18:26 - 29/05/2019

Δεν θα πιστεύετε τι ψήφισε χώρα της ΕΕ: Άνοιξε ο δρόμος για «νόμιμη» μαύρη αγορά και χρηματοδότηση τρομοκρατών

Διαφημίσεις

Εξοργισμένοι πολίτες και αρχές από το νέο παράλογο νόμο που ψηφίστηκε, ο οποίος προστατεύει τρομοκράτες και εγκληματίες.

Οι αρχές της χώρας είναι εξοργισμένες από τους νέους νόμους, που εμποδίζουν τους αρμόδιους, να διερευνούν ύποπτους τρομοκράτες και εγκληματίες, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με νέο παράλογο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε, κάποιος που είναι ύποπτος για χρηματοδότηση τρομοκρατίας ή για εμπλοκή σε κυκλώματα της μαύρης αγοράς, μπορεί απλώς να αρνηθεί να συνεργαστεί με τις αρχές αφού πλέον οι αρμόδιες αρχές πρέπει να αποδείξουν πως ένα εισόδημα προήλθε με παράνομο τρόπο.

Πριν ψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο το βάρος της απόδειξης, το είχε ο ύποπτος. Έπρεπε δηλαδή για να μην καταδικαστεί, ο ίδιος να αποδείξει ότι το εισόδημα για το οποίο είχε «κριθεί» από τις αρχές ύποπτος, δεν προήλθε μέσω παρανόμων δραστηριοτήτων, ούτε προοριζόταν για κάτι τέτοιο. Τώρα συμβαίνει το αντίθετο!

«Το θεωρώ παράλογο…», δήλωσε ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος, αρμόδιος στον φορολογικό ελεγκτικό τομέα. Ενώ πρόσθεσε: «Οι νέοι κανόνες αφαιρούν όλες τις δυνατότητες των αρχών να διερευνούν υπόπτους που εμπλέκονται στη χρηματοδότηση εγκληματικών δραστηριοτήτων, όπως και της τρομοκρατίας.

Ο εμπειρογνώμονας κατά της τρομοκρατίας Magnus Norell τονίζει:

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μας απαγορευτεί να έχουμε την ευκαιρία του ελέγχου αυτών των ανθρώπων, είναι ακατανόητο».

«Είναι σαν να ανοίγουμε μια εθνική οδό για το μαύρο χρήμα και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας».

Η αλλαγή του νόμου, διαταράσσει τη συνεργασία μεταξύ της Φορολογικής Υπηρεσίας και της Säpo (Σουηδική Υπηρεσία Ασφαλείας), η οποία συμβουλεύει μέσω του αρχείου της τους υπαλλήλους της φορολογικής υπηρεσίας για (πιθανούς) εγκληματίες που ζουν χλιδάτη ζωή, έχοντας ταυτόχρονα ανεπαρκές εισόδημα.

Η παραπάνω τακτική που ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό, στόχευε στην καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών και του οικονομικού εγκλήματος. Χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα για να ερευνήσει 400 υπόπτους για τους οποίους υπήρχε η πληροφορία ότι υποστήριζαν το ριζοσπάστικο Ισλάμ μέσω καταθέσεων μετρητών.

Ως δια…μαγείας ο νόμος άλλαξε και πλέον οι έρευνες «πάγωσαν» λόγω των αμφιλεγόμενων νέων κατευθυντήριων γραμμών που έλαβαν αρχές και αρμόδιοι.

«Η στάση του Νομικού Τμήματος σημαίνει πως τώρα τα εγκληματικά κέρδη θα επανεπενδύονται σε ναρκωτικά, όπλα κ.λπ. έχοντας ως αποτέλεσμα μεγάλο κόστος για την κοινωνία», δήλωσε ένας ερευνητής.

Βλέπουμε πως η αλλαγή στο νόμο, έγινε επειδή μπήκαν στο στόχαστρο των αρχών μουσουλμάνοι που κατά πάσα πιθανότητα χρηματοδοτούν τρομοκρατικές ενέργειες.

Το παραπάνω περιστατικό εντάσσεται στο πλαίσιο προστασίας του Ισλάμ που διατηρούν οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα εκείνες που ασκούν φιλομεταναστευτική πολιτική ανοιχτών συνόρων.

Οι συνεχείς υποχωρήσεις μπροστά στο Ισλάμ δίνουν θάρρος στους μουσουλμάνους τρομοκράτες, οι οποίοι πλέον με τις ευλογίες της Σουηδικής αριστερής κυβέρνησης, μπορούν ανενόχλητοι να επιτελούν το…έργο της χρηματοδότησης επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη.

Πράγματι, όπως λένε οι αρχές στη χώρα πρόκειται για «παράλογο νόμο», που όμως ψηφίστηκε!

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*