοφορος ουτε του συστηματος , μα ουτε κι αυτου του πλανητισκου
        προ’ι’ον ειμαι – ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;

  8. Ο/Η ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑΖΙ ΠΟΥΣΤΟΜΑΛΑΚΑΣ λέει:

    Η ηλιθιοτητα σας εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο στην ανθρωπινη ιστορια. Ο Κυριος των Δυναμεων δεν ειναι ονομα. Ειναι η Εβραικη αντιληψη για τον βασιλεα των θεων Οσιρι/Μαρδουκ/Δια και οπως ολα τα σχετικα ενεργειακα αποτυπωματα μπορει να εχει θετικη η αρνητικη χρηση αναλογα με το ατομο και δηλαδη στην δικη σας περιπτωση αρνητικη απο καθε αποψη και απο τις θρησκειες σας και απο τα λοβοτομημενα φασιστοατομα που προσπαθουν να μετατρεψουν το ολο θεμα σε εναν εθνικιστικο παροξισμο για να βγαζει τα συμπλεγματα του στους αλλους ο καθε λοβοτομημενος κατα φαντασιαν απογονος φασιστομαλακας.

  9. Δεν υπαρχει πλεον τιποτα το υγιες μεσα στης ηλιθια πουστογαμημενη εθνονεοναζιστικομαλακιστικη πραγματικοτητα σας, που παραγει μονο λοβοτομημενα εθνοφασιστοκατσικια, που επιδιδονται καθολικα σε εναν ατυπο διαγονισμο εθνοκομπλεξικομαλακισμου. Μιλαμε για την απολυτη ντροπη του ανθρωπινου γενους.

  10. Δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι..Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι εχεις προβλημα ,απλως να παιρνεις το χαπακι σου στην ωρα του ,διοτι η μαλακινση εγκεφάλου ειναι μη αναστρεψιμη

  11. Εχετε αρρωστησει πολυ κοσμο με την αλαζονια του “απογονου” και τα εθνοκομπλεξικα βρωμοσκατα σας, που απευθυνονται στον πατο της ηλιθιοτητας και για αυτο θα παρετε την απαντηση σας ειτε απο μενα ειτε απο το συμπαν καθως η θλιβεροτηττα σας λοβοτομημενα φασιστοκατσικια εχει ξεπερασει καθε οριο. Εισαστε τα πλεον γελοια και τα πλεον αρρωστημενα μαλακισμενα στον πλανητη και εισαστε η απολυτη ντροπη του ανθρωπινου γενους απο καθε αποψη. Για αυτο σε 4-5 μερες που θα τελειωσω το νεο blog μου σκεφτομαι αμα προλαβω να σας βγαλω στο Reddit και εχω και τον τροπο να ανεβασω το ποστ στην πρωτη σελιδα, καθως βρηκα μια ομαδα που κανει αυτη την δουλεια για θεματα που αφορουν την ακροδεξια. Αυτο σημαινει τουλαχιστον 1 000 000 views στο παγκοσμιο αλλα ελπιζω για πολυ περισσοτερους γιατι αυτο μαλλον θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανω και που εισαστε μαλακισμε παρα να γινω ομοιος σας ειτε των μεν ειτε των δε θα προτιμουσα να πεθανω και για εκει παω. Να ερθετε εκει να μας πειτε τις σκατα σας να σας βλεπει ολος ο πλανητης και οχι μονο τα λοβοτομημενα ακροδεξιοφασιστακια στο φασιστομπουρδελο σας για να δουμε και την ευθυνη γενικοτερα που αναλογει σε ολους για αυτην την αρρωστια που σπειρατε.

  12. Δεν ακυρονονται οι χρονοαγκηρες απλα να δουμε που θα σας πανε καθως εχει κλεισει για εσας η πορτα στο μελλον και η πορτα φυλαγετε απο το φλεγομενο ξιφος του …

  13. Ε
    3110=5
    ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΛΗθΙΝΟΣ θΕΟΣ ΗΜΩΝ
    Ε
    1013=5
    Σαβαώθ
    Ι
    1234+=Η ΑΡΡΗΤΗ ΑΡΧΗ
    4123+=ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ θΗΣΑΥΡΟΥΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *