Διαφημίσεις

Για τους διορισμούς και τις τακτοποιήσεις φίλων και συγγενών τσακώθηκαν ο Γιώργος Τσίπρας και ο Νίκος Δένδιας.

Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής κι ξάδερφος του πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Νίκο Δένδια, με αφορμή το επίκαιρο ζήτημα των διορισμών και μετατάξεων ημετέρων και συγγενών στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας αρνούνταν επίμονα τα περί διορισμών και μετατάξεων από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας ποιον συγγενή διόρισαν, με τον κ. Δένδια να τονίζει: «Στην πραγματικότητα δεν έχετε αφήσει κανένα συγγενικό σας πρόσωπο αδιόριστο».

Ο κ. Τσίπρας επέμεινε ώστε ο κ. Δένδιας να του αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα διορισμένων, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να αντιτείνει: «Εσείς ο ίδιος κύριε Τσίπρα. Εσείς δεν είστε ξάδελφος του πρωθυπουργού;».

Δείτε το βίντεο:

reader.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “Γ. Τσίπρας: Ποιον συγγενή διορίσαμε; – Δένδιας: Εσείς δεν είστε ξάδερφος του Τσίπρα;”
  1. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ 1000 ΕΩΣ 1800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ.
    ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ.
    Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΗΤΑΝ 12 ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 11 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  2. Η ΠΛΗΟΨΗΦΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΝΟΜΟ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΕΡΙ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek