Διαφημίσεις

Στην πόλη πέμπλες στο Οχάιο των ΗΠΑ βρίσκεται μια φιγούρα φιδιού με κουλουριασμένη την ουρά του που κρατάει στα σαγόνια του ένα οβάλ αντικείμενο. Η βάση του αναχώματος έχει κατασκευαστεί απο πέτρες και άργιλο και πάνω σε αυτήν έχει συσωρευτεί χώμα.
Το μήκος του φτάνει τα 406 μέτρα το ύψος του το δεν ξεπερνάει το1,5 και το πλάτος του φτάνει τα 3 με 4 μέτρα.
Η ηλικία και ο λαός που το κατασκέυασε αποτελουν αινιγμα, ωστόσο τα αποτελέσματα των μελετών που έγιναν απο ειδικούς μας οδηγούν σε μιά περίοδο 3000 χρόνων πρίν.
Πρόκειται για μιά ανεστραμένη αναπαράσταση του αστερισμού του Δράκοντα, τα κύρια άστρα του αστερισμού εφαρμόζουν ακριβώς στην κατασκευή εκτός απο το άστρο Τουμπάν.


Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορεί η κατασκευή να μας δώσει και άλλα στοιχεία οπως το να προσδιοριστεί η ανατολή και η δύση του ήλιου κατά το θερινό ηλιοστάσιο καθώς και η ανατολή κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο και την εαρινή Ισημερία.
Επίσης μπορεί να προσδιοριστεί το βορειότερο και το νοτιότερο σημείο που ανατέλλει και δύει η σελήνη. Το οτι μπορούν να εξαχθούν πληροφορίες για την κίνηση του ήλιου και της σελήνης το καθιστά μοναδικό στο είδος του.

Απο τον τοίχο του Δ. Ξ. Χ.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΑΥΤΟ..
Hara Mas……ta Συμπαντικά μυστικά. Όλα μπροστά στα μάτια μας!
21 Οκτώβριος στις 10:41 μ.μ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ !!!

ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ???? ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣ ΟΝΝΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!! ΤΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.. ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΕΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ 11-11-11 ΠΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΙΔΑΚΙ !!!!!

ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ”CRYSTAL SCULLS”
EXEI TEΕΛΕΤΗ ΜΕ ΤΑ 13 ΚΡΥΣΤΡΑΛΛΙΝΑ ΚΡΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
ΠΟΥ?? ΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ !!!

Oct 29 Serpent Mound Ceremony with the 13 Crystal Skulls followed by a day of rest.

KAI H ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ .. 11:11:11 Gateway Ceremony with 13 Mayan Elders and the 13 Crystal Skulls at Crystal Skull Conference in Los Angeles
http://www.crystalskulls.com/events/111111/losangeles.html

http://www.crystalskulls.com/events/111111/hunbatz-men-pilgrimage-journey.html

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ :

SUPPOSED MAYAN ELDERS WHO ARE IN FACT WITCH DOCTORS AND DEMON WORSHIPPERS ARE OPENING GATEWAYS OR PORTALS WITHIN THE USA . FROM NEW YORK TO THE SERPENT MOUND, FROM ILLINOIS TO SEDONA WITH TIBETAN MONKS. THESE 13 “SHAMANS” HAVE BEEN GIVEN A FREE PASS TO DEFILE AMERICA BABYLON EVEN MORE AND OPEN THE 11.11.11 GATEWAY IN THE CITY OF THE (FALLEN) ANGELS.

ON 11+11+11 THEY CULMINATE THEIR PERVERSE AND SATANIC ACT AT THE LAX SHERATON HOTEL BY OPENING THE LOS ANGELES GATEWAY ON PARALLEL 33° WITH THE USE OF 13 CRYSTAL SKULLS (SKULL AND BONES).

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ???? ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΥΛΗΣ ΣΤΟΝ 33 ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ 13 ΚΡΑΝΙΩΝ !!!

Αυτά τα κρανία συμπίπτουν με αυτές του 13 ALIEN SKULLS DEMON που απεικονίστηκαν από τους Lucas και Spielberg Στην ταινία INDIANA JONES από το 2008.

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=220745

Υ.Γ. ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ..

11 11 11 Los Angeles Crystal Skull Event
www.crystalskulls.com
Mysteries on Crystal Skulls Explained. CRYSTAL SKULL SECRETS REVEALED. Unique information about crystal skulls not available anywhere else, including the best ways you can activate your own crystal skull.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek