ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο για την Ελλάδα συγκάλεσε ο Σαρκοζί!

· Κατοχικά Νέα

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε όλη την Ευρώπη, δια χειρός Παπανδρέου! Το δημοψήφισμα και η πτώση της κυβέρνησης, οδηγεί τον Σαρκοζί να συγκαλέσει έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο για την Ελλάδα, καθώς οι αγορές πιέζονται έντονα. Νωρίτερα, τα spreads της Γαλλίας δέχθηκαν ισχυρότατες πιέσεις, αγγίζοντας και νέα ρεκόρ!
Ο Γάλλος πρόεδρος αναμενόταν να συζητήσει το μεσημέρι με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, ενώ συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο του υπουργικού συμβουλίου με τον πρωθυπουργό Φρανσουά Φιγιόν σε στενή σύνθεση, με τη συμμετοχή υπουργών-κλειδιά, όπως του υπουργού Οικονομικών Φρανσουά Μπαρουέν και του υπουργού Εξωτερικών Αλέν Ζιπέ.

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά