23:38 - 03/06/2019

Η ξευτιλα του σημερα δεν υπαρχει απλα , εχει στηθει εντεχνα να υπαρχει απο τους εχθρους των Ελληνων!

Διαφημίσεις

Με ενημερωσαν οτι οι κλασικοι λογοκλοποι ιδεων και κομπιναδοροι ζητουλες εμπιστοσυνης του Ελληνα εχουν αναρτησει κατι για μενα …!

Εδω τα καλα τα παλικαρια που θελουν να σωσουν ..και αυτοι ντε σαν σωτηρες τον Ελληνα …!

Η απαντηση μου ειναι αυτη δεν γνωριζω αν θα υπαρχει και αυριο …

Εχω ξανα συναντηθει με τα παλικαρακια αυτα ..ολως τυχαιως πολλοι απο αυτους παλια πιστευαν και στον Σωρρα …ολως τυχαιως εχουν μια ιδεολογια που αναπτυχθηκε απο μενα και την ομαδα του Σχεδιου Αχιλλεας σε μυστικα ονλινε μεετινγκ ..τοτε που στο ιδιο συρφετο τα πουστακια με τις μασκες και τις ποδιες εβαζαν μεσα σε σκυπε συναντηση μασονους να με αποκαλεσουν “αδερφε” για να κανουν αλλα ζωα επιφανειας που δεν εχουν μυαλο κουκουτσι να πιστεψουν οτι ειμαι μασονος !!…

Εχω γ@μησει την ζωη μου σε εναν πολεμο που τελικα ειμαι μ@λακας δον κιχωτης …

Ζηστε με την σαπιλα σας κυριοι σωτηρες … στα αρχιδια μου σας γραφω μια ζωη ακομα και αν ειστε αγελη που με πολεμα απο τις σκιες .. εγω παντα θα ζω ελευθερα και οπως γουσταρω ..εσεις εκει σκυφτοι στην εντολη ..!

Δεν εχει καταλαβει κανεις σας ποσο πραγματικα εχω γραψει στα παπαρια μου τον πολιτισμο σας , δεν εχει καταλαβει κανεις σας ποσο πλακα σπαω με την εξελιξη σας … θα σκεφτω γιατι με φτιαχνει να σπαω ουμπαλα μηπως τελικα παω αυριο και μιλησω εγω στον λεβεντη για να με δεχθει για βουλευτη …για να σπασω πλακα με το επιπεδο σας … να ζησω σαν σκανταλιαρης ελευθερος γιατι βαρεθηκα τα ζωα που κυκλοφορυν ελευθερα παντου …>!

Επαναστατες του κωλου…!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (32)

  1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ 06/03/2019 @ 11:52 ΜΜ

    Για καποιο λογο τον ακολουθω τον τυπο ,τον διαγραφω τωρα

  2. ........................... 06/03/2019 @ 11:58 ΜΜ

    Κάντο θα σπάσεις το “σύστημα”. Αλλά δεν θα το κάνεις… Όλα “γραμμένα”… Πήγαινε “Σπαστο”. Θα με “θυμηθείς”…

  3. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/03/2019 @ 11:59 ΜΜ

    Α! Ο Σ@ρμάς ο τρωγλο – δύτης! Ο γνωστός υποστηρικτής του Σώρρα, κατόπιν του Λαμπράκη, μετά του Βαλσαμάκη, του κάθε φυλακόβιου, παρανοϊκού, παραβατικού, σαλταρισμένου και πάει λέγοντας. Οι εξ΄ Αμερικής ορμώμενοι πρακτορίσκοι ή απλά ντόπια λαμόγια που μετά το Σώρρα έμειναν ορφανοί και άστεγοι. Μην ασχολείσαι και χαλάς το μελάνι σου Νικόλα! Η λάσπη δεν κολλάει στο Φως! Λασπώνεται ποτέ ο ουρανός; Ο Μαντές μαζί με όλες τις υγιείς πατριωτικές Δυνάμεις που βρίσκονται στο Κέντρο ή εκτός Κέντρου (πάντως όχι στα άκρα) σε λίγο καιρό θα κληθεί μαζί με όλο το υγιές αυτό πολιτικό δυναμικό που απέμεινε σ΄ αυτή την κατακερματισμένη Χώρα, να προβάλλουν αντίσταση σε όλα τα πολιτικά σκουπίδια, όλα τα προσκυνημένα ερπετά και να ανορθώσουν τη Χώρα από την κατρακύλα. Συνεπώς, το “Σύστημα” θα βρει μπόλικη λάσπη αν πετάξει με τους κουβάδες! Τυχαίο; Ακόμη δεν υπέγραψα, δεν κατέβηκα με την Ένωση Κεντρώων και έσπευσαν να με λοιδορήσουν, όπως έκαναν και με το ΔΡΟΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ. Κάτι ξέρουν και τον φοβούνται όμως το Μαντέ. Θα έρθει η ώρα τους. Η ώρα όλων των προδοτών και των αρουραίων. Αυτό είναι υπόσχεση. Σε ευχαριστώ που υπερασπίστηκες τόσο τη Σελίδα των Κατοχικών Νέων που γνωρίζουμε όλοι για την αντικειμενική της και άψογη ενημέρωση, όσο και το όνομά μου, αφού εσύ είσαι στην προνομιακή θέση να “ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ” πράγματα εκ των έσω, για το τι καπνό φουμάρει ο καθένας μας. Σε ευχαριστώ για την αγωνιστική σου Θέση! Με εκτίμηση! Δημήτρης

  4. ΑΘΗΝΑΙΑ 06/04/2019 @ 12:02 ΠΜ

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ… ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ…
    ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΧΙ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΓΥΖΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΕ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ!!!!

    • ΑΘΗΝΑΙΑ 06/04/2019 @ 12:03 ΠΜ

      ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΚΙΟΛΑΣ……

  5. αλλο ενα ξεκατινιασμα….δυστυχως.Ουσια μηδεν

  6. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/04/2019 @ 12:31 ΠΜ

    Γνώριζα από το 2009 που μπήκα στην πολιτική, ότι το “Σύστημα” ήθελε να με κρατά από κάπου. Συγκεκριμένα ή να τα παίρνω ή να τον παίρνω. Ατύχησαν! Ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο.Αμόλησαν έτσι όλα τα κοπρόσκυλά τους, όλους τους νεκροθάφτες να μου βρουν ψεγάδια! Τίποτε απολύτως. Μέχρι που ο Σαρμάς ο κολλητός του Σώρρα βρήκε ότι “πουλούσα ενεργοποιήσεις ΙΧΩΡ για 50 ευρώ”. Η μόνη κατηγορία από όσο κι αν έψαξαν τα “λαγωνικά”. Πήγαν λοιπόν στον αφέντη τους! “Α! Τον τσιμπήσαμε τον Μαντέ τον Ελλαδέμπορα”! Ρίξτε λάσπη! Έλα ντε που ο Μαντές έχει όλο το κείμενο της εκδήλωσης εδώ! https://www.facebook.com/events/782831011908027/
    ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΘΕΙΟΥ ΙΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA
    Σάββατο 26/5/2018, στις 8.30: Εκκίνηση από την Πλατεία Συντάγματος στις 8.30 το πρωί με λεωφορείο. Όσοι ξεκινήσουν από άλλα σημεία της Ελλάδας να φροντίσουν να είναι εις τους Δελφούς έξω από την Κασταλία Πηγή στις 11 η ώρα όπου θα ξεκινήσει η τελετή καθαρισμού δια του ύδατος της Κασταλίας. Ακολουθεί η ξενάγησις (προσέγγισις εξαγνισμού) εις τον Ιερόν Ναόν του Απόλλωνος, ενώ επεξηγούνται δυσνόητα θέματα όπως η πρώτη ενεργειακή απεικόνιση της Γαίας δια των ενεργειακών πλεγμάτων (Ομφαλός).
    Μετά την ξενάγηση θα μεταβούμε εις το ανοικτόν Αμφιθέατρον του Μουσείου του Άγγελου Σικελιανού όπου, με θέα τον επιβλητικό χώρο από Κασταλία μέχρι Ναούς Προναίας Αθηνάς και Απόλλωνος, θα λάβει χώρα η “Ενεργοποίησις” του θείου Ιχώρος και του DNA τους Δελφικούς “θεοπρόπες” κ Μαρία Ζαβού, κ. Γιολάντα Φωτάκη και Δημήτριο Μαντέ, σε ειδική λαμπρή και Δημόσια Τελετή.
    Θα “περαστεί” εις τους συμμετέχοντας Σφραγίδα του Δελφικού ΕΨΙΛΟΝ, της χρήσεως και του νοήματός του στα πλαίσια του ότι
    ” Ο ΑΝΑΞ Ο ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ ΟΥΤΕ ΛΕΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΠΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ”, τα σημαινόμενα θα παραδοθούν εις έκαστον αναλόγως με την ποιοτική, πνευματική και μυητική του διαβάθμιση.
    Θα ακολουθήσει τιμητικό γεύμα με τοπικό οίνο για τις καθιερωμένες σπονδές. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν “πάπυρο” με την αληθή απεικόνιση του χώρου, έτσι όπως πράγματι ήταν στην Αρχαιότητα πριν καταστραφεί.
    Τιμή συμμετοχής 50 ευρώ και περιλαμβάνεται μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές λεωφορείο, ξενάγηση, μύηση (ενεργοποίηση), πάπυρος Albert Tournaire, φαγητό με ντόπια εδέσματα και τοπικός οίνος. Δεν περιλαμβάνει είσοδο στον Αρχαιολογικό χώρο 12 ευρώ (προαιρετικό). Όσοι προσέλθουν με δικό τους μέσον η τιμή συμμετοχής τους είναι 40 ευρώ.
    Τέλος Εκδήλωσης στις 5 το απόγευμα και επιστροφή στην Αθήνα στις 19.30.
    Δηλώσεις συμμετοχής
    Αθήνα: Γραμματεία: 210 4126785 κινητό 6936931997
    Απ΄όλη την Ελλάδα Δ. Μαντές: 6994863261
    Άρα λοιπον το 50άρικο των συμμετεχόντων πλήρωσαν συμμετοχή με πολυτελές λεωφορείο πήγαινε έλα από Αθήνα, (25 ευρώ έχει με τη συγκοινωνία μόνο να πάς Αθήνα -Δελφούς), πλήρωσαν “πάπυρο” με την αρχαία απεικόνιση των Δελφών έτσι όπως ήταν στην αρχαιότητα (αξίας 10 ευρώ) και πλήρωσαν το πλούσιο γεύμα με τοπικά εδέσματα σε εστιατόριο των Δελφών (άλλα 10 ευρώ χωρίς τα ποτά και ο τοπικός οίνος που συμπεριλαμβάνονταν στην τιμή). Δηλαδή 25 +25 = 50, τα εισιτήρια, συν 10 ο πάπυρος συν 10 το φαγητό ίσον μια εκδρομή Αθήνα Δελφοί των 70 ευρώ, στην τιμή των 50, μη σας πω ότι έβαλα και από την τσέπη μου, διότι μερικά μέλη δεν είχαν χρήματα και ήρθαν δωρεάν και έφαγαν και δωρεάν, όπως γίνεται συνήθως. Για ποιο 50 άρικο μιλάει ο πρακτορίσκος κολοκυθο Σαρμάς;

    • ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. 06/04/2019 @ 7:51 ΠΜ

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΛΑΣΠΗ ΡΙΧΝΕΙ.
      ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
      ΕΤΥΧΕ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
      ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ, ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΟΣ, ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ.
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.

      • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/04/2019 @ 10:31 ΠΜ

        Σε ευχαριστώ καλέ μου φίλε! πράγματι! Συμφωνώ ότι είναι ΕΝΤΙΜΟΣ! Ο πλέον έντιμος που έχει απομείνει στο τρισάθλιο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Δεν πρόλαβα να υπογράψω μαζί του και όρμησαν να με φάνε, λες και έκανα κάποιο έγκλημα. Τόσο πολύ με φοβούνται λοιπόν; Γνωρίζουν; Τι γνωρίζουν; Ότι από τον Μαντέ θα τη βρουν! Αυτό γνωρίζουν. Εν τω μεταξύ ΔΕΝ με κρατάνε από πουθενά και έχουν λυσάξει! Βέβαια ο κ Λεβέντης που εκπροσωπεί τον κατακερματισμένο χώρο του ΚΕΝΤΡΟΥ διότι “Μεσότης τις άρα εστίν η Αρετή” κατά τον Αριστοτέλη, πλήρωσε και πληρώνει την ακεραιότητά του αυτή, να είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν έχει υπογράψει ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τιμωρήηκε με 1,4 στις Ευροεκλογές. Σε αντίθεση με τον κ. Βελόπουλο (εκ του “βελάζω”) που αν και υπεγραψε το 1ο Μηνομόνιο της Ντροπής, αν και μίλησε υπέρ για τα τρις (τα τρία) του Σώρρα και αν και πούλησε τον ίδιο το Χριστό, σε χειρόγραφα, μπήκε με 4,5% στην Ευρωουλή! Ε, αυτό πληρώνω κι εγώ, ακόμη δεν ξεκίνησα.. Η κόντρα με το σύστημα έχει πάντα κόστος, αλλά μόνο στους άμυαλους, στους ανέντιμους και στους καιροσκόπους. Οι αναγνώστες των Κατοχικών, είναι αρκετά ψαγμένοι και υποψιασμένοι, ώστε να διακρίνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Ευχαριστώ.

        • Κ. Μαντέ, ανήκω στους αναγνώστες των Κατοχικών και επίσης στο υποψιασμένο, θέλω να πιστεύω, και χωρίς καμία απολύτως δοσοληψία ή διαπλοκή τμήμα του ελληνικού λαού. Δεν κατηγορώ τα κατοχικά για την επιλογή να σας προβάλει, ωστόσο δεν σας κρύβω ότι με χάλασε κάπως αυτό. Γιατί; Ε, όχι και να προβάλλει προεκλογικά το κόμμα του Λεβέντη! Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι έντιμος ο τελευταίος στη προσωπική του ζωή, αλλά στην πολιτική δεν είναι παρά ένας ακόμα «yes madam»που θα έκανε τα πάντα για να συγκυβερνήσει, ένα από τα χρήσιμα χαρτιά του συστήματος που ευτυχώς καίγονται νωρίς από τον κόσμο. Μιλάτε για το κέντρο σαν να είναι πανάκεια, αλλά γιατί; Πάρτε θέση επιτέλους για τα αίτια όλων, προτείνετε ξεκάθαρη λύση για όλα (αν πράγματι το κάνετε, θα χαρακτηριστείτε ακραίος)! Δεν γνωρίζετε τη φράση «δεν ήσουν ούτε κρύος ούτε ζεστός» της Αγίας Γραφής; Δεν ξέρετε ότι οι χλιαροί δεν θα βρουν ποτέ την άκρη; Το «παν μέτρον άριστον» δεν κολλάει παντού και σε καμία περίπτωση δεν αφορά την αλήθεια, αυτή είναι μία και δυστυχώς πολύ ακραία… Πέραν από κάποια άρθρα σας, δεν γνωρίζω καθόλου την δραστηριότητά σας. Όμως φράσεις του τύπου «γνωρίζουν ότι από τον Μαντέ θα την βρουν», υποδαυλίζουν τόσο την αυτογνωσία μας ως λαό, όσο και την όποια προσπάθεια σεβασμού του ενός προς τον άλλο…

          • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/04/2019 @ 4:04 ΜΜ

            Ο Stranger και τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ φίλε μου δεν έκαναν διαφήμιση στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και σε κανένα κόμμα. Εμένα προέβαλε, διότι πέρα από το ότι είναι φίλος, συνοδοιπόρος και πατριώτης, εγώ προσωπικά είμαι απο τους πιο παλαιούς αναγνώστες εδώ μέσα. Η προσχώρηση μου στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ, τόσο ως δημοσίου προσώπου, όσο και ως Προέδρου πολιτικού Φορέα ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, αυτό είναι και αποτελεί Είδηση. Δεν κατάλαβα! Αυτή δεν είναι η δουλειά του Δημοσιογράφου και των καναλιών, ειδικά των ψαγμένων όπως τα Κατοχικά Νέα; Κατηγορείς τον STRANGE επειδή έκανε τη δουλειά του και ανέβασε την είδηση; Είδες πουθενά αλλού να “παίζουν” την ΕΙΔΗΣΗ αυτή; Όχι βέβαια. Το γιατί το αφήνω στην υποψιασμένη σας φαντασία.

  7. Μόλις δουν κάποιον πατριώτη θα πάνε να πέσουν πάνω του να τον φάνε. Ντροπή σε όλους όσους τολμάνε να ρίχνουν λάσπη στον κ. Μαντέ. Τον παρακολουθώ χρόνια και είδα έναν άνθρωπο του πνεύματος, πατριώτη και βαθύ γνώστη της πολιτικής τον οποίο εμπιστεύομαι απολύτως. Η εισαγωγή ορισμένων υγιών στοιχείων στην βουλή είναι απαραίτητη. Αν έχετε αντίθετη γνώμη ψηφίστε σύριζα για να τσιρίζετε την επόμενη μέρα, ή όποιον άλλο θέλετε, όμως μην βρίζετε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν χωρίς να έχετε κανένα επιχείρημα! Εδώ αποδέχεστε ηθοποιούς, μοντέλα, άτομα ανίδεα και συμπεριφέρεστε έτσι πάλι; Ξέρετε κάτι; Έχουμε ό,τι μας αξίζει. Ήμουν υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, αλλά δεν είμαι πια. Είστε εκτός από ανεγκέφαλοι και αγενέστατοι.

    • Αρια συμφωνω ότι η εισαγωγή υγιών στοιχείων
      στη βουλή είναι απαραίτητη, καθότι έχει
      γίνει τσίρκο. Θα χαιρόμουν να δω τον κ. Μαντέ
      στη βουλή. Η μόνη μου ένσταση ήταν ο κ. Λεβέντης
      που αποθέωνε το “μεγαλείο” της Μέρκελ, αποκαλούσε
      λυσσασμένα σκυλιά, φασίστες και άλλα τετοια ωραία
      όσους πήγαν στο Σύνταγμα να διατρανώσουν το ΟΧΙ
      (στο δημοψήφισμα του 2015),
      ζητούσε απολύσεις και μειώσεις συντάξεων
      και άλλα πολλά. Αν τελικά αποφασίσει να
      συμπορευτεί μαζί του, εύχομαι ειλικρινά να
      καταφέρει να αλλάξει την πολιτική λογική
      αυτού του κυρίου, και κατ’επέτασιν να μετατρέψει
      το γενικότερο στίγμα του συγκεκριμένου κόμματος,
      σε αμιγώς πατριωτικό.

      • Σωστα τα λες ..γιαννουλης

      • Όλοι έχουν κάποια μελανά σημεία. Όμως ο Λεβέντης έχει τα λιγότερα. Ας σκεφτούμε, πως η ΝΔ θα επικρατήσει και πως είναι εκείνη που μας έβαλε στα μνημόνια. Αν δεν γίνει έτσι θα ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι ο χειρότερος όλων, γιατί εκτός από φόρους, μνημόνια κλπ έδωσε την Μακεδονία, μας γέμισε με αλλοδαπούς που μας κατακλέβουν, αύξησε την εγκληματικότητα και ετοιμαζόταν να παζαρέψει και το Αιγαίο με τους τουρκαλάδες, χώρια ότι είναι ο μεγαλύτερος ασύδοτος ψεύτης και ο απόλυτος δικτάτορας. Έτσι, μένει ο δρόμος του κέντρου … κάποιος να τους συγκρατεί τουλάχιστον. Πρέπει να μπουν στην βουλή!

  8. Αριστόδημος 06/04/2019 @ 8:40 ΠΜ

    …Εχω γ@μησει την ζωη μου σε εναν πολεμο που τελικα ειμαι μ@λακας δον κιχωτης …
    Μην το βλέπεις έτσι Νίκο! Εγκλωβίστηκες αθέλητα στην ψυχολογία της “αναγνώρισης” του “αγώνα” από το σύνολο των παρεπιδημούντες στον ιστοχώρο σου! Βασικά θυμήσου ότι καθένας “αντιλαμβάνεται” αυτό που “δύναται”! Και στον Σωκράτη ακόμα κώνιο του έδωσε η Αθήνα ως … αναγνώριση και ανταμοιβή! θα διαφοροποιηθεί ο “κανόνας” με εσένα ;;;;;; Την καλημέρα μου!

    • Αριστόδημε, δεν μπορεί να μην το βλέπει έτσι
      και το λεει μια παθούσα και συμπαθούσα που επίσης
      δέχεται παρεμφερείς επιθέσεις από αυτούς που
      μας “στολίζουν” με αμέτρητα κοσμητικά επίθετα
      όταν νιώσουν πως μετακινούμε ή πάμε να
      γκρεμίσουμε τα τακτοποιημένα κουτάκια
      στο μυαλό τους.

  9. Κ. Μαντέ μην “μασάτε”! Πάλι καλά που γράψατε για το συγκεκριμένο θέμα γιατί πραγματικά όταν το διάβασα λέω λες; Αλλά δεν νομίζω… Κάτι παίζει εδώ… Ο “άνθρωπος” από τις πράξεις του φαίνεται… Με το καλό να βγει ο Λεβέντης και εσείς βουλευτής γιατι είμαι σίγουρος ότι θα “ακουστεί” εκεί μέσα μια τελείως διαφορετική “φωνή”, σωστή “φωνή”. Έστω αυτό για αρχή, θα είναι κάτι πολύ θετικό!!!

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/04/2019 @ 10:35 ΠΜ

      Μάλλον βγάζει δηλητήριο ο κ. Σαρμάς! Αφ΄ενός διότι τον έχω ξεσκεπάσει, αφ΄ετέρου διότι δεν τον πήρα μαζί μου στους Δελφούς! Ήμασταν μετρημένοι και κρατήσαμε μακριά τους πρακτορίσκους εν υπηρεσία. Αυτοί έχουν ενεργοποιημένο το βλακόμετρο. Με τον θείο Ιχώρα των Ελλήνων δεν έχουν ουδεμία σχέση! Ευχαριστώ.

      • Αναφέρομαι σε προηγούμενη απάντησή σας προς εμένα (16.04) . Μάλλον θα πρέπει να είστε αρκετά εκνευρισμένος και δεν διαβάσατε σωστά. Η φράση μου ήταν η εξής:”Δεν κατηγορώ τα κατοχικά για την επιλογή να σας προβάλει, ωστόσο δεν σας κρύβω ότι με χάλασε κάπως αυτό”. Μήπως σας ενοχλεί που με χάλασε; Που δεν το θεωρώ είδηση; Θα θέλατε ίσως να μου το απαγορεύσετε; Αλλος ένας δημοκράτης στο ελληνικό κυνοβούλιο; Ω ναι σωστά καταλάβατε: αναφέρομαι στην πληγωμένη – και σίγουρα επηρμένη – φαντασία σας!

  10. Συγνώμη αλλά “τα πήρα κρανίο” τώρα και
    θα πω κι εγώ τα λογάκια μου.

    Δεν κατάλαβα το έγκλημα που έκανε ο Στρέιντζερ
    αναρτώντας την κίνηση του κ. Μαντέ, ώστε να
    προκαλέσει τέτοια μήνη με κατηγορητήρια
    χωρίς έρεισμα.
    Αν νομίζει ο Κανένας ότι θα σωθεί η Ελλάδα
    με αλληλοσπαραγμό, εμπάθεια, απολυτότητα,
    αστοχη επιχειρηματολογία και μια ανούσια πόλωση
    που είναι για σφαλιάρες, του έχω νέα:
    μ’αυτά και μ’αυτά θα αυτοκαταστραφουμε
    κι αυτοί που λέμε ότι τους “πήραμε χαμπάρι”,
    και τους αντιμαχόμαστε (και καλά…) θα αραζουν
    πίνοντας τα ουισκάκια τους, θα τσουγκρίζουν
    στην υγειά των ηλιθίων και θα καγχάζουν
    με τη χαρά που θα τους προσφέρει ο αφανισμός
    του Ελληνισμού.
    Στράβωσε ο γιαλός ή στραβά αρμενίζεις, Κώστα;
    Και προς τι το μπλοκάρισμα της Αθηναίας που
    υποστήριξε τα του κρυφού σχολειού? Συντάσσεσαι
    με όσους χρόνια τώρα επιχειρουν συνειδητά
    ν’αποδομήσουν την υπόσταση της Ελλάδας και
    να διαλύσουν την ιστορία της στα εξ ων συνετέθη,
    και παράλληλα λες ότι μάχεσαι? Για ποια Ελλάδα
    μάχεσαι? Γι’αυτήν που έχει διαγράψει το
    ατομικό σου σύστημα πεποιθήσεων?
    Σκέψου και κρίνε με ψυχραιμία και σύνεση
    και πάψε να βαράς λάθος στόχους.
    Πέραν αυτού να θυμίσω στον χρήστη ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ..
    ότι κανείς δεν κατηγόρησε τον κ. Λεβέντη
    για ανεντιμότητα στις εμπορικές του συναλλαγές.
    Αυτο που σχολιάστηκε (και επικρίθηκε)
    είναι η πολιτική του διαδρομή.

    • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΕΣ 06/04/2019 @ 10:36 ΠΜ

      Ευχαριστώ πολύ για την θέση σου Βίκυ. Σε τιμά!

      • Δεν ξέρω για ποιο ποστ μου μ’ευχαριστείς
        Δημήτρη, (καθότι ανέβασα αρκετά) αλλά στο
        βαθμό που (θέλω να) πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι
        πως πασχίζω φιλότιμα και συνειδητά να είμαι
        αντικειμενική και ακριβοδίκαια απέναντι
        στους πάντες, και ότι δεν διακατέχομαι
        από καμία εμπάθεια για κανέναν (ούτε για
        τον Σαρμά τον οποίο ως φίλο και ανθρωπο
        τον αγαπάω ασχέτως με τις διαφωνίες μου)
        σ’ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου 🙂

  11. κασσανδρα 06/04/2019 @ 10:45 ΠΜ

    ΤΟ ΞΑΝΑΜΑΤΑΛΕΩ ΜΟΝΟΣΟΥ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ ΚΑΙ ΔΙΣ ΤΡΙΣ ΚΛΠ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ…..

  12. Χαράλαμπος Τραμπακουλας 06/04/2019 @ 12:33 ΜΜ

    Μήπως πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Σαλμά που μας υπέδειξε ποιόν πρέπει να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές; Μέσα στην βλακεία τους κάνουν πράγματα που θα τους γυρίσουν εναντίον τους. Για αυτό Μαντέ δαγκωτό στις επόμενες εκλογές και άσε τα ερπετά να χτυπιουνται.

  13. 1. Ομοιος ομοιω αει πελαζει….
    2. Πονηροὶ δέ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι……

  14. Α να Δ ω Ν 06/04/2019 @ 12:40 ΜΜ

    «Τὰς θύρας, τὰς θύρας· ἐν σοφίᾳ πρόσχωμεν»,

  15. Κλασικο παραδειγμα “Ελληνοκεντρικου” αρχαιοκαπηλου ο Σαρμας. Υπαρχουν πολλοι μαλακες του ειδους, που θα σου κανουν ελεγχο για το τι πιστευεις και τι σκεφτεσαι και τι διαβαζεις και ποτε θα κλασεις κλπ. Μιλαμε για σουργελα ανωτερας βαθμιδας.

  16. Καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, ή να μην πιστεύει πουθενά. Η θρησκεία είναι αυστηρά προσωπικό θέμα. Αυτό δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν, ούτε τον μειώνει ως πολιτικό ή ως άνθρωπο. Το σημαντικό είναι η πολιτική εμπειρία, η μόρφωση που διαθέτει και πόσο πατριώτης είναι. Ο κ. Μαντές διαθέτει και τα τρία. Τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι! Οτιδήποτε άλλο είναι λάσπη από αναξιόπιστα και ανεγκέφαλα πλάσματα, ή άτομα που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και είναι πιόνια του καθεστώτος. Το γεγονός ότι “θέλεις κι άλλη τρόικα” επιβεβαιώνει το “ανεγκέφαλος”.

  17. Αργυρης 06/05/2019 @ 11:43 ΠΜ

    Σωστοτατος εγω ειμαι μαζι σου

  18. Φωτεινή Τυράσκη 06/05/2019 @ 5:35 ΜΜ

    Εντιμότατοι φίλοι μου… ας βάλουμε στα κόμματα μία τελεία!
    Τα κόμματα είναι αυτά που χωρίζουν τους Έλληνες.
    greek1.blogspot.com/2016/12/blog-post_56.html#axzz5pz60Qg3a

  19. Ο Αναμάρτητος. 06/06/2019 @ 1:54 ΠΜ

    Μη μασάς!
    Ας γραφουν ότι θΈΛουνε αυτοί τους οποιους δε γνωρίζει ούτε η μάνα τους η ίδια.

    Από την άλλη τι καταφέρνουμε…

    Στο f.b. μιας & αυτοί γράφουν τις παπαριες τους πασπαλισμενες με ψέμματα δηλαδή χαμένοι & καμμένοι από χερ ι,
    ενημερώνω υπεύθυνα ότι,
    άλλο τόσο υπέρ του σάιτ “Κατοχικά Νεα” γράφω συνεχώς παραπέμποντας κόσμο και κοσμάκη να κάνει επίσκεψη.
    Δεν τους το λέει ο “κανενας” μα κάποιος επώνυμα για /προς τον οποίον υπάρχει σεβασμός, εμπιστοσύνη, καλή κρίση.

    Οπότε στη χειρότερη είσαι- πάτσι-.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*