Διαφημίσεις

Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το thestival.gr στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα των πέντε από τους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης) καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι. Τοιχοκολλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

tanea.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

12 σχόλια στο “Οι Θεσσαλονικείς «μαυρίζουν» το ΣΥΡΙΖΑ- Γέμισε αφίσες το κέντρο”
  1. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ….
    ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
    ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ “ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ”….. ΟΙ Π[Ω]ΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ “ΑΛΛΟΥΣ”.
    ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ…
    “ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ”;
    ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ 10% ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90% ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ….
    [ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ… ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!]

    1. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΟΞΥΜΩΡΟ;;;
      ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ.
      ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ “ΑΛΟΙΦΗ”.
      ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΧΙ;
      ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ…
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΘΕΣΕΙΣ.

      1. ΣΩΣΤΟΣ. ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΛΑ ΠΟΛΕΜΩ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΤΑΣΣΩ.

    2. Το ότι θα πατάξει τον νατιβισμο δεν ήταν μια υπόσχεση του Κουλη …
      Ήταν Δήλωση-Δέσμευση ενώπιον του ΟΗΕ στο Ισραήλ.
      ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ = από το λατινικό nativo που σημαίνει Γηγενής .Δηλαδη ντόπιος .
      Δηλαδή θα πατάξει εσάς που τον ψηφίζετε ηλίθιες όρνιθες . Περαστικά σας…

      1. NATIVUS, NATIVA, NATIVUM, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ “ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ-Η-Ο”, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ “ΦΥΣΙΚΟΣ” , ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΓΗΓΕΝΗΣ” ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.
        ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ.
        Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ- NATIONALITY [EΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΝΑΤ”] ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΟΥΣ.
        ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

  2. Ολους οσους προδωσαν με τον ενα η αλλο τροπο την Ελλαδαα μας τα τελευταια 45 χρονια πρεπει να μαυρισουν..
    Ειδικα οι οικογενειοκρατες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ και λοιπα σκουπιδια δεν δικαιουνται θεση ΠΟΥΘΕΝΑ !

  3. Ολοι απαξαπαντες στη βουλη ειναι μεχρι το λαιμο στα σκατα χωμενοι.αλλοι περισοτερο αλλοι λιγοτερο και αυτοι που τι καναν με ελεφρα.βλεπε καμενος παραδειγμα.ολοι ηξεραν ξερουν.προδοτες ολοι τους στη βουλη.μακρια απο δαυτους.αλωστε τοδηλωνουν απο τωρα μερικοι.κουλης θα παταξω τους ιθαγενεις.και ομως εχει τους ηλιθιους που θα ψηφισουν τους αυριανους δολοφονους τους. Για πολυ ψυχω λαος λεμε.

  4. COMMENTS
    Συνιστώ ένθερμα να διαβάσουμε το κείμενο του Cas Mudde που ακολουθεί, που αναφέρεται σε μια έννοια, εκείνη του νατιβισμού, σχεδόν άγνωστη μέχρι σήμερα στον δημόσιο διάλογο στην Ελλάδα.

    Ο νατιβισμός, κατά τον Mudde είναι μια ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη πρέπει να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονος ομάδας («το έθνος»), και ότι οι μη αυτόχθονες πολίτες και ιδέες απειλούν ριζικά το ομοιογενές έθνος-κράτος.

    Αυτή η προσέγγιση ήταν, δυστυχώς πολύ δημοφιλής το 2017, σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και συνέτεινε, μαζί με τον λαϊκισμό, στην άνοδο του ακροδεξιού φαινομένου. Ο συγγραφέας επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι «ο λαϊκισμός λειτουργεί στην καλύτερη περίπτωση ως ένα προκάλυμμα για τη συγκάλυψη του πιο απειλητικού νατιβισμού».

    Στην Ελλάδα, μπορεί κανείς εύκολα να διαγνώσει την επιρροή του νατιβιστικού λόγου στη συζήτηση για το αν ήταν ορθό να δοθούν επιδόματα σε αλλοδαπούς που φορολογούνται στη χώρα. Πρόκειται για μια προσέγγιση που ελάχιστα απέχει από τον ανοιχτό ρατσισμό.

    Ο Mudde επισημαίνει επίσης τη λάθος χρήση του όρου λαϊκισμός από το Cambridge Dictionary, κάτι που δυστυχώς είναι πολύ συνηθισμένο στον δημόσιο διάλογο.

    1. Dmitry , μπλα μπλα και παπαρες , καταλάβαμε πολύ καλά τι εννοούσε . Δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση στα σκατα για να δούμε από τι αποτελούνται . Διάβασε εσυ τον cas muddle , και κάνε ανάλυση στα σκατα μόνος σου.

    2. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ….
      ΕΙΧΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ…
      Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΕΝΝΟΙΩΝ.
      ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ, ΚΑΙ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ.
      http://www.youtube.com/watch?v=UXD8M5O7HSE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *