Διαφημίσεις

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 23χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του σε άσχημη κατάσταση κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας. Ο αστυνομικός συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση, ημίγυμνος και έγινε αντιληπτός από γείτονά του οποίος τον ρώτησε τι συμβαίνει κι αυτός απάντησε «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας και εντόπισε το νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Άμεσα μεταφέρθηκε από δυο αστυνομικούς στο νοσοκομείο του Ρίου. Την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο κατά πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού.

Ο 23χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί της Πάτρας επανέρχονται για μια ακόμη φορά στο θέμα της μεταφοράς ατόμων στις ψυχιατρικές κλινικές με το οποίο επιφορτίζονται τακτικά.

Ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Γιώργος Μπαλάσης χαρακτηριστικά επισημαίνει:

«Δεν το έχουμε πει απλά. Το έχουμε ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΕΙ χρόνια τώρα σε κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, sites βουλευτές, κυνερνητικά στελέχη, πολιτική και φυσική ηγεσία ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία δουλειά να κάνει διακομιδές ψυχασθενών. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ασθενείς και πρέπει να τους διαχειρίζονται εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλευτές. Κανείς άλλος. Αλλά μάταια. Να τα αποτελέσματα…»

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου”
    1. Εθιμικώ Δικαίω!!!
      Προοδευτικό έθιμο των τελευταίων δεκαετιών, που καθιερώθηκε από τον αλησμόνητο σερίφη Χρυσοχοϊδη: Όποτε συμβεί κάτι, ό,τιδήποτε, μπουζουριάζουμε κι έναν μπάτσο. Διότι είμεθα δημοκράτες, προοδευτικοί και του συνταγματικού τόξου, ρε γμτ! και οι παραβατικοί είναι ταξικά αδέρφια μας._

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *