09:50 - 12/05/2019

Ντουφεκιές στον αέρα οι Τουρκικές ΝΑΥΤΕΧ & ο …Ναυτικός Αποκλεισμός Νοτίως της Μεγίστης

Διαφημίσεις

Η Τουρκία εξέδωσε την Παρασκευή 10/5 νέα NAVTEX, αποκλείοντας επίσημα τη θαλάσσια περιοχή νότια των χωρικών υδάτων της Ελλάδας (Νήσος Μεγίστη, Καστελόριζο, ανατολικά της Ρόδου), με σκοπό να πραγματοποιήσει – Παρασκευή, 10 Μαΐου και Σάββατο, 11 Μαΐου, ναυτική άσκηση με τη χρήση πραγματικών πυρών.

Η No 600/19 NAVTEX της Τουρκίας είναι το τελευταίο βήμα της Άγκυρας στην προσπάθειά της να πιέσει την Αθήνα, τη Λευκωσία και τους συμμάχους τους στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια της προηγούμενης προκλητικής ενέργειας, της αποστολής του σκάφους “FATIH/Πορθητής” προς την ακτή της Κύπρου και εντός των ορίων της Κυπριακής ΑΟΖ, για να διεξάγει έρευνες φυσικού αερίου.

Η Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ της 10/5

TURNHOS N/W : 0600/19 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 09-05-2019 17:19)TURNHOS N/W : 0600/19
MEDITERRANEAN SEA
GUNNERY EXERCISE, ON 10-11 MAY 19 FROM 0800Z TO 1000Z OUT OF FOREIGN TERRITORIAL WATERS IN AREA BOUNDED BY;
36 05.00 N – 028 44.00 E
36 02.40 N – 029 20.60 E
36 04.37 N – 029 23.12 E
35 58.80 N – 029 38.05 E
35 03.00 N – 029 38.00 E
35 30.00 N – 028 10.00 E
CAUTION ADVISED.

Τι συνέβη όμως κατά την διάρκεια της ΝΑΥΤΕΧ στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Μεγίστης…Απολύτως τίποτε πέρασε μια ΤΠΚ την δεσμευμένη περιοχή ,η οποία έστειλε ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο CH-16 …Ότι πρόκειται να γίνουν βολές στην Περιοχή και πέραν τουτο ουδέν !

MEDITERANEAN SEA September. 12. 2017. Dynamic Monarch 17 vessels gathered for a Photo exercise. NATO Photo by FRAN CPO Christian Valverde

Που ήταν τα Πολεμικά της Τουρκίας που θα απέκλειαν το Καστελόριζο και μάλιστα με πραγματικά Πυρά ; Σύμφωνα με την Τουρκική ΝΑΥΤΕΧ θα εκτελούσαν Πυρά στην Περιοχή και που είχαν ενημερώσει τους Ναυτιλλομένους της Περιοχής!

Απο τις συνεχιζόμενες ΝΑΥΤΕΧ που εκδίδει σχεδόν κάθε 24ώρο η Τουρκία ,αποδεικνύεται οτι δεν μπορεί να υποστηρίξει σχεδόν καμιά από αυτές …Απλά εκδίδει ΝΑΥΤΕΧ για να τις εκδίδει!

ΟΙ Ελληνικές Αρχές επιτηρούσαν την Περιοχή ενώ Πολεμικά Σκάφη ήταν σε Ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα …Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που λένε οτι οι Τούρκοι κάνουν τα ίδια που κάνουν στον Αέρα ,αφού η Ελληνική Πλευρά δεν αντιδρά Δυναμικά !

Σχόλιο:Η Τακτική των Τούρκων στον Αέρα άρχισε να επιβάλλεται και στη Θάλασσα με τις Ελληνικές Δυνάμεις να είναι σχεδόν πάντα σε επιφυλακή …

veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ο Αναμάρτητος. 05/12/2019 @ 9:57 ΠΜ

    Καλά θα κάνουν τα τουρκακια να ορίσουν μεσημβρινούς & παράλληλους ώστε να οριοθετήσουν το κομματάκι στεριας-γης που επιθυμούνε να τους μείνει δικό τους μετά το πέρας όλων αυτών.
    Μεταξύ μας γιατί να μένει η χωρα αυτη με την έκταση που εχει,
    ως έχει,
    το κόβω λιγουλάκι χλωμό αν οχι αδύνατον.

    • Ο Αναμάρτητος. 05/12/2019 @ 8:08 ΜΜ

      Δεν φτάνανε τα ντέρτια και τα τόσα βάσανα που έχουν με βαρύ “σεκλέτι” αντί να νουθετουνται πάνε οι μαλακες κι ανάβουν πυρκαϊά βάζοντας φωτιά στα μπατζάκια τους.
      Εντάξει….”ων βούλεται απολέσει ο κύριος λωλαινει τουτέστιν ξε-μωραινει μα αυτοί οι μπουνταλαδες ανοίγουν κι αλλα μέτωπα με γείτονες απο αλαζονεία.
      Με τις πέτρες (που λέει ο λογος) τους πήρανε στη Βουλγαρία σαν ειπανε να προτείνουν στα σχολεία των βουλγαρων να διδάσκεται υποχρεωτικά η τουρκική γλώσσα.
      Σεμνααααα
      Κατέβηκε από το άλογο γιατί δεν σας βλέπει κανείς πλέον νομίζω καλά.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*