01:41 - 30/06/2019

Καποιοι προσπαθουν να καπηλευτουν το αυτογεννητο θελημα του Ελληνικου Λαου ..!

Διαφημίσεις

Εθεσα καποια ερωτηματα πριν μια μερα στην υποτιθεμενη “δυναμη” της Νεας Φιλικης εταιριας ..και δεν μιλαω για το νομιμο σωματειο αλλα για την ομαδα που εκανε μια διαμαρτυρια και πλεον πολλες σελλιδες παιζουν οτι ειναι …”””παντου”””!

Ενω πλεον γνωριζουν οτι γνωριζω ποιοι ειναι που εχουν στησει ολο αυτο το ..ας το πουμε ευγενικα λαικο μυθο … δεν μου εχουν απαντησει στα ερωτηματα μου…απαξιωντας να ασχοληθουν μαζι μου !

Θα πρεπει να πω οτι μερικα δεκαδες λαικ στο φεις σε καθε μας αναρτηση δεν μας δινει κανενα δικαιωμα να νομιζουμε οτι ειμαστε ο Μεγα Αλεξανδρος ..μαλιστα αν αυτο συμβαινει πρεπει αμεσα να συμβουλευθουμε ψυχιατρο και οχι να λεμε σε τηλεφωνα για τον Μ@λακα τον Stranger …μιας και αυτος ο μαλακας σας εχει ταισει πολλα λαικ και φολοου ωστε να φτιαξετε την δικη σας στανη !!

Βεβαια και σε εμας ανεβηκε αυτο το ποστ της περιφημης νεας φιλικης εταιριας οπου κατορθωσε να δημιουργησει ενα σκληροπυρηνικο κλειστο συστημα και δομη ..οπου χιλιαδες μελη κρατουν ακρα μυστικοτητα και ειναι παντου ..ΑΛΛΑ ειπαν να αποκαλυφθουν τελικα μεσω φεις …αα και μεσω φεις και ολη η εργασια της σκληρης κρυφης και μυστικης οργανωσης ..!

Ενω δεν θελουν πολιτικη εξουσια και μονο να στηριξουν Ελλαδα αποφασισαν τον ασσο της μυστικοτητας να τον φανερωσουν ωστε οι οχτροι τους να σκιαχτουν!!!…χμμμ!

Ταυτοχρονα δηλωνουν και εδω ειναι το μεγα αμαρτημα κατα την αποψη μου οτι εριξαν τον Τσιπρα ..!!..Δηλαδη φτυνουν τον Ελληνικο λαο στα μουτρα λεγοντας του οχι εσυ εισαι ανικανος να εχεις αυτογεννητο θελημα και εμεις οι 1023 μαζι με αλλους 50.000 ριξαμε τον Τσιπρα … οχι εσυ ελληνικε λαε που εισαι αδυναμος να κανεις και να πραξεις σωστα !!

Τι μου λετε ρε παλικαρια ;..

Ειλικρινα δηλαδη εσεις οι πρωτοι οι 1023 … που εχετε μαζευτει μεσα στο Γκρουπ υπαρχει ενας απο εσας που πιστευει οτι ριξατε τον Τσιπρα και θα ριξετε και τον Μητσοτακη ;..και δεν το εκανε μονος του ο Ελληνικος λαος ..; Δεν το εκανε η αιθερικη υπογραφη της συνειδησης του ;…και το κανατε εσεις ;..

Για ποιο λογο προσβαλεις τον Λαο σου και του κλεβεις τα ευσημα ρε φιλε;…Τον θελεις συνεχεια στο καροτο οτι εχει αναγκη εσενα και τους μαλακες σου για να ειναι ενας λαος με αξιοπρεπεια , ευφυια και ικανος να αντιμετωπισει τα παντα ;..

Για ποιο λογο να εχει ενας λαος την συνεχεια μιας ιστοριας οπου δεν την γνωριζετε και καλα το φελεκι μου ..για ποιο λογο ο Ελληνας να εχει αναγκη τον μασωνο για να σταθει στα ποδια του…η δεν γνωριζετε οτι ηταν μασωνοι οι της φιλικης εταιριας;…Ποιος μπινες σας επεισε να κανετε αυτη την τρελη μαλακια και υποσυνειδητα να ταισετε αυτα που πρεπει να μεινουν νηστικα μπας και ψοφησουν; ..

Η μηπως ρε παλικαρια ειπατε οπως σας εχει εκπαιδευσει το συστημα που σας ταιζει το κλασικο ..εμεις ειμαστε αλλοι πιο ικανοι και ο Ελληνας χρειαζεται το σανο του , το παραμυθι του παμε να του το δωσουμε..ετσι και αλλιως για καλο ειναι; …

Ποιος λαος χρειαζεται 51.023 ατομα με μυστικοτητα η οποια βεβαια ανακοινωθηκε αρα τελειωσε …για να κανει το αυτονοητο;…

Ο Μαλακας ο Λαος σωστα;..Αρα γιατι δεν του λετε του Ελληνικου λαου σε εχουμε για μαλακα και κανετε τοσο ντορο μεσα στο ψεμα ;…

Να καπηλευτεις την αποφαση του λαου σου για να κερδισεις αναγνωρισιμοτητα η να σε κοιταει η γκομενα και να λιωνει ειναι επικινδυνο πραγματακι δεν ειναι κατι απλο… !

Δηλαδη θα χρειαστει εσας ο ελληνικος λαος για να πεσει ο Μητσοτακης σε 9 μηνες;..Ωπα ρε παλικαρια αυτο χριζει ψυχιατρικης αναλυσης .!!Θα χρειαστει εσας μηπως για να πολεμησει σαν ηρωας;…

Δεν ειναι σωστο να θεωρεις τον λαο σου μαλακα..ιδιως οταν ολη η γη και ολη η πληροφορια ειναι εναντιων του και τον εχει αποδομησει ολοκληρο, οταν εχει γινει επιθεση σχεδιασμενη αιωνες για να τον κανει να χασει ηθη ,εθιμα ,αξιες κοκ κοκ κοκ…δεν ειναι λοιπον λιγο πραγματακι να του δειχνεις οτι τον εχεις για μαλακα ..η να συμπεριφερεσαι σαν να ειναι μαλακας !!

Ειναι μεγαλη ντροπη σας μονο που το σκεφτηκατε , μονο που σκεφτηκατε οτι εσεις και 100 λαικ ηταν η αιτια να πεσει ο Τσιπρας και οποιος σας παραμυθιασε σε ολο αυτο θελει κλωτσιες γιατι ειναι απλα ενα χαζο παιδι που παιζει με πραγματα που δεν γνωριζει ..το λιγοτερο αν δεν ειναι στημενος να σας παρασυρει !

Ειπα τα λιγοτερα που μπορουσα μιας και γνωριζω οτι σε αυτο δυστηχως ειναι μπλεγμενοι και ανθρωποι που γνωριζω … ειπα το πρωι ο καιρος τον εντυπωσεων περασε ειναι καιρος πολεμου ..μην συμπεριφερεστε σαν να ειστε παιδια ..!

Απλα μαζευτε το γιατι στην επομενη προσβολη οτι κανατε κατι εσεις και οχι ο Ελληνικος λαος οπως του αρμοζει να πραττει θα σας κυνηγησουμε με το λιγοτερο που εχουμε να κανουμε να σας εκθεσουμε σε τι και πως ..!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ 06/30/2019 @ 2:00 ΠΜ

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ,ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΗΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ 14 ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΑ!

  2. Γιωργος παρασχακης 06/30/2019 @ 2:36 ΠΜ

    Στην φιλικη εταιρια δεν ηταν ολοι μασωνοι…….μονο ο ενας….ουτε ηξερε η στοα τις κινησεις τους……..
    οσο για το οτι η στοα ειναι η μοντερνα φιλικη εταιρια………….δεν ειναι……υπαρχει τετοια κινηση …..απο ασχετους με την στοα…….δεν θυμαμαι το γιατι…..αλλα δεν προσχωρησα σε αυτους….κι ας το πιστευω…….παντως ειναι παλια…….αρκετων ετων…..μπορει κι απο το 2.008….

  3. ευστοχο το χωσιμο και δικαιολογημενο.

    50000+4000_εξωτερικο+1023. 54023 ειναι, λενε

    γιαννουλης

  4. εγω παντως, δεν τους εχω πετυχει/ακουσει πουθενα ακομα, περα απο δω, και κανω μπολικη χρηση διαδικτυου ολη μερα.

    δεν το ψαχνω παραπανω. περιμενω να φανουν μπροστα μου-ιντερνετικα ..γιαννουλης

  5. το ψαξα λιγο, δεν κρατηθηκα. δεν υπαρχουν και πολλα να δει/ακουσει καποιος. οτι εχουμε δει εδω, στον ζαχαρια, στο secret real.., kai ston diodoto που εχει και 2 βιντεακια.

    γνωμη μου ειναι, να μην τους αποπαιρνουμε ακομα. δεν ξερεις ποτε ..γιαννουλης

    • παρτε και το link για διοδοτο/βιντεακια_το ξεχασα πριν

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/06/blog-post_29.html

      γ

      • ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 07/01/2019 @ 6:29 ΜΜ

        Τελικά, κακώς που έβαλα αυτά τα βιντεάκια με αυτόν τον κύριο Κατσιάδα, γιατί δεν φαίνεται να έχει καμία απολύτως σχέση τελικά, αυτός ο κύριος, με όλο αυτό το σκηνικό που μοιάζει με πρακτοριλίκι υπέρ της ΝΔ, διά της δυσφημίσεως, και από γνωστά πρόσωπα του “μπατριωτικού” συρφετού. Γράφω μεν καλά λόγια για την κίνηση αυτή και την μυστική οργάνωση, γιατί έτσι νόμιζα στην αρχή. Βιάστηκα. Τώρα δεν μπορώ να αφαιρέσω την ανάρτηση όπως είναι διατυπωμένη, ούτε τα βιντεάκια να αφαιρέσω, γιατί ίσως έτσι, εκθέσω και φιλικά ιστολόγια που το αναδημοσίευσαν, όπως το secret real truth που αναφέρατε κι εσείς.
        Ο κύριος αυτός, στα βίντεο ανέφερε “νέα φιλική εταιρεία”, καθώς και την φράση “είμαστε παντού, ακόμα και βουλευτές μέσα σε γνωστά κόμματα, είναι δικοί μας” . Κάτι τέτοιο λοιπόν που υπονόησαν και οι της αφίσας κ ανακοίνωσης, με τη φράση “Θα εκλέξουμε μέλη μας σε όλα τα κόμματα”. Γι αυτό και συνέδεσα αυτόν τον κύριο με την εν λόγω περίπτωση.
        Οπότε μην δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα βιντεάκια αυτά, γιατί κατά πώς φαίνεται έπεσα τελείως έξω.

        Ευχαριστώ.

  6. Και εγώ λέω ότι το πιο πιθανόν είναι ότι είναι πρώην και νυν οπαδοί του (Ψ)σώρρα που έχασαν τα όνειρα και τα πασχάλια τους, ανακατεμένοι μαζί με τους άλλους ψυχοπαθείς “σωτήρες” της ΟΥΑ συν αρκετά ντόπια και διεθνή πρακτόρια που σκοπό έχουν να δημιουργούν συνεχώς βαλβίδες εκτόνωσης για τους φραπεδιάριδες Ελληνες μην τυχόν και ξυπνήσουν κατά τύχη και αντιδράσουν επιτέλους ως αδέσποτες μονάδες και όχι ως τυφλοί οπαδοί και ακόλουθοι κάποιων “πεφωτισμένων”…

  7. Όσο και περισσότεροι περίεργοι μαζεύονται τόν τελευταίο καιρό.
    Ας έχουμε τό νου μας διότι ήδη υπάρχουν πολλοί λύκοι μέ προβιά προβάτου καί κατά την γνώμη μου οι αριστεροί θά συνεχίζουν ως γνήσιοι νεοταξιτες…

  8. Ο κάθε παλαβός βγαίνει και λέει ότι θέλει. Και εγώ με την θεία μου την Καλλιόπη που ζει στο Αμερικα βγάλαμε τον Τραμπ αλλά αν δεν τα σπάσει με την Τουρκία θα τον ρίξουμε στις επόμενες εκλογές, όπως θα ρίξουμε και τον Πούτιν για τον ίδιο λόγο. Γραφικότητες….

  9. δειξε επιεικια STRANGER το χουν ριξει εξω τα παιδια…

  10. ΣΤΙΛΙΟΣ 06/30/2019 @ 5:33 ΜΜ

    Κρατάω πολύ μικρό καλάθι για όλους αυτούς τους “Σωτήρες ” της Ελλάδος. Αν μας διαψεύσουν θα ζητήσω συγγνώμη αν όχι στα Τάρταρα με τα ερπετά.

  11. ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ!
    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!!!
    Αν και αργήσατε λιγάκι, διότι όσοι αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά την Πατρίδα, ξεκινήσαμε την Αντίσταση από το το 2009, ειδικά την Άνοιξη του 2010, όταν επρόκειτο να μπει και μπήκε η Χώρα στα Μνημόνια και ο Γιωργάκης παρέδωσε την Εθνική Κυριαρχία. Αναρωτιέμαι, ΤΟΤΕ που ο Μαντές πάλευε σχεδόν μονάχος, ΠΟΥ ήσαστε Φιλικοί μου; Και παρουσιάζεστε τώρα δέκα χρόνια μετά; Δέκα χρόνια μετά; Αλλά ο λαός το είπε και αυτό: ¨Κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Καλώς ήρθατε πάντως όσοι αγουροξυπνημένοι και όλες οι δράσεις αφύπνισης είναι καλοδεχούμενες.
    Δημήτριος Μαντές
    30/06/2019

  12. Ηλιάννα 07/02/2019 @ 1:21 ΜΜ

    Κύριε Μαντέ, εκ μέρους τίνος καλωσορίζετε τους φιλικούς;; Εκ μέρους του ελληνικού λαού; Δεν θυμάμαι να σας έχει εκλέξει κανείς αντιπρόσωπο. Κατά τα άλλα, εύστοχο το κείμενο του Stranger, μόνο που παρέλειψε να πει ότι ο ίδιος έφτιαξε Κόμμα (λες και δεν είχαμε ήδη αρκετά ή λες και ο λαός αυτός δεν είναι ήδη κατακερματισμένος σε 100+ Κόμματα!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*