Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ! ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ «ΦΤΥΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ! «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

«Είστε υπερήφανος που κατεβαίνετε με έναν ψεύτη που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό;» ήταν το πρώτο πράγμα που είπαν στον υποψήφιο περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεντρική Μακεδονία, Χρήστο Γιαννούλη, κατά την επίσκεψή του στην Κατερίνη οι αγανακτισμένοι κάτοικοι.

«Είστε υπερήφανος που κατεβαίνετε με έναν ψεύτη που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό;», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας πολίτης με τον κ. Γιαννούλη να απαντά: «Αυτό που κάνεις είναι show».

«Εξοργίζετε τον ελληνικό λαό», συνέχισε ο εξαγριωμένος πολίτης, «ξεπουλάτε την πατρίδα»καταλήγοντας «θα πατώσετε στις εκλογές».

Το κομμα των ελληνων..μην πεις μετα δεν ηξερα …

Την ίδια στιημή ακούγεται και ένας άλλος πολίτης από μέσα να λέει: «Πώς πουλήθηκε η Μακεδονία;»

makeleio.gr

«Μη με ακουμπάς, θα με λερώσεις…κοπριά»! «Κράξιμο» άνευ προηγουμένου στον Γιαννούλη στα Γιαννιτσά



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

5 σχόλια στο “ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ Χ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ! «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»”
  1. Συμβουλή για τις επόμενες εκλογές: Πάρτε ένα νόμισμα και γράψτε με ένα μαύρο μαρκαδόρο, στη μια πλευρά ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στην άλλη πλευρά ΣΥΡΙΖΑ. Πριν πάτε να ψηφίσετε, να έχετε το νόμισμα στην τσέπη σας ως φυλαχτό.

  2. Φαίνεται η σαστιμάρα & η προχειροτητα απο τον τροπο με τον οποίον επιλέγουν υποψηφιους για να τους εκπροσωπήσουν μόνο που αυτοί οι υποψήφιοι δεν φαίνονται ικανοί ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό να εξυπηρετήσουν οχι ολόκληρη παράταξη (του κωλου θα μου πεις Αλλά δεν έχει σημασία).
    Τους καίει & τους πονάει η ιδιαίτερη πατρίδα μου τους συριζαιους αλλά- φευ- ούτε την ψήφο της μάνας,
    του πατέρα & των αδΕΛφων του δεν θα βρει ο βολεμενος στο δημοσιο σπανομαρίας υποψήφιος.
    Ο συριζα στη Θεσσαλονικη θα πάθει τέτοια ήττα που το σοκ ουτε νύμφη δεν θα μπορεί να λύσει.

  3. η ταρίφα για τα νομοσχέδια αυτά τύπου πρεσπών κτλ κυμαίνεται απο 300.000 – 500.000 €
    Μπράβο στο παλικάρι που τον έκραξε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *