ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Αμφιλοχία

· Κατοχικά Νέα

Μια ακόμη επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας στην καταπολέμηση διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών μετά από καταδίωξη στην Ιόνια Οδό. Έγιναν δύο συλλήψεις.

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε στην περιοχή της Αμφιλοχίας όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο δεν σταμάτησε σε σήμα της Ασφάλειας Άρτας που κινούνταν στην Ιόνια Οδό και ακολούθησε καταδίωξη με τους δράστες να ανοίγουν πυρ κατά των αστυνομικών.

Όπως αναφέρει το e-maistros.gr, το ΙΧΕ όπου επέβαιναν ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ανέπτυξε ταχύτητα και στην Β έξοδο της Αμφιλοχίας βγήκε από την Ιόνια Οδό και μπήκε στην πόλη της Αμφιλοχίας στην προσπάθεια τους οι δράστες διαφύγουν στα στενά της πόλης.

Το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά στο στενό του Αγίου Αθανασίου ενώ οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή για να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα σε εγκαταλειμμένη οικία στη δυτική πλευρά της πόλης από τους άνδρες της Ασφάλειας Άρτας, τη συνδρομή άνδρα του Λιμενικού Τμήματος και κατοίκων της Αμφιλοχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως διαπιστώθηκε το όχημα ήταν γεμάτο με μεγάλη ποσότητα Ινδικής Κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας ‘Άρτας.

in.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Φωτιά και πυκνός καπνός - έκτακτη ενημέρωση για Σαλαμίνα και ΒοιωτίαΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιές σε Σαλαμίνα και Βοιωτία – 112 για εκκενώσεις, ισχυρές δυνάμεις στη Στεφάνη

Δημήτρης ΚόκοταςΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών – Η μεγάλη μάχη που ξεκίνησε το 2024

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΔΙΕΘΝΗ

Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Ειρήνη από θέση ισχύος» – γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά