Διαφημίσεις

Κατά το ετος 2038 ο Παγκοσμιος ηγετης παρα το νεαρο ακομα της ηλικιας του ισως θα αποκαλυφθει στους λιγους επιλεκτους , αυτοι είναι οι Σιωνιστες , η Μασονια , οι Illuminati η λεσχη μπιλντεμπεργκ και αλλοι επιλεκτοι που ακομα δεν γνωριζουμε .

Ισως το σχεδιο τους τοτε θα είναι πια να προετοιμασουν το εδαφος πιο τακτικα όταν εννοω πιο τακτικα πλεον να αρχισει και επισημα η ενωση των θρησκειων σε μια Παγκοσμια Θρησκεια υπο το βλεμμα του σκοτεινου βατικανου , ισως ελθουν στο προσκυνιο διαφοροι βαλτοι προδρομοι του κατά την δεκαετια 2040 ας θυμηθουμε ότι και ο Χριστος ειχε προδρομο τον Ιωάννη τον Βαπτιστη , πολύ πιθανον στο διαστημα 2038-2040 να εμφανιστει ο Εσχατος Πάπας ο Μαύρος παπας που θα είναι ο ψευδοπροφητης του Αντιχρίστου το δευτερο θηριο της Αποκαλυψεως , ο οποιος θα είναι ο επομενος παπας μετα τον Φραγκισκο τον τωρινο θα είναι ο παπας ο οποιος θα φερει την ενωση των θρησκειων , την λεγομενη Πανθρησκεια η Οικουμενισμο η μαλλον για να ειμαι πιο σαφης τοτε θα μπει το τελικο σχεδιο σε εφαρμογη για την δημιουργια της «Μιας Παγκοσμιας Θρησκειας» ο Αντιχριστος τοτε θα είναι ακομα νεος για να κυβερνησει αλλα υποσινιδιτα θα κινει τα νυματα μιας και εκεινος σε λιγο καιρο το 2047-2048 περιπου θα εμφανιστει και επισημα στο Παγκοσμιο πολιτικο προσκυνιο .

Κατά τους αποκρυφιστες η δεκαετια 2040 θεωρειτε ως Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ δηλαδη βαδιζοντας προς μια νεα εποχη για την ανθρωποτητα ειρηνης και ευειμεριας φυσικα ετσι πως εχουν τα σχεδια της Παγκοσμιας ελιτ, γι αυτό και δεν είναι καθολου τυχαιο ότι το 2048 θα είναι επετειος 100 χρονων από την ιδρυση του κρατους του Ισραήλ , γιατι τοτε οι σιωνιστες θα παρουσιασουν τον νέο Μεσσία και γι αυτό το ετος 2038 είναι σημαδιακο διοτι τοτε είναι συμφωνα με τους αποκρυφιστες το τελος μιας εποχης και η αρχη μιας αλλης εποχης της εποχης του φωτος κατά αυτους οπου θα εμφανιστει ο Παγκοσμιος Διδασκαλος Μαιτρεγια , Αντιχριστος κατά την ορθοδοξια .

Ετσι λοιπον το 2038 θα εμφανιστει ο προδρομος του Αντιχριστου ο οποιος θα είναι ο εσχατος παπας που θα βαλει σε τελικη εφαρμογη την Πανθρησκεια και θα ενωθουν ολες οι θρησκειες με μια και μοναδικη θρησκεια για τον κοσμο … η δεκαετια του 2040 είναι κατά αυτους η γεννηση της χρυσης εποχης και αυτή η νεα εποχη εχει ειδι ξεκινησει από το 2012 το 2040 ως δεκαετια θα είναι η ολοκληρωση και το πλεον τελικο σχεδιο της Νεας ταξης πραγματων για την εφμανιση του Παγκοσμιου κυβερνητη και το 2038 το τελος της παλιας εποχης της προετοιμασιας , ενώ το 2040 είναι η αρχη του καλοσορισματος του παγκοσμιου Μεσσία
Ας δουμε αριθμολογικα τι συμβολιζει το κάθε ετος

2038

2+0+3+8= 13 συμβολζιει τις 13 οικογενεις των ιλλουμινατι που θα υποδεχθουν τον Παγκοσμιο ηγετη κρυφα από την ανθρωποτητα θα τον δουν μονο αυτόι οι επιλεκτοι και αφου θα γνωριζουν ποιος είναι τοτε θα βαλουν σε εφαρμογη το τελικο σχεδιο τους , και αυτό θα είναι , να δωθει ένα ερωτημα σε ολο τον κοσμο αν χρειαζομαστε πλεον έναν Παγκοσμιο ηγετη να μας ηγηθει μετα τον καταστρεπτικο παγκοσμιο πολεμο που οι ιδιοι ετοιμαζουν

2040

2+0+4+0=7 το 7 είναι ο αριθμος του συμπατικου αρχιτεκτονα ο αριθμος της αυγης της νεας εποχης και το 2048
2+0+4+8=14 ο αριθμος της ημερομηνιας της ιδρυσης του ισραηλ 14.5.1948 ο αριθμος οκτω είναι επισις ο αριθμος του προσκυνητη του ηλιου και το 9 ο αριθμος της ολοκληρωσης

2049

2+0+4+9 = 15 δηλαδη
1+5=6 ο αριθμος του ανθρωπου

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

ΙΑΣΩΝ ΠΥΘΑΓΟΡΙΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

10 σχόλια στο “ΤΟ 2038 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ”
    1. Ο αρθογράφος από τη πολλή μ@@κία έκαψε το μυαλό του, μην τον κοροϊδεύεις σε παρακαλώ.

  1. Απο χθές δίνετε λανθασμένα ημερομηνίες σχετικά με την έλευση του αντί…και με τη Δευτέρα Του Θεού Παρουσία και δε μου λέτε…Αν θέλει Ο Θεός δηλαδή δεν μπορεί να τα κάνει όλα και αύριο ή και σήμερα που μιλάμε; Ας κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι θα έλεγα εγω για την συνάντηση μας με Τον Χριστό η οποία μπορεί για τον καθένα μας να είναι οποιαδήποτε στιγμή κι ας αφήσουμε τα σχέδια Του Θεού σε Εκείνον!

  2. Ο πατέρας Μάξιμος να δεις τι τεράστιους υπολογισμούς έκανε σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν σε έπειθε ότι το 2018 θα γινόταν η δευτέρα παρουσία και όμως έπεσε έξω, γι αυτό τέλος πια με τις ημερομηνίες, ο Θεός όλα μας τα έδωσε, ακόμα και σημεία των καιρών ότι πλησιάζουμε προς το τέλος, όμως την ακριβή ημέρα και ώρα για την εμφάνιση του αντίχριστου και της δευτέρας παρουσίας Του το κράτησε για Τον εαυτό Του, κανείς δεν θα μπορέσει να το προβλέψει αυτό όπως δεν μπορούμε να προβλέψουμε την ημέρα του θανάτου μας.

  3. Το 2038 θα είναι 51 χρονών, δεν θα τον λες νεαρό αλλά ώριμο. Πριν τα 40 άλλωστε δεν θα τον δέχονταν οι Εβραίοι. Στα 33 του θα ξεκινήσει το ταξίδι της αυτομύησης που διαρκεί 7 χρόνια, υπό την μοναδική καθοδήγηση του Θεού. Μέχρι τα 40 δεν θα τον ξέρει κανείς, δεν θα ανήκει σε στοές και θα είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος. Στα 41 του χρόνια ένας αρχάγγελος φωτός θα παρεβρεθεί και θα υλοποιηθεί σε απόκρυφη μασονική στοά του Μέγα Αρχιτέκτονος και θα φανερώσει στα μέλη τον μεσσία. Οι μυστικές υπηρεσίες θα αναλάβουν έπειτα να τον εντοπίσουν, και μέσα σε μία μαύρη λιμουζίνα θα μπει και θα πάει να συναντήσει τα ανώτερα μέλη της μασονίας. Εκεί θα δουν τα σύμβολα και το χάραγμα που θα έχει επάνω του, όλα όσα δηλαδή τους πρόσταξε και τους είπε ο Αρχάγγελος να δουν. Τότε όσοι βρίσκονται στην αίθουσα θα πέσουν για τον προσκυνήσουν και θα ετοιμαστούν για την στέψη του στο Ναό του Σολομώντα. Ακριβώς μέσα σε μία εβδομάδα όλοι οι θρησκευτικοί αρχηγοί του πλανήτη θα λάβουν ένα μυστικό μήνυμα ώστε να παρευρεθούν ως Μασόνοι και να πάνε να τρέξουν άρον-άρον στην πόλη του Καζακστάν τη λεγόμενη Αστάνα. Εκεί η μασονία θα υποδείξει ότι αυτός είναι ο αληθινός μεσσίας στα ανώτερα στελέχη της που ελέγχουν τις τέσσερις μεγάλες θρησκείες. Ο μεσσίας θα έχει μέσα στην επταετία γράψει ήδη το νέο και απόλυτο βιβλίο του νόμου του Θεού, θα είναι ένας τόμος 666 σελίδων μέσα στον οποίον θα περιλαμβάνεται η νέα γράφη, τα τυπικά και όλες οι λεπτομέρειες για την παγκόσμια ηλιακή θρησκεία που θα είναι αφιερωμένη στον Θεό του κόσμου, αυτό το ιερό βιβλίο θα παραδοθεί μέσα στην επταετία στον μεσσία από τον ίδιο το Θεό, είναι ένα περίλαμπρο χρυσοκέντητο βιβλίο το οποίο υπήρχει, υπάρχει και θα υπάρχει στα ακασικά αρχεία της υπεροντότητας πληροφορίας που υπηρετεί τον Μέγα αρχιτέκτονα. τη συνέχεια θα τη βρείτε στο επόμενο βιβλίο του Λιακόπουλου που δεν έχει εκδοθεί ακόμα… χαχαχα!!! Ψοφάτε προβατάκια μου για τέτοιες ιστορίες! Καληνύχτα!

    1. Κανεις λαθος ο Αντιχριστος εχει γεννηθει το 2018 αρα το 2038 θα ειναι 20 ετων και το 2048 οπου θα αναλαβει την Διακυβερνηση θα ειναι 30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek