10:06 - 26/11/2011

Μία ωραία ατμόσφαιρα…

Διαφημίσεις
  Οι χιλιάδες κατεστραμμένοι του μεγάλου κραχ χρηματιστηρίου δεν ξεχνούν τι έλεγε τότε.

«Η ανοδική τάση των τιμών των μετοχών στο χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τα τελευταία δυο έτη αντανακλά σε σημαντικό βαθμό τη βελτίωση των επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων καθώς και της ευνοϊκές προοπτικές ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Οι προοπτικές αυτές στηρίζουν την ανοδική πορεία του χρηματιστηρίου μεσοπρόθεσμα».

Στη Σημιτο-ληστεία του Χρηματιστηρίου συμμετείχε και ο Λουκάς Παπαδήμος. Το καλοκαίρι του 1999, η μετοχή της Τραπέζης της Ελλάδος είχε παρουσιάσει μια τρομακτική άνοδο στο ταμπλό της Σοφοκλέους με την μετοχής της Τράπεζας της Ελλάδος, να έχει ξεπεράσει τις 160.000 δραχμές, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 350% από τις αρχές του χρόνου (160% σε 12 ημέρες),
Ποιος ήταν o διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος στην Goldman Sachs την περίοδο που η Ελλάδα παρουσίασε μαγική εικόνα μέσω των Swap; Ο Mario Draghi, ο νέος επικεφαλής της ΕΚΤ.
Ποιος ήταν εκείνη την περίοδο κεντρικός τραπεζίτης στην Ελλάδα; Ο σημερινός πρωθυπουργός ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.

Το ίδιο όμως έργο συνεχίζεται και στην Ιταλία, οπότε όλα αυτά εντάσσονται σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο για την μελλοντική διάλυση της Ε.Ε. η την επικυριαρχία της από τους γερμανούς. Έτσι ανακοινώθηκε πως Κυβέρνηση τεχνοκρατών υπό το Μάριο Μόντι θα αναλάβει τις τύχες της. Ο Μόντι έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, δηλαδή αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας επί των νέων οικονομικών μέτρων και την παραίτηση Μπερλουσκόνι. Η κυβέρνηση θα απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από τεχνοκράτες, με εξαίρεση το υπουργείο Εξωτερικών, που αναμένεται να αναλάβει o σοσιαλιστής Τζουλιάνο Αμάτο. O Μάριο Μόντι που θα σώσει(!) την Ιταλία είναι στελεχάρα της “Τριμερούς” μαζί με τους Παπαδήμο, Βουρλούμη, Παπαχελά!
πηγη
Σας θυμίζει τίποτε αυτό;

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*