14:26 - 09/06/2019

Γυμνός με ελληνική σημαία είσαι σύμβολο.. Ντυμένος με ελληνική σημαία είσαι φασίστας.

Διαφημίσεις

Δυστυχία σου Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς! Ώ Ελλάς ηρώων χώρα τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Μιχαηλ αρχαγγελιωτης [αγγελιοφορος ] 06/09/2019 @ 2:51 ΜΜ

    Faινεται ο τυπος οτι πληρωμενος μεσοανατολιτης ειναι τη καταγωγη. Σκετος Λωτ που τραμπακουλιαζει …

  2. κάποιος 06/09/2019 @ 4:02 ΜΜ

    Ματθαίος 16:27 Διότι μέλλει νὰ ἔλθῃ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου μέσα εἰς τὴν δόξαν τοῦ Πατέρα του μαζὶ μὲ τοὺς ἀγγέλους του καὶ τότε θὰ ἀνταμείψῃ καθένα σύμφωνα μὲ ὅ,τι ἔκανε.

    «Όταν η ομοφυλοφιλία που υπήρχε στα Σόδομα πληθυνθεί καθ’ υπερβολήν και ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, όπως τότε εις τα Σόδομα…, τότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία… Θα έρθει ο Αντίχριστός…, το «θηρίον»· …και λέγεται «θηρίον» για την αιμοβορίαν του.
    Αθ. Μυτιλιναίος
    aktines.blogspot.com/2011/06/blog-post_8774.html

    • στυλιανός 06/09/2019 @ 10:37 ΜΜ

      Εσύ που θρησκεύεσαι θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα τι συμβαίνει. Ξέρεις ποιανού σχέδιο είναι όλα αυτά: https://www.youtube.com/watch?v=nlNtfyV_brQ
      Αιώνες το ετοίμαζαν. Αντικαθιστούν σιγά-σιγά τον εν’ θεό γήινο πληθυσμό με υβρίδια (ύβρις προς το Δία) από τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις γενετικής (ψάξτο και θα δεις…αν ξέρεις να ψάχνεις) ……. τελος πάντων… το θέμα είναι πολύ πιο πάνω από κοινωνικό ή ηθικό…… Ψάξε το και θα με θυμηθείς…. αυτά μπορώ να σου πω.

  3. Το παιδι ειναι αρρωστο ,αφηστε το να ξεβρακωθει,να χαρει την τρελλα του,τους πουστηδες θα φοβηθουμε;

  4. στυλιανός 06/09/2019 @ 10:33 ΜΜ

    Δεν είναι καθόλου τρελός. Αυτή την εντολή έχει. Γιατί λέτε φοράει την Ελληνική σημαία κι όχι εκείνη με τα χρώματα; Επειδή αυτή πρέπει να κηλιδώσει! Αυτή είναι το εμπόδιο σε όλα. Δεν το έχετε καταλάβει. Το θέμα δεν είναι φυλετικό, είναι εθνικό. Και όχι μόνο….

  5. στυλιανός 06/09/2019 @ 10:44 ΜΜ

    Εσύ που θρησκεύεσαι θα πρέπει να ξέρεις καλύτερα τι συμβαίνει. Ξέρεις ποιανού σχέδιο είναι όλα αυτά: https://www.youtube.com/watch?v=nlNtfyV_brQ Το λέει από το 18ο ως 22ο δευτερόλεπτο του βίντεο.
    Αιώνες το ετοίμαζαν. Αντικαθιστούν σιγά-σιγά τον εν’ θεό γήινο πληθυσμό με υβρίδια (ύβρις προς το Δία) από τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις γενετικής (ψάξτο και θα δεις…αν ξέρεις να ψάχνεις) ……. τελος πάντων… το θέμα είναι πολύ πιο πάνω από κοινωνικό ή ηθικό…… Ψάξε το και θα με θυμηθείς…. αυτά μπορώ να σου πω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*