16:38 - 07/08/2019

Οταν στο λεει ανθρωπος που το εζησε γιατι δεν τον πιστευεις και πιστευεις τα ΜΜΕ;

Διαφημίσεις

Η κοπελα εζησε ενα μακελειο σε σχολειο το 2018 στην φλοριντα της αμερικης , στην καμερα δηλωνει ξεκαθαρα οτι νομιζε οτι ηταν ψεμα γιατι μας ειχαν πει οτι θα ειναι …”ψευτικο”… η ρεπορτερ δηλωνει ..δηλαδη σαν ασκηση ;..Και η κοπελα λεει ναι σαν ασκηση ..!!!

They told you what now? from r/conspiracy

Εμεις χρονια τωρα σου λεμε οτι μεγαλο μερος των ασκησεων ειναι βασικα η κανονικη επιθεση και σε αυτη την διαδικασια χρησιμοποιουν ψευτικους ηθοποιους (fake artists or drill artists ) … και με αυτο τον τροπο στηνουν το παγκοσμιο ψεμα !

Το εχουμε αποδειξει με δεκαδες βιντεο οπου ενας ηθοποιος εχει εμφανιστει σε 4 τραγωδιες , το εχουμε αποδειξει με βιντεο που τα παιδια δηθεν που σκοτωθηκαν εμφανιστηκαν μετα απο ενα χρονο σε αλλο σχολειο σε γιορτη ..βλεπε σαντυ χοοκ… , σας εχουμε δειξει βιντεο που δεν ειναι συμφωνα με την αφηγηση των ΜΜΕ και ειναι ολαφανερα οτι ειναι στημενα σκηνοθετημενα βιντεο και τα ΜΜΕ δεν ειχαν ποτε την ικανοτητα να το δουν ..αλλα συνεχισαν την προπαγανδα ..και και και και ….

Αλλα ενταξει καταφεραν στην δικη σου συνειδηση να μας βγαλουν γραφικους , να μας κανουν να ειμαστε αορατοι σε οτι κανουμε και λεμε …τι γινεται ομως οταν στο λεει ο ιδιος ο μαρτυρας … ;;..Γιατι δεν το πιστευεις ; Γιατι δεν αντιδρας; …Ποσο καιρο νομιζεις θα παρει ωστε να εισαι εσυ ο επομενος μαρτυρας; …

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Εξωγήινος 08/07/2019 @ 4:46 ΜΜ

    Έτσι ακριβώς!
    Αλλά όταν σου έγραψα κι εγώ για το Sandy Hook το σχόλιό μου δεν ανέβηκε..

  2. Δηλαδή για να καταλάβω, επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το αντιλαμβάνομαι σωστά: δεν υπάρχουν καν θύματα; Δεν σκοτώνεται ποτέ κανένας σε αυτές τις επιθέσεις;

    • Γιαννης 08/08/2019 @ 12:26 ΠΜ

      σιγουρα υπαρχουν, αλλα υπαρχουν και κομπαρσοι διοτι ολα ηταν σχεδιασμενα…

  3. Η πλυση εγκεφαλου δουλευει κανονικα, μαζι με την βιομηχανια υποταγης συνειδησεως.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*