21:32 - 04/06/2019

Άρχισαν τα όργανα: Τούρκοι ζητούν δημοψήφισμα & ανεξαρτησία της Θράκης! – Πανηγυρισμοί με οθωμανικά εμβατήρια στον Δήμο Αρριανών

Διαφημίσεις

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στη Θράκη μετά το εμφατικό αποτέλεσμα του DEB, με Τουρκικά ΜΜΕ και χρήστες των social media να τραβάνε το σχοινί της πρόκλησης και να θέτουν ζήτημα μέχρι και ανεξαρτησίας στους νομούς όπου επικράτησε το κόμμα που εκφράζει την γραμμή της Άγκυρας.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι όταν τουρκόφρονες έχουν επιλογή ανάμεσα στο «δικό» τους κόμμα και σε μειονοτικούς υποψήφιους σε ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΚΚΕ κ.λπ., η επιλογή είναι ξεκάθαρη: ψήφος στο μειονοτικό κόμμα.

Στη Ροδόπη και στην Ξάνθη ήταν πρώτο κόμμα. Στον Νομό Ροδόπης έλαβε 25.857 ψήφους (ποσοστό 41,64%) με δεύτερη τη Ν.Δ. (10.182 ψήφους και ποσοστό 16,36%). Στον Νομό Ξάνθης έλαβε 15.378 ψήφους (ποσοστό 24,97%) με δεύτερη επίσης τη Ν.Δ. (17,71%).

Στον Νομό Έβρου η δυναμική του ήταν ασήμαντη, λαμβάνοντας μόνον 1,46% (1.220 ψήφους), επειδή αφενός οι μουσουλμάνοι εκεί είναι μικρή μειοψηφία, αφετέρου είναι και οι περισσότεροι Αλεβίτες, αρνούμενοι εν πολλοίς -και δυναμικά ακόμη σε διοργάνωση πανηγυριού- την υποταγή στο Προξενείο. Όμως, το 41,64% στην Ροδόπη και το 24,97% στην Ξάνθη, με μεγάλο αριθμό Πομάκων, δεν είναι αμελητέα ποσοστά.

Μάλιστα όπως αναφέραμε, ύποπτοι λογαριασμοί στο twitter, γράφουν ότι «μια ανεξάρτητη Θράκη, θα μπορούσε να ήταν λύση για την Ελλάδα!».

Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να ζητούν δημοψήφισμα, καθώς η Αθήνα καταπιέζει την μειονότητα!

https://twitter.com/OguzzzKaya/status/1135274922824085507

Πάντως οι Πομάκοι έχουν περάσει στην αντεπίθεση, καθώς αγωνιούν για το μέλλον της περιοχής.

Όπως ανάφεραμε το πρωί στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, αποκαλυπτική για την τουρκική προπαγάνδα και διείσδυση στη Θράκη, ήταν η πρόεδρος των Πομάκων, Εμινέ Μπουρουτζή, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά στον ANT1 πως «άλλο η θρησκεία και άλλο η Τουρκία». Καταγγέλλει πως οι Πομάκοι της Θράκης δέχονται απειλές.

Οι δηλώσεις της Προέδρου Πομάκων έρχονται μετά από τη συγκλονιστική επιστολή κατά DEB και Άγκυρας, με την οποία γίνεται ξεκάθαρο πως οι Πομάκοι έχουν ελληνική συνείδηση και η τουρκική προπαγάνδα που γίνεται μέσω του φιλοτουρκικού κόμματος δεν απηχεί τις απόψεις και θέσεις των Πομάκων.

Με επιστολή του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πομάκων Ξάνθης και η πρόεδρός του Εμινέ Μπορουτζή διαχωρίζουν την θέση του τονίζοντας ότι οι απόψεις του ΚΙΕΦ δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των συνιστωσών της μειονότητας.

Πάντως το πιο ανησυχητικό ήταν αυτό που είδαμε χθες σε βίντεο σε τοπικά μέσα της Θράκης. Στους πανηγυρισμούς για την εκλογή του Δημάρχου Αρριανών, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους παίζοντας Οθωμανικά εμβατήρια!

Δείτε βίντεο με την δήλωση του Δημάρχου:

https://www.facebook.com/xronos.gr/videos/2262304577418458/?t=1

Δείτε το βίντεο με τα οθωμανικά εμβατήρια:

https://www.facebook.com/xronos.gr/videos/476210586464461/?t=0

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ 06/05/2019 @ 12:30 ΠΜ

    Αυτά όλα είναι βλακείες αυτών που τα γράφουν Κατ’ αρχάς το ποσοστό τους είναι ασήμαντο στο σύνολο της επικράτειας, κάτω από μισό %. Κατά δεύτερον αν παρατηρήσει κανείς θα δει ότι σε 120.000 εγγεγραμμένους ψηφοφόρους της Ροδόπης αυτό το απόκομμα το ψήφισαν μόνο 23.000 Τουρκόσποροι, ενώ στις εκλογές του 2014 το είχαν ψηφίσει 26.000, δηλαδή μειώθηκαν οι ψηφοφόροι. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα κόμματα που αύξησαν ΟΛΑ την δύναμή τους σε ψηφοφόρους.

    Συμπέρασμα: Όσοι αναδημοσιεύουν τέτοια πράγματα χωρίς να αναφέρουν όσα ανέλυσα πιο πάνω έχουν πολύ ύποπτη συμπεριφορά!!!!!!!! Δηλαδή δίνουν αξία σε ανθελληνική προπαγάνδα και τις ανοησίες της αναγάγουν σε γεγονός προσπαθώντας να σπείρουν τον φόβο στους Έλληνες ότι δηλαδή οι Χέστες και διεθνείς επαίτες χρεοκοπημένοι Τούρκοι θα πάρουν κομμάτι από την πατρίδα μας!!!! Είναι σαν να λέμε ότι ότι η πολιτική και ο σκοπός της Ελλάδος είναι αυτό που είπε ο τάδε Γέροντας και ο δείνα Άγιος ότι θα πάρουμε δηλαδή την Πόλη σύντομα και θα φύγουν οι Τούρκοι στα βάθη της Ασίας!!!!!! Και αυτό να το αναμεταδίδουν με φόβο διάφορα σάιτ στην Τουρκία!!!!!! Έλεος πια με την Τουρκολαγνεία και την Τουρκοφοβία!!!! Άντε μην τα πάρω, γιατί δεν θέλω να πω τί θα πάρουν και οι Τούρκοι και αυτοί που διαδίδουν συνέχεια πόσο δυνατοί και ατρόμητοι είναι οι χέστες Μογγόλοι!!!!!

    • Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014 Ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης θα είναι η αιτία της επέκτασης των χωρικών μας υδάτων!!! «Πριν ή κατά τη συζήτηση των μιλίων είχε πει ο γέροντας Παΐσιος θα κάνουν ανακήρυξη ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης. Τότε εμείς θα πούμε: Καλά, τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη; Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια»
      Πηγή: oafypnistis.blogspot.gr
      Αναρτήθηκε από ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ στις 1:09 μ.μ.
      gpaisioskappadokis.blogspot.com/2014/06/blog-post_1617.html

  2. κρουμος 06/05/2019 @ 1:15 ΜΜ

    Ψοφουν για φασαριες οι πετσενεγκοι-κουτροβηροι του ισλαμ

  3. Όταν σας το έλεγαν οι φασίστες οι χρυσαυγίτες γελάγατε; Τώρα ποιοι πρέπει να τουφεκιστούν; Για να ακούσω; ……………………… κι ακόμα δεν είδατε τίποτα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*