Διαφημίσεις

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πιλότου της Φόρμουλα Ένα Μίχαελ Σουμάχερ πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους της Γερμανίας και της Ελβετίας στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ στο προσεχές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί για πρώτη φορά το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

To ντοκιμαντέρ βρίσκεται στο στάδιο του post-production και θα παρουσιαστεί στην Αγορά (Marché) του Φεστιβάλ για την πώληση των δικαιωμάτων του.

Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ζωή του διάσημου πιλότου και θεωρείται φόρος τιμής προς το πρόσωπό του από την οικογένεια και τους φίλους του: από την παιδική του ηλικία που είχε ως χόμπι τα αυτοκίνητα go-kart, στο Κέρπεν, κοντά στην Κολωνία ως τις θρυλικές νίκες του στις πίστες της Φόρμουλα Ένα. Θα αναφέρεται επίσης και στο παρολίγο μοιραίο ατύχημα που είχε πριν από πέντε χρόνια κάνοντας σκι, το οποίο του προκάλεσε σοβαρές κρανιακές κακώσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, σε αντίθεση με άλλες ταινίες για τη ζωή του, το ντοκιμαντέρ, την παραγωγή του οποίου υπογράφει η εταιρεία BI 14 Film, έχει λάβει την πλήρη στήριξη της οικογένειάς του, μεταξύ τους και η επί 24 χρόνια σύζυγός του Κορίνα και τα δύο παιδιά του ζεύγους, η 22χρονη Τζίνα και ο 20χρονος Μικ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του έχει συνεργαστεί στενά με τους βραβευμένους σκηνοθέτες Μίχαελ Βεχ και Χανς-Μπρούνο Κάμερτονς. Στην ταινία υπάρχουν συνεντεύξεις της συζύγου και των παιδιών του, όπως και του 73χρονου πατέρα του Σουμάχερ, του Ρολφ.

Επίσης στην ταινία θα υπάρχουν πλάνα από τα αρχεία της οικογένειας, που δεν έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, ανάμεσά τους και με τον Σουμάχερ στο σπίτι με την οικογένειά του, αλλά και πλάνα από τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του τον περασμένο Ιανουάριο.

Ωστόσο το ντοκιμαντέρ δεν αναμένεται να αποκαλύπτει την ακριβή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο Σουμάχερ ούτε να περιλαμβάνει συνέντευξή του.

Ο Σουμάχερ λέγεται ότι δέχεται τακτικά επισκέψεις στο σπίτι του και πιστεύεται ότι για τα γενέθλιά του είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο συνοδευόμενος από τους προσωπικούς νοσηλευτές του στο νησί Μαγιόρκα της Ισπανίας, όπου η οικογένειά του διαθέτει εξοχική κατοικία.

in.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μίχαελ Σουμάχερ”
  1. Θυμάμαι όταν ο σουμαχερ ειχε χτυπήσει ειχες ενημερώσει Νίκο οτι όταν ακούσουμε οτι ξυπνάει απο το κώμα κατι θα συμβεί
    Ψάχνω εκείνο το άρθρο κ δεν το βρίσκω
    Αν μπορείς σε παρακαλώ να το ανεβάσεις ξανά μιας κ ο σουμαχερ έχει συνέλθει λένε .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *