18:45 - 29/05/2019

Η ΘΡΑΚΗ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS! ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΠΑΙΣΙΟΥ ;

Διαφημίσεις

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΟΙΩΝΟ!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΚΑΖΩ, ΟΤΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ «ΠΟΛΛΟΙ» ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ!

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ «ΠΟΛΛΟΙ» ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ » Ή ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΣΤ’ ΑΛΩΝΙ Ή ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ» ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ! ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ!

ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΠΟΛΛΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ!

ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ:

«Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από ένα διπλωματικό επεισόδιο στήν Θράκη.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ…

«Πρίν, ή, κατά τη συζήτηση των 12 μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου, ότι θα κάνουν ανακήρυξη Ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης, εμείς πάλι θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε καμία επέκταση στα 12 μίλια και ‘σεις τώρα μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακήρυξη;

Και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια !

Αυτό κρατήστε το, γιατί είναι από σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»

http://www.kivotoshelp.gr/index.php/eidhseis/665-o-polemos-tha-ksekinisei-apo-ena-diplomatiko-epeisodio-stin-thraki

ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΚΙΕΦ) Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΛΑΒΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,71%. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΝ ΡΟΔΟΠΗ ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕ 38%, ΣΤΗ ΔΕ ΞΑΝΘΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ 20%.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΣΚΟΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ!

Η ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΩΝΙΑ: ΟΤΙ ΜΕ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Ή ΜΑΛΛΟΝ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ, ΚΑΤΙ ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΟΜΑΣΤΕ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ! ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ:

ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΙΕΡΟΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΟ, ΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΗΛΑ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΖΙRAAT BANK, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΤΟΥΝ! ΕΝΩ, ΓΙΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΩΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ «ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ» ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΟΕΟ;

Ο ΜΕΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ!

Ο ΔΕ ΒΛΑΚΟΥΛΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΕΙ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ» ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ»!

ΥΠΕΡΟΧΑ, ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ! ΟΠΟΤΕ, ΤΟ ΚΟΒΩ, ΝΑ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ; ΟΕΟ;

1) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ.
2) ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΝΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΙ / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…
3) ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ (ΒΛ. ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ).

ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ;

1) ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΘΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
2) Η ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ 12 ΜΙΛΙΑ.
3) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (CASUS BELLI).
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΠΑΙ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ

annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΥΓ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Είναι αναγκαίο για την Τουρκία να περικυκλώσει την περιοχή των Βαλκανίων, χρησιμοποιώντας της μουσουλμανικές χώρες και μειονότητες» ώστε να δημιουργηθεί ένα «μουσουλμανικό τόξο»

ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (41)

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 1962 05/29/2019 @ 7:26 ΜΜ

    O Αγιος Παισιος ,απο την δεκαετια ακομα του 80,μας προειδοποιει για τα επερχομενα,με ακριβεια που θα την ζηλευε ,ο καλυτερος συγχρονος γεωστρατηγικος αναλυτης..Τα σημεια των καιρων δειχνουν οτι εχουμε πλεον ακουμπησει,στα αναμενομενα ,και προφητευμενα ,απο τον εκλεκτο του Παναγιου Τριαδικου θεου,Παισιο..Πατερ Παισιε πρεσβευε υπερ ημων!!Πρεσβευε υπερ του Εθνους μας!!Προστατευψε μας απο τα επερχομενα δεινα εμας τους αναξιους,και φωτισε την συσκοτισμενη μας διανοια !

  2. ……..πατριωτικη κυβερνηση?? ακριβως το αντιθετο θα ελεγα!!! τους αρκει αυτη η κυβερνηση αλλα και η επομενη διοτι,η επεκταση των ναυτικων μιλιων,θα δωθει σαν εντολη απτους αμερικανους στους δικους μας κυβερνωντες,οταν πια δεν θα εχουν αναγκει την Τουρκια και θα θελησουν να την βγαλουν εξω απο το παιχνιδι.Σε μια τετοια περιπτωση,επεκτασης των ναυτικων μας μιλιων,η Τουρκια δεν θα εχει αλλη επιλογη,παρα το χτυπημα προς την ελλαδα,μικρο ή μεγαλο!! Τοτε η Ρωσια,που θα θιγονται και τα δικα της συμφεροντα κι αφου η Αμερικη θα της το εχει επιτρεψει,αφηνοντας την να δρασει,θα επιτεθει στην Τουρκια και θα την βγαλει εκτος παιχνιδιου,με παγκοσμιες πια συνεπειες και με ο,τι αυτο συνεπαγεται………

  3. ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/29/2019 @ 9:52 ΜΜ

    Χριστιανικό ανέκδοτο ⤵️

    «Οι προφήτες μας είναι φωτισμένοι»

    Πατροκοσμάς ? «Ο ήλιος και το φεγγάρι και τ’ άστρα είναι κολλημένα εις τον ουρανόν και ο ουρανός γυρίζει μαζί με τον ήλιον… Όπου πηγαίνει ο ήλιος εκεί γίνεται ημέρα» (Χειρόγραφο 12 Λευκοπηγής, σελ. 31).

    Στην κοσμολογία μπορεί να ήταν σκράπας, αλλά στην μελλοντολογία δεν παιζόταν ο δικός σου. Είχε χώσει την κεφάλα του στην σκουληκότρυπα του Γιαχβέ, κι απο`κει ατένιζε το μέλλον.

    Έρχονται μετά και σου λένε τα πρόβατα, ότι εμείς έχουμε προφήτες με αρχ – (μπιπ) αγνοώντας τα δύσμοιρα ότι ο Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει) αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος αποτυχημένος προφήτης όλων των εποχών. Αλλά που να το γνωρίζουν αυτό; Την «Αγία» Γραφή την έχουν διακοσμητική. Το μόνο που διαθέτουν είναι μεγάλη πίστη και μεγάλο στόμα.

    • καποιος 05/30/2019 @ 4:21 ΠΜ

      φιλαρακο η ειρωνια σου ειναι κατι παραπανω απο χυδαια..
      Τουλαχιστον Αυτος δεν επερνε χρηματα για να δινει την βοηθεια του οπως κανεις εσυ.
      Εζησε λιτα και ταπεινα, πραγμα που σημαινει οτι εχει τουλαχιστον το δικαιωμα να πει
      αυτα τα οποια “βλεπει”, ασχετα αν δεν ειχε σπουδασει…
      Για πες μου τωρα και για το Κοσμα τον Αιτωλο που εζησε επι τουρκοκρατιας, που σημαινει οτι υπηρχε ακομη πιο πολυ φτωχεια, πως μπορεσε και προβλεψε την κριση
      που βιωνουμε σημερα και τους φορους??

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 10:43 ΠΜ

        Εκείνος δεν ήταν που προπαγάνδιζε στον αφελή λαό ότι η οθωμανική διοίκηση τέθηκε απ’το θεό στους πιστούς με σκοπό να διαφυλάξει την πίστη τους;

        Ναι αυτός ήταν! (Κοσμάς ο Αιτωλός Διδαχή Ε’) Και γαμώ τις διδαχές δικέ μου! Αλλά τι να περιμένει κανείς από προφητοδιδασκάλους του Γιαχβέ;

        Πατροκοσμάς ? «Και από τον καιρό οπού έκαμεν ο πανάγαθος Θεός τον κόσμον είναι επτά χιλιάδες και διακόσιοι ογδοήντα οκτώ χρόνοι» (Διδαχή Α2 , 19, Ι. Μενούνου).

        Ο Άγιος που είδε το μέλλον δεν κατάφερε να δει το παρελθόν. Και μάλιστα σε ένα θέμα μεγάλης θεολογικής βαρύτητας. Άσε το άλλο με τον ουρανό και τα άστρα που γυρίζουν γύρω απ`την Γη. ?

        Εσείς έχετε φωτισμένους προφήτες;

        ➡️ Έχετε τον Παΐσιο ως άλλο παπαγαλάκι να δίνει προφητείες που δεν ήταν δικές του αλλά του Κοσμά του Αιτωλού, που όμως τις έβγαλε ο μητροπολίτης Καντιώτης και όχι ο ίδιος ο Κοσμάς.

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 10:55 ΠΜ

        Ιησούς (του οποίου το όνομα σημαίνει ο Γιαχβέ σώζει) ο μεγαλύτερος αποτυχημένος «προφήτης» όλων των εποχών!

        Ιησούς ? «Αληθώς σας λέγω, δεν θέλει παρέλθει η γενεά αύτη, εωσού γείνωσι πάντα ταύτα. (Και η δευτέρα παρουσία) Ματθαίος 24:34

        Ο Χριστός (σύμφωνα με τις αλκοολικές φαντασιώσεις των ανώνυμων συγγραφέων των ευαγγελίων) υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι η δευτέρα παρουσία (και όλα τα σημεία της προφητείας) θα λάμβανε χώρα στην γενιά τους. Όχι σε μια μελλοντική γενιά 2000 χρόνια μετά.

        Οι πρώτοι Χριστιανοί ανέμεναν ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει μέσα στην γενιά τους. Η μη εμφάνιση του δεύτερου ερχομού εξέπληξε τις πρώτες χριστιανικές κοινότητες. (Freeman, Charles. The Closing of the Western Mind , p. 133.)

        Το μόνο που έχετε είναι αλκοολικές φαντασιώσεις. Όχι προφήτες!

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 11:17 ΠΜ

        Πού σαι «κάποιε» έμεινες μόνος σου. Ο φίλος σου ο Άσχετος Αδαής έφαγε σφαλιάρες με το τουλούμι στο προηγούμενο άρθρο και μου κρύβεται. Ψάχνει να βρει καινούριο ψευδώνυμο. Χωρίς τον σάκο του μποξ (ο Άσχετος ήταν ο σάκος) θα εκτεθείς στις φονικές μου γροθιές και θα σε μαζεύουν με τα κουταλάκια από χάμω. Και μην μου πεις ότι έχεις βοηθό τον Χριστό και δεν φοβάσαι, γιατί είδες τι παθαίνει όποιος αποβλέπει για βοήθεια σε αυτόν. Τον παίρνουν σηκωτό!

        Από αρχαιοτάτων χρόνων, όλοι εσείς οι απολογητές του χριστιανισμού, σκορπούσατε απλόχερα το γέλιο σε όλους τους ανθρώπους με το μυαλό στο κεφάλι τους και όχι στα κάγκελα.

        Είστε οι διασκεδαστές Θεού κι ανθρώπων!

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 05/30/2019 @ 2:07 ΜΜ

          αν δεν ηταν ο Χριστος ρε πανυβλακα θα ειχες εξαφανιστει σαν λαος οπως και αλλοι λαοι που δεν επιβιωσαν..ειχε γινει ο Ελληνσμος ο ορισμος της παρακμης εδινε αδερφος αδερφο για καλυτερη μεταχειριση απο τον Ρωμαιο..διαβασε κανα βιβλιο και ανοιξε τα στραβα σου

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 3:14 ΜΜ

            Ας είναι καλά η εβραιοεκκλησιά Α.Ε που μας απομάκρυνε από τους διαβόλους πρόγονους μας, και μας έριξε στην αγκαλιά του Αβραάμ του Ισαάκ και του Ιακώβ. Έγιναν οι Έλληνες παιδιά του Γιαχβέ, και μεθούν με τις αλκοολικές του φαντασιώσεις αιώνες τώρα. Αλληλούια (ο Γιαχβέ σώζει) εβραιοέλληνα!

            ➡️ Από τους τρεις γιους του πατριάρχη των Εβραίων Νώε (τον Σημ, τον Χαμ και τον Ιάφεθ) κατάγονται σύμφωνα με τη Βίβλο όλοι οι σημερινοί λαοί της Γης.

            Είσαι απόγονος των Εβραίων! Εβραιόσπερμα που λέμε. Η Αγία σου Γραφή το λέει όχι εγώ.

        • καποιος 05/30/2019 @ 3:39 ΜΜ

          Δεν απαντησες σ αυτο που σε ρωτησα πως τα ηξεραν τα μελλουμενα
          πραγμα το οποιο βιωνουμε σημερα με τον παγκοσμιο εξευτελισμο
          που περναει η Πατριδα μας

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 7:21 ΜΜ

            Θες να πεις ότι αυτός που δίδασκε ότι ο ουρανός με τα άστρα γυρίζει γύρω από την Γη και ότι ο κόσμος φτιάχτηκε πριν από 7000 χρόνια είχε προβλέψει τον εξευτελισμό της πατρίδας μας;

            Ωραίο ανέκδοτο αυτό ρε μεγάλε! Καλά καραφωτισμένος μιλάμε τώρα ε;

            ➡️ Ο φωστήρας αυτός δεν δεν προέβλεψε τίποτα απολύτως!

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 7:24 ΜΜ

            Ερώτηση: Όλοι αυτοί οι φωστήρες είναι φωτισμένοι από το πνεύμα του Χριστού;

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 05/31/2019 @ 11:50 ΠΜ

          πρεπει να εισαι βλαμενος η να κανεις τον βλαμενο…. ποιον γιαχβε και κολοκυθια τουμπανο ρε πανυβλακα… η παλαια ειναι για τα εβραιοσκυλα και ξερεις καλα τι εννοω..εμεις Χριστο εχουμε οχι Γιαχβε ..και το παπαδαριο (ξερεις ποιο) δεν με νοιαζει τι λεει και τι κανει γιατι ειναι μασονοι και αυτοι οι πιο πολλοι… γιατι για να πιασεις στο στομα σου θαυματα αγιων των προσφατων ημερω κλανει ο κωλος σου μαλλο απο λυκο ανθρωπων με ονοματεπωνυμα διασημοι και μη που τα λενε στα ισια ρε μπετοβλακα οτι ζουνε απο θαυμα ( οχι του μυαλου τους) απο καποια μεσιτια Αγιου ..τυρανομπετοβλακα… αλλα επειδη ο εγωισμος σου βαραει ταβανι και ο σκατοκαρι..λης δεσποτης σου δεν σε αφηνει να το παραδεχτεις ,….για αυτο τραβα και ξαναγαμησου και φερε μας και την εισπραξη να στην βαλουμ στον πατου σου ….λεγε ρε η παρακμη της αρχαιοελληνικης κοινωνιας πως ηταν πριν τον Χριστο?? μιλα αν εχεις κακαλα ..πατσαβουρα

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/31/2019 @ 10:18 ΜΜ

            Όλη η Γραφή αυτό λέει. Ο Ιησούς της Καινής Διαθήκης είναι ο Γιαχβέ της Παλαιάς διαθήκης.

            ➡️ Δύο διαθήκες μεταξύ Θεού κι ανθρώπων. Μια παλιά και μια νέα. (Εδώ γελάω με τα χάλια σου)

            Έχω δεκάδες στίχους να παραθέσω από την Καινή Διαθήκη αλλά επειδή είσαι αστοιχείωτος θα σε αρχίσω από τα εύκολα. (Πάρε κοντά σου το χαρτί υγείας)

            ➡️ ΙΗΣΟΥΣ ένα Εβραϊκό όνομα. Σημαίνει Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΩΖΕΙ.

            ➡️ Αποκαλυψη 19.1-6 Εδώ διαβάζουμε ότι όλα τα πλάσματα του Θεού φωνάζουν μπροστά στο θρόνο του αλληλούια.

            Η εξελληνισμένη έκφραση “αλληλούια” που προέρχεται από τα Εβρ. הַלְּלוּיָהּ‎, Χαλελουγιάχ, κατά γράμμα αποτελεί προτροπή προς ομάδα ανθρώπων να “αινέσουν τον Γιαχβέ”.

            Όταν θα έρθει η ώρα σου φίλε μου Βρούτε και σταθείς μπροστά στο θρόνο του Θεού (αν τα καταφέρεις και περάσεις από τα τελώνια, χλωμό το βλέπω) θα φωνάξεις μαζί με τους άλλους αλληλούια;

            Θα φας στην μάπα καμιά 100στη στίχους από την Καινή διαθήκη που βεβαιώνουν ότι ο Ιησούς είναι ο Γιαχβέ. Έχε να λαβαίνεις.

    • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 05/30/2019 @ 9:07 ΠΜ

      εγω επειδη δεν ειμαι καλος χριστιανος θα σου απαντησω αναλογως τραβα και γαμησου με τον μαυροσκατοψυχη μαζι …..πατσαβουρα

      • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 1:06 ΜΜ

        Και κάποιοι που το παίζουν καλοί χριστιανοί κατά βάθος είναι κακοί χριστιανοί.

        Παράδειγμα ο Άσχετος Αδαής που γράφει στο Κατοχικά ή μάλλον που έγραφε διότι μετά τις πνευματικές μπούφλες που εισέπραξε ψάχνει να βρει καινούριο ψευδώνυμο.

        ➡️ Μετά από αρκετή ψυχανάλυση βγήκε στην φόρα ο πραγματικός του εαυτός.

        Άσχετος Αδαής ? «Ποιος σου είπε άνθρωπε, ότι είμαι καλός χριστιανός? Είμαι κακός χριστιανός» (6 Δεκεμβρίου 2018 at 11:24)

        Αν θέλετε αυτογνωσία σας προσκαλώ στο ιατρείο μου. Ελάτε να σας πω αν είστε καλοί χριστιανοί ή κακοί. Αν θα πάτε στην κόλαση ή στον παράδεισο. Αν θα ψήνεστε στα καζάνια της κόλασης όπως έλεγε ο Χρυσόστομος ή αν θα είστε κοντά στον Θεό και θα κράζετε με δυνατή φωνή Αλληλούια (αινείτε τον Γιαχβέ) εις τους αιώνας των αιώνων. (Αποκάλυψη 19.1-6)

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 05/30/2019 @ 2:04 ΜΜ

          δεν ξερω κανενα ασχετο η αδαη που λες και μασονακι δεν ειμαι σαν εσενα και στο ξαναγραφω ..παρε τα πτυχια της ιατρικης σου και βαλτε στον μασονικο πατο σου..κοπρε συτευτε..μην ανησυχεις το ταμειο ειναι στο τελος…πατσαβουρα

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 3:20 ΜΜ

            Αφού μου κόλλησες την ταμπέλα του Μασόνου στην μάπα να μην σου χαλάσω το παραμύθι.

            Είμαι ένας ΑΡΧΙ μασόνος 93ου βαθμού (93 °C) και απέχω ένα εκατοστό από την κορυφή της mason πυραμίδας. Από κάτω μου το chaos. Για τα διαπιστευτήρια μου μπορείς να συμβουλευτείς τον Άρχοντα της Αρχαίας Σοφίας Θεόφιλο της Κύπρου, τον γνωστό chaoskampf. Όπως εγώ γνωρίζω τα πάντα για αυτόν έτσι κι αυτός για μένα. Είμαστε αλληλοσυγκοινωνούντα δοχεία της ίδιας Ουσίας. Της Ουσίας του Εωσφόρου. Ο παππούς μου Υψηλόβαθμος Μασόνος στην εποχή του, έλεγε ότι αν ο Χριστός συναντούσε τον Σωκράτη θα γονάτιζε ενώπιόν του, λέγοντας: «ουδείς σοφότερος από σένα» επιβεβαιώνοντας τον Χρησμό της Πυθίας ΑΘΗΝΑΣ του Μαντείου ΟΕΑ σε απευθείας channeling με τον Απόλλωνα όπου σύμφωνα με τον Θεόφιλο παπαστρούμφ apollo = christ 888 της μήτρας του αρχέτυπου.

            Και εις άλλα με υγεία.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 3:43 ΜΜ

            Υποστηρίζεις ότι δεν γνωρίζεις τον Άσχετο Αδαή που γράφει στο Κατοχικά.

            ➡️ Είσαι και ψεύτης μεταξύ των άλλων.

            Σατανιστική επικαιρότητα

            Σε αυτό το άρθρο παλεύεις εσύ και ο Άσχετος Αδαής εναντίον μου.

            Από δικό σου σχόλιο ⤵️

            «εγω ρε σατανοπουστα δεν ειμαι καλος χριστιανος και κατι σαν και εσενα του ξεκολλαω το κεφαλι και τους το καταχωνιαζω στον ορθρο τους …γιδιιι..»

            Να κάνεις παρέα με τον Άσχετο Αδαή. Και εκείνος κακός χριστιανός είναι. Σας περιμένει η κόλαση όπου σύμφωνα με τον Χρυσόστομο θα ψήνεστε αιώνια και ο καπνός σας θα είναι οσμή ευωδίας προς τον Κύριο Γιαχβέ – Ιησού.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/30/2019 @ 4:00 ΜΜ

            Η μειωμένη αντίληψη σου δρα ως ανασταλτικός παράγοντας ορίζοντας τα όρια δράσης της συνείδησης σου σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα να έχεις αποκτήσει την συμπεριφορά ενός τρολ. Όταν δεν έχεις επιχειρήματα ασκείς την τέχνη της οδοποιίας. Βάζεις ταμπέλες. Άντε και εις ανώτερα.

            Μεταφέρσου στο τμήμα ηλεκτρολογίας μήπως τα όνειρα σου κάποτε εκπληρωθούν. Να μου αλλάξεις τα φώτα δηλαδή. Προς το παρόν εγώ ο ΑΡΧΙ ηλεκτρολόγος κρατάω τα καλώδια με τα οποία θα σε υποβάλω σε ηλεκτροσόκ, ώστε να δεις τον Χριστό φαντάρο μήπως δικαιολογηθεί και η πίστη σου.

        • ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ 05/31/2019 @ 11:54 ΠΜ

          γιατρε τσανακογλυφτη σε στοες ζουνε τα ποντικια

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/31/2019 @ 11:08 ΜΜ

            ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ο αείμνηστος Παππούς μου (Υψηλόβαθμος Μασόνος στην εποχή του) ήταν Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής. Ήταν μια εξέχουσα μορφή που άσκησε μεγάλη επιρροή από τις έδρες των Πανεπιστημίων και προβλημάτισε ιδιαίτερα τον νεαρό τότε Δημήτρη Λιαντίνη. (γι` αυτό αυτοκτόνησε) Συνήθισε να λέει ότι η Θεολογούσα χριστιανική ομολογία δια της φιλοσοφικής ορολογίας, προέβει σε ένα σχήμα διαμετρικά αντίθετο από την Αρχαιοελληνική σκέψη, θέτοντας την διαχωριστική γραμμή.

            Πες τα ρε παππού ΑΡΧΙμασόνε να ξυπνήσουν τα πρόβατα!

            ➡️ «Στην δογματικά ορισμένη Ορθόδοξη Πατερική Θεολογία, η χρήση της ελληνικής Φιλοσοφίας αφορούσε μόνο τη χρησιμοποίηση ορολογίας και σχημάτων και όχι αποδοχή της θεολογούσας αρχαιοελληνικής σκέψης.»

            Και αφού οι Πατέρες της εκκλησίας απέρριψαν το Ελληνικό πνεύμα και το πολέμησαν με όλες τις δυνάμεις τους, ποιο Πνεύμα αποδέχθηκαν; Μα θέλει και ρώτημα; Το εβραϊκό! Για αυτούς (και για σας) ίσχυε ότι ο πρώτος άνθρωπος πλάστηκε από τον Γιαχβέ και ότι το Ελληνικό έθνος κατάγεται από τους τρεις γιούς του πατριάρχη των Εβραίων Νώε.

            Ωραία πράγματα αυτά!

        • τραβα ρε τρομπα ντεμεκ γιατρε να σε δει κανας αληθινος, μη δεις αρθρο που αναφερεται σε χριστιανισμο αρχισες να παραληρεις, αν ησουν γνησιος αθεος δεν θα ασχολιοσουν καν οποτε ασε τον προσυλιτισμο και τον κοσμακη να πιστευει οπου γουσταρει φασιστακο. γκε γκε??

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 05/31/2019 @ 8:31 ΜΜ

            Ο τρελογιατρος δεν ειναι αθεος.κατα δηλωση του στο παρελθον δηλωσε οτι πιστευει σε Θεο.ομως σαν γνησιος εκπροσωπος του κοσμου των επιστημονων εχει δηλωσει οτι η πιστη γι’αυτον δεν εχει καμια αξια κ δεν τον εκπροσωπει.τον ρωτησα λοιπον να απαντησει κ να ξεκαθαρισει εαν γνωριζει οτι υπαρχει Θεος η εαν το πιστευει.εχεις δει πως σπιρνιαρει το γατι στο τζατζικι? https://www.youtube.com/watch?v=0xqTG3Y4SEo

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/31/2019 @ 10:33 ΜΜ

            Πουθενά δεν έχω δηλώσει ότι «πιστεύω» στον Θεό. Η «πίστη» ως αξία δεν με εκφράζει. Η πίστη σου είναι ανοησία στα μάτια κάποιου άλλου με διαφορετική πίστη.

            ➡️ Κατά πόσο η «πίστη» ως αξία είναι τεκμήριο πραγματικότητας;

            Ο ομόπιστος σου «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ» υποστηρίζει ότι ο Ιησούς δεν είναι ο Γιαχβέ της παλαιάς διαθήκης.

            Ποια είναι η άποψη σου; Θα βοηθήσεις τον πνευματικό σου αδερφό να πάρει τον σωστό δρόμο όπως βοήθησες και τον croif;

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 05/31/2019 @ 10:49 ΜΜ

            13, Ο προσηλυτισμός σήμερα χρησιμοποιείται για να περιγράψει γενικότερα τις προσπάθειες άλλων θρησκειών να διαμορφώσουν τα πιστεύω ενός ατόμου.

            ➡️ Εγώ δεν εκπροσωπώ κάποια θρησκεία.

            Η λέξη «προσηλυτισμός» δεν εφαρμόζεται σε μένα. Δεν επιθυμώ να αλλάξετε θρησκεία. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει καλύτερη θρησκεία που να αλλοιώνει με τόσο θαυμαστό τρόπο τα εγκεφαλικά κύτταρα από την ορθοΛοξία.

            Δεν θα χάσουμε και την δουλειά μας τώρα.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/01/2019 @ 2:00 ΠΜ

            Εισαι ψευτης κ εχεις χασει καθε ιχνος αξιοπιστιας.οταν απαντησεις στο ερωτημα που εκκρεμει θα αποκτησεις κ το δικαιωμα να υποβαλλεις ερωτημα.ποιος σου ειπε οτι ειπες οτι πιστευεις σε θρησκεια?παραδεχτηκες οτι υπαρχει Θεος.γνωριζεις η πιστευεις οτι υπαρχει Θεος?ιδου η Ροδος ιδου κ το πηδημα ψυχιατρε της κακιας ωρας.https://www.youtube.com/watch?v=9VGCDacCBxk

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/01/2019 @ 12:08 ΜΜ

            Καλημέρα και καλό μήνα Γιδοβοσκέ.

            Υποστηρίζεις ότι δεν έχω λόγο ενώ στην πραγματικότητα εσύ δεν έχεις λόγο. Παραθέτω από το παραπάνω σχόλιο σου.

            ➡️ «κατα δηλωση του στο παρελθον δηλωσε οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε Θεο.»

            Και τώρα λες ⤵️

            «παραδεχτηκες οτι ΥΠΑΡΧΕΙ Θεος.»

            Δεν είμαι εγώ αυτός που μασάει τα λόγια του.

            ➡️ Ουδέποτε δήλωσα: Πιστεύω ότι υπάρχει Θεός.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/01/2019 @ 1:29 ΜΜ

            Καλημερα,καλο μηνα.ναι εχεις δικιο,δεν το εγραψα σωστα.δεν χρησιμοποιησες ποτε τη λεξη ΠΙΣΤΕΥΩ.παραδεχτηκες την υπαρξη Θεου.επομενως ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ την υπαρξη Του Θεου.απλη λογικη.η επιστημη οταν λεει οτι γνωριζει σημαινει οτι εχει χειροπιαστες αποδειξεις.εχει προηγηθει επαναλαμβανομενο πειραμα κ εχει φτασει στο σημειο να εχει αποδειξεις.εσυ τι πειραμα εκανες κ τι αποδειξεις εχεις για να φτασεις στο σημειο να λες οτι υπαρχει Θεος?φιλτατε ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ η ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ οτι υπαρχει Θεος?

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/01/2019 @ 3:44 ΜΜ

            Ουδέποτε παραδέχτηκα την ύπαρξη του Θεού με την έννοια που κατανοείς εσύ.

            Ουδέποτε δήλωσα: Γνωρίζω ότι υπάρχει Θεός.

            Άλλο θέτω ως βάση την ύπαρξη του Θεού για να γίνει συζήτηση και άλλο «πιστεύω» ή «γνωρίζω».

            Όπως είπα και πιο πάνω η «πίστη» ως αξία δεν με εκφράζει. Επομένως κάνε την σωστή ερώτηση για να σου απαντήσω αναλόγως.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/01/2019 @ 5:56 ΜΜ

            Δηλαδη με ποια εννοια παραδεχτηκες την υπαρξη Του Θεου?δεν ισχυει αυτο που λες,δεν το εθεσες σαν βαση για συζητηση.εκανες σαφη δηλωση οτι δεν εισαι αθεος,εισαι αθρησκος.αυτο σημαινει την παραδοχη οτι υπαρχει Θεος.να μην παιζουμε με τις λεξεις φιλος.ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.εαν τωρα θελεις να αλλαξεις την δηλωση,κοινως να κανεις κωλοτουμπα,αυτο ειναι θεμα δικο σου.

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/02/2019 @ 12:57 ΠΜ

            Καλημέρα φίλε μου. Σε βλέπω να εξαφανίζεσαι κι εσύ όπως και ο φίλος σου ο Άσχετος Αδαής. Βέβαια δεν είμαι χαρούμενος με την ήττα του (έφαγε πολλές πνευματικές μπούφλες στο προηγούμενο άρθρο) αλλά πήγαινε γυρεύοντας.

            Ερχόμαστε τώρα σε σένα. Παρερμηνεύεις τα λόγια μου προσπαθώντας να με παγιδεύσεις. Είναι σαν να προσπαθείς να παγιδεύσεις ένα λιοντάρι με γυμνά χέρια ή ακόμα χειρότερα έναν Μεγαλόσαυρο (κοπρόσαυρο). Που πας φίλε μου ξυπόλητος στα αγκάθια; Γιατί δεν μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων;

            Θα βάλω ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία. Πρόσεξε.

            1️⃣ Η «πίστη» ως αξία δεν με εκφράζει.

            2️⃣ Είμαι άθρησκος.

            3️⃣ Δεν είμαι άθεος.

            ➡️ Αν έχεις κάποια απορία ρώτησε με. Ευχαρίστως θα σου απαντήσω.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/02/2019 @ 11:40 ΠΜ

            Καλημερα Γιατρε.δεν ευθυνεται ο Ασχετος που εξαφανιζεται κατα καιρους.οταν χλευαζεις τα ιερα του,οταν δεν απαντας κ δεν παιρνεις θεση ποτε σε αυτα που λεει(αντιθετα με οτι κανει αυτος),ειναι αναμενομενη η σταση του.μαλακας δεν ειναι.καλως η κακως εγω εχω εμπειρια με χειριστικους τρελογιατρους οποτε την παλευω.στην Καρδιτσα οταν καποιος πει ”δεν ειμαι αθεος,ειμαι αθρησκος”,αυτο μεταφραζεται οτι παραδεχεται την υπαρξη Θεου δεν παραδεχεται ομως σαν Θεοτητα κανεναν Θεο των υπαρχουσων θρησκειων.ειναι λαθος για σενα αυτη η μεταφραση?αν ναι,γιατι.αν ναι,δωσε την μεταφραση

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/02/2019 @ 2:20 ΜΜ

            «Ο Ιησούς Μοναδικό Πρόσωπο στην Ιστορία και Θεός της Αγάπης!»

            Όλα τα επιχειρήματα του Άσχετου Αδαή κατέρρευσαν σε αυτό το άρθρο. Ακόμα κι εσύ διαφώνησες μαζί του όταν αυτός υποστήριζε ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός από την ορθοδοξία που οδηγεί στην σωτηρία.

            Εδώ ➡️ (30 Απριλίου 2019 at 17:34)

            Όπως είπα και πριν, παρερμηνεύεις τα λόγια μου με σκοπό να με παγιδεύσεις. Όταν ένας άνθρωπος που αμφισβητεί την «πίστη» ως αξία (αλλά εστιάζει στην γνώση) λέει ότι δεν είναι άθεος, δεν εννοεί αυτό που εσύ λες τώρα.

            Εσκεμμένα κάνεις πως δεν βλέπεις τις αξίες που πρεσβεύω για να ικανοποιήσεις το άρρωστο εγώ σου.

            Ο δρόμος που ακολουθείς φίλε μου οδηγεί στην απώλεια και σύντομα θα κάνεις παρέα στον Άσχετο Αδαή. Δεν θα χαρώ καθόλου να σε δω στον λάκκο της απώλειας σαβουριασμένο σαν τον Άσχετο.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/02/2019 @ 4:43 ΜΜ

            Τι εννοεις εσυ οταν λες οτι δεν εισαι αθεος

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/03/2019 @ 2:23 ΠΜ

            Ασφαλώς εννοώ εγώ. Μαζί μου μιλάς και όχι με τον καρδιτσιώτη μπακάλη της γειτονιάς σου.

            Δεδομένου ότι δεν γνωρίζω (η πίστη είναι εκτός) αφήνω μια πόρτα ανοιχτή. Δεν απορρίπτω την ύπαρξη του Θεού αλλά ούτε δηλώνω θετικά υπέρ της.

          • ΚΟΚΚΙΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΗΣ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ 06/03/2019 @ 12:46 ΜΜ

            Μαλιστα,οκ το καταλαβα φιλος.μπορει να υπαρχει μπορει να μην υπαρχει.μεχρι τωρα ειχα την εντυπωση οτι δεχεσαι την υπαρξη Θεου.εσυ ομως λες οτι μπορει κ να μην υπαρχει.σεβαστο.ειναι λυπηρο για μενα Ελληνας,ο οποιος μαλιστα εκθειαζει(κ πολυ καλα κανει,αλιμονο) το ελληνικο πνευμα,να λεει οτι μπορει να μην υπαρχει Θεος.αλλα οκ,μπορει να μην υπαρχει.μηπως Τον ειδε κανεις?πως μπορουμε να το γνωριζουμε οτι υπαρχει?τι θα αποτελουσε για σενα γνωση Του Θεου φιλος?τι θα σ’εκανε να πεις ”τωρα γνωριζω οτι υπαρχει Θεος”

          • ??‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 06/03/2019 @ 2:56 ΜΜ

            Πλάτωνας ? «Η γνώση είναι αληθινή άποψη».

            Αποφεύγω να εκφέρω άποψη για κάτι που δεν γνωρίζω. Και να μην λυπάσαι καθόλου διότι δεν εκθειάζω την πίστη των αρχαίων προγόνων ούτε των νεοελλήνων. Ήμουν σαφής στο παραπάνω σχόλιο μου σχετικά με την «πίστη» ως αξία.

  4. Μαλλον λέτε ……ες Ποιος Παισιος ο ΑΓΙΟΣ δεν είχε πεί τέτοια πράγματα , μην μασάτε και λετε μ…..ες για ησυχάσετε τα πλήθη Ούτε Σέρβοι θα μάς σώσουν ούτε ο φιλτατος Πούτιν Μονο οι Κοκκινογιλέκοι , μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί “φίλοι ” τη;Σ Πατρίδος μας . Οι τουρκοι θα φθάσουν μέχρι και την Θεσσαλονίκη απο βορρά και μέχρι την Κορινθο απο Νότο και τοτε θα ξεσηκωθεί η Ευρωπη και οι Κοκκινογιλέκοι και θα μας βοηθήσουν ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΆΣΕΙ ΠΟΣΟΥΣ μεχρι και 500000 κόσμο ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΤΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΥ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

  5. Αριστόδημος 05/29/2019 @ 10:09 ΜΜ

    Γιά να εκλεγεί “Πατριωτική” κυβέρνηση πρέπει να ψηφιστεί από Πατριώτες Έλληνες … Βλέπετε εσεις κανέναν γύρω ;;;;; Γραικύλους και οσφυοκάμπτες ναι! Ευρωλάγνους και άνευ ήθους ναι! Πατριώτες όμως δεν βλέπω ….

  6. ΑΓΛέΩΡΑΣ 05/30/2019 @ 2:59 ΠΜ

    “ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ” ζήτα στο γραφείο καλοκαιρινή άδεια για να ξελαμπικάρεις και να σκεφτείς καινούργιες προφητείες (φτάνει με την Τουρκία, αφού δεν το έχεις, πες για την Αυστραλία) και έλα πάλι από Σεπτέμβρη να μας τις αναλύσεις.
    Υ.Γ : πάρε μαζί σου και τον “γέροντας από το Άγιον όρος”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*