21:42 - 06/06/2019

Και γιατι να μην φτιαξω την δικη μου δημοκρατια ;;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παμε να συμφωνησουμε ..

Εχεις σημερα δημοκρατια ;,,ΟΧΙ..

Εχεις σημερα ανεξαρτητη δικαιοσυνη ; ΟΧΙ …

Εχεις σημερα ανεξαρτητη δημοσιογραφια ; ΟΧΙ…

Εχεις σημερα ελευθερια του λογου ; ΟΧΙ …

Εχεις ισσοτητα ;ΟΧΙ…

Κρατος αραγε συνεχιζεις να εχεις ;…ΟΧΙ ..

Και τι σκατα κανουμε ολοι εμεις και δουλευομαστε κατω απο το πρισμα το δικο τους ; γιατι εγω με σενα διαφωνω και αγκαλιαζω ενα κομμα , ενα χρωμα , μια ταμπελα;…Αν ημουν λιγο εξυπνος δεν θα επρεπε να το κανω γιατι τα παραπανω ισχυουν για ολους και οχι μονο για μενα ..!

Θελεις να διαβαζεις για τον Κουλη , για τον αλεκο , για τον βελλο ..και να αψιμαχεις με τον συγκρατουμενο σου απολαμβανοντας την ελευθερια σου στον να διαφωνεις; …αντε βρε σου εχει μεινει αυτη η ελευθερια και; …

Τα παραπανω τα εχεις;..ΟΧΙ …τοτε τι σκας ρε καρνταση και γιατι συνεχιζεις να σκεφτεσαι μεσα στον δικο τους ιδεολογικο χαρτη ;…

Γιατι να μην φτιαξω εγω την δικη μου δημοκρατια ;…

Δεκα στρεμματα γης θελω και ξεκιναω αυτονομια …. θα πεις τωρα σαν ρομποτακι …ααα αν το κανεις αυτο ειναι προδοσια …ναι ε;; …σε ποια χωρα κανω προδοσια ;..ποια χωρα εμεινε;;;…. Γιατι να μην ξαναγεννησω την Ελλαδα με την δικη μου δημοκρατια ;…

Οταν θα μαθεις να σκεφτεσαι και να λες τα πραγματα με το ονομα τους θα εχουμε ελπιδες , … χωρα δεν εχεις πια ..πρεπει να την παρεις πισω…κοχονες να το κανεις εχεις;…

ΟΧΙ ..ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ…

ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ … ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ … ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ … ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ….!

Θες να το αλλαξουμε αληθινα ; ..Ελα να κανομε την δικη μας δημoκρατια..ανθρωποι με ανθρωπους ..αλλιως μια απο τα ιδια σκατα και ποτε τιποτα αλλο .. ξερεις τι θυσια θελει να χτισεις ξανα την δημοκρατια ; ΟΧΙ … αρα κοψε τους ηρωισμους και παιξε ξανα με τις μαριονετες σου !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Α να Δ ω Ν 06/06/2019 @ 10:28 ΜΜ

    Τουν
    Τουν
    Τουν
    ,

  2. ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ 06/06/2019 @ 10:34 ΜΜ

    https://youtu.be/mmfAnBxs1wg Νικόλα σε ‘ακούμε’ φίλε..

  3. Η Δημοκρατια ειναι γυναικα για αυτο και με απσχολησε το θεμα αναφορικα με το ποια θα μπορουσε να ειναι η σχεση μου μαζι της.

    Αρχικα απερριψα την ιδεα να γινω ο επιβητορας της καθως την πηδανε ολοι και για αυτο δεν μου κανει κου κου.

    Επειτα περασε απο το μυαλο μου να γινω συζηγος της και να την αγαπαω και να την φροντιζω κλπ αλλα και παλι θα εχουμε προβληματα με τους επιβητορες τους οποιους θα αναγκαστω να ευνουχισω και αυτο ασφαλως θα με κανει ενος ειδος Δικτατορα.

    Η κηδεμονια απορριπτετε καθως δεν θα ηθελα ποτε να πηδανε την κορη μου ολοι οι μαλακες, καθως επισης αυτη η κατασταση και παλι θα με οδηγουσε στην Δικτατορια.

    Η μοναδικη μου λοιπον επιλογη ειναι να γινω νταβατζης της. Να την πουλω σε ολους τους υπολοιπους, αλλα αυτη να αγαπαει μονο εμενα που θα την προσεχω και θα την φροντιζω και ετσι θα κανει παντα αυτο που της λεω καθως επισης θα επιλεγω τους πελατες αναλογα με τις αναγκες της επιχειρησης.

    Σε τελικη αναλυση λοιπον αυτο ειναι που συμβαινει με αυτη την Δημοκρατια που ειναι ενα οργανο εξουσιας για τους νταβατζηδες, που προαγει την ποσοτητα εναντια στην ποιοτητα και για αυτο αλλωστε οι πλειστοι απο τους αρχαιους φιλοσοφους ηταν αντιδημοκρατες.

    Δεν πιστευω στην Δημοκρατια η οποια μαλιστα ανεβασε στην εξουσια τον Χιτλερ. Πιστευω στο ranking και στην αξιοκρατια η οποια δεν θα βασιζεται στην ψηφοθηρια και στην πελατιακη σχεση. Πιστευω επισης στην πνευματικη ανελιξη του συνολου απο την σκαλα του πυργου που οδηγει στον θρονο του αρχετυπου μαγου της φυλης και δηλαδη του ‘Παπαστρουμφ και του Πυθαγορα κλπ.

    https://www.youtube.com/watch?v=Fc6W38etMHg

  4. Μου θυμησες το αμερικανικο βιβλιο TEN ACRES AND INDEPENDENCE που ειχε εκδοθει την εποχη του κραχ των ΗΠΑ.
    Κυκλοφοραει ακομα σε ανατυπωση.

  5. Ενα σωρο προτζεκτ ηδη “τρεχουν” παγκοσμια αλλα και στην Ελλαδα. Π.χ οι Οικο-Κοινοτητες; το Τελεθριον, κλπ.

    Αλλα, χρειαζεται καθημερινη εκπαιδευση του ΝεοΕλληνα Μ/Λ/Κ,
    για να δει τα Καινουρια Ρουχα του Αυτοκρατωρα :

    Κατ αρχας,
    Τι διαολο γυρευει ενας τετραπληγικος Ψυχιατρος- Σεξολογος στο ευροκοινοβουλιο ??? Ρε παιδια, 40000 ψηφους του δωσατε, γιατι ? Ειναι αυτο το αντικειμενο του ???? Τι λομπυ θα κανει, αφου ουτε χειραψια δεν μπορει να κανει ? Ποσες ξενες γλωσσες ξερει ? Που σκατα εχει διδαχτει τα ευρωπαικα θεματα ???
    Πως θα κινηθει στους χωρους εκει, αφου απο το παει απο το σημειο Α στο Β θα εχει η μπαταρια ???? Μα ενα ποτηρι νερο να πιει, πρεπει να τον πανε για τουαλετα…. Ρε παιδια, η εκλογη Ευρωβουλευτη, ΔΕΝ ειναι επιδομα ΑΜΕΑ, το χετε καταλαβει ??? Γιατι 40000 ψηφους ρε παιδια στον ασχετο ? Σας το εβαλε ο Κουλης το δολωμα με το αμαξιδιο, και εσεις το χαψατε ?????

    Επισης : τι διαολο θελει ενας μπαλαδορος στην ευρωβουλη ????
    Και για δευτερη φορα ? Ποσες παρεμβασεις εχει κανει, και για ποια θεματα ???? Ρε παιδια, δεν ειναι αθλητικο τροπαιο το ευροβουλευτιλικι, το εχετε καταλαβει ?????

    Και φυσικα το ερωτημα για την κυρια Καθαριστρια παραμενει : Θα γυρισει στη δουλεια της, ναι η οχι και γιατι ????? Ξερει κανεις τι εργο παρηγε οταν ητανε στις Βρυξελλες ?????

    Τα λεω καλα ????

  6. χρήστος 06/07/2019 @ 1:17 ΜΜ

    Δεν έχω να πώ πολλά απλά συμφωνώ σέ όλα με το άρθρο σου σ’ ευχαριστώ για τίς αλήθειες πού μάς λες συνεχώς.

  7. ανωνυμος 06/07/2019 @ 1:58 ΜΜ

    πάντως πριν φτιάξεις την δημοκρατία σου , κάποιος σου έφτιαξε για λίγο το στυλ της σελίδας σου..
    Ρ.Ν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*