Διαφημίσεις

Θα ‘θελα να ‘ξερα τι γιορτάζουμε σήμερα…
Την επέτειο του Πολυτεχνείου;

Γιατί την γιορτάζουμε; Ειδικά σήμερα, ειδικά φέτος…

Μόλις χτες, 255 βουλευτές της Ελληνικής ας πούμε Δημοκρατίας, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Μάκη Βορίδη, τον Υπουργό Μεταφορών, τον Πρόεδρο της Νεολαίας της ΕΠΕΝ.

Την θυμάστε την ΕΠΕΝ; Ήταν το κόμμα που είχε ιδρύσει μέσα από την φυλακή ο Γιώργος Παπαδόπουλος, το θυμάστε αυτό;

Το θυμούνται αυτό οι 255 που του έδωσαν την εμπιστοσύνη τους;
Αν δεν το θυμούνται ας διαβάσουν καμιά εφημερίδα.

Η Καθημερινή ας πούμε, που τώρα είναι Παπαδήμος και τα μυαλά στα κάγκελα, έγραφε στις 14/10/07:

“Ο Βορίδης εμφανίστηκε στον ακροδεξιό χώρο λίγο πριν από το 1980. Τέσσερα χρόνια μετά, ο Βορίδης εκλέγεται πρόεδρος της νεολαίας ΕΠΕΝ (το κόμμα που ίδρυσε ο Παπαδόπουλος το 1983 από τον Κορυδαλλό)… Σε μια θυελλώδη συνεδρίαση, στις 15 Μαρτίου 1985, ο Μ. Βορίδης διαγράφεται από το σύλλογο φοιτητών της Νομικής λόγω της ακροδεξιάς του δράσης (…). Μερικούς μήνες μετά, ο διαγραμμένος, επικεφαλής ομάδας “ΕΠΕΝιτών” πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς.

Το 1994 ο Μ. Βορίδης ιδρύει το “Ελληνικό Μέτωπο”, ενώ λίγο μετά εκδίδει την εφημερίδα “Ελληνικές Γραμμές”. Στο κόμμα μετέχουν η νεοφασιστική ΕΝΕΚ, αλλά και πολλά στελέχη της ΕΠΕΝ. Αγαπημένος του στόχος οι μετανάστες, κυρίως οι Αλβανοί (…).
Στις 18 Οκτωβρίου 1997, ο Λεπέν αναγνώρισε το “Ελληνικό Μέτωπο”. Το 2005, λίγο πριν το “Ελληνικό Μέτωπο” προσχωρήσει στο ΛΑ.Ο.Σ., ο Βορίδης έκανε επίδειξη της ισχύος του φέροντας τον Λεπέν στην Αθήνα για να παραστεί στο γάμο του. Κουμπάρος στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του κ. Βορίδη ένας άλλος Γάλλος ακροδεξιός, ο αντιπρόεδρος του Front National, ο Καρλ Λανγκ”.

2 Μαΐου 1985. Ο νεαρός Μάκης Βορίδης με το αυτοσχέδιο τσεκούρι ανά χείρας, στην οδό Ακαδημίας

Δείτε εδώ τι έγραφε στην Ελευθεροτυπία ο Τάσος Κωστόπουλος, ο άνθρωπος που τράβηξε αυτή την φωτογραφία, που πρωτοδημοσιεύτηκε στον «Ιό» (9.6.2002)…
Συνθήματα του Βορίδη και των συντρόφων του ήταν
«Ο Μάλλιος ζει, αυτός μας οδηγεί» και «Πινοσέτ – Πινοσέτ»!!!
Και τι έγραφε η Ελευθεροτυπία στις 28/1/07;
“…
προβλήθηκε ως “εκπρόσωπος” του γνωστού Γάλλου εθνικιστή Ζαν Μαρί Λεπέν, ο οποίος σε επίσκεψή του στην Ελλάδα το 2004 απευθύνθηκε και στον ελληνικό λαό: “Σας καλώ να στηρίξετε με όλες τις δυνάμεις σας το Ελληνικό Μέτωπο και τον Μάκη Βορίδη”.

Τελικά δεν χρειάστηκε να τον στηρίξει ο ελληνικός λαός. Τον στήριξαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ…
Οπότε, αν τυχόν σας ξεπέσει κανένας,
ειδικά Πασοκτζής, που θα μιλάει για τους αγώνες του στο Πολυτεχνείο και τα λοιπά επαναστατικά που λένε όσοι εξαργύρωσαν το σκαρφάλωμα στα κάγκελα με σκαρφάλωμα σε καρέκλες, ρωτήστε τον πώς αισθάνεται που στηρίζει τον πρόεδρο της ΕΠΕΝ, τον τσεκουράτο νεολαίο, τον εκπρόσωπο του Λεπέν, τον υπουργό Μεταφορών, τον Μάκη τον Βορίδη…
πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *