Διαφημίσεις

Οι Άγγελοι υπάρχουν σε μια διαφορετική δονητική συχνότητα από αυτή των ανθρώπων και συνεπώς οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους δούμε, αλλά μπορούμε συχνά να νιώσουμε την παρουσία τους γύρω μας.

Οι Άγγελοι έχουν έναν τρόπο να κάνουν γνωστή την παρουσία τους και δεν χρειάζεται κάποιος να είναι βαθιά θρησκευόμενος ή να έχει μια δυνατή θρησκευτική πίστη ώστε να νιώσει την παρουσία ενός Αγγέλου.
7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται δίπλα σας:
1. Η θερμοκρασία στο δωμάτιο μπορεί να αλλάξει

Μπορεί να νιώθετε μια ξαφνική ορμή ζεστού αέρα ή ζεστής λάμψης να σας περικυκλώνει. Ίσως έχετε ανατριχίλες ή νιώθετε ένα μυρμήγκιασμα στο πίσω μέρος του λαιμού σας ή του κεφαλιού σας.

2. Μια ενδιαφέρουσα ευωδία μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά

Μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο άρωμα που δεν έχετε μυρίσει ποτέ ξανά και πιθανώς να μη μπορέσετε να το αναγνωρίσετε.

3. Διαφορετικά χρωματιστά φώτα μπορούν να εμφανιστούν από το πουθενά

Μπορεί να δείτε ακτίνες φωτός να αναβλύζουν ή να πέφτουν κατά μήκος του δωματίου ή μπορεί να δείτε λάμψεις και σπινθήρες καθώς και σκιές. Μη φοβηθείτε. Δε θα δείτε να εμφανίζεται ένας Άγγελος, μέχρι να νιώσετε έτοιμοι να τον δείτε, και οπωσδήποτε οι Άγγελοι δεν έχουν καμία επιθυμία να σας βλάψουν.

4. Μπορεί να ακούσετε αγγελικές φωνές να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας

Αν ο ήχος είναι μονάχα ένας ψίθυρος ή πνιχτός, στείλτε ένα διανοητικό μήνυμα στον Άγγελο να μιλήσει πιο δυνατά. Μην υποθέτετε ότι η αγγελική φωνή που ακούτε είναι προϊόν της φαντασίας σας.

5. Λευκά πούπουλα ή φτερά μπορούν να εμφανιστούν ξαφνικά στα πιο απίθανα και αναπάντεχα μέρη

Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι οι Άγγελοι είναι μαζί σας και είναι έτοιμοι να απαντήσουν στις προσευχές σας..

6. Οι Άγγελοι μπορεί να εμφανιστούν σε εσάς στα όνειρά σας με μια λύση σε κάποιο συγκεκριμένο σας πρόβλημα

Το πρωί θα νιώθετε πιο θετικοί και πιο ξεκάθαροι σχετικά με το ποια κατεύθυνση να πάρετε

7. Μπορεί να νιώθετε σαν να είναι κάποιος μέσα στο δωμάτιο μαζί σας

(Σαν κάποιος να έχει περάσει από δίπλα σας και να σας έχει αγγίξει) ή μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι μια παρουσία στέκεται πίσω σας με τα χέρια της στους ώμους σας.

Συχνά οι Άγγελοι θα κάνουν την παρουσία τους πολύ αισθητή. Μια συνηθισμένη εμπειρία είναι όταν είστε σε ένα βιβλιοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη και ίσως ασυνείδητα ψάχνετε για καθοδήγηση και ξαφνικά ένα βιβλίο θα πέσει από ένα ράφι και θα πέσει στα πόδια σας.

Αυτός θα είναι ένας Άγγελος επί τω έργω. Εμπιστευτείτε τον και θα λάβετε περισσότερα σημάδια.

Βρίσκονται εδώ για να μας βοηθήσουν στο μονοπάτι της ζωής μας.

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή!”
  1. Τίποτα όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με αγγέλους .ΑΛΛΆ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΝΤΌΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙΣ

  2. Ψυχολογικα προβληματα εχει αυτος που εγραψε το αρθρο και σε ακομα χειρότερη φαση ειναι οσοι τα πιστευουν αυτα.

  3. Αυτος που γραφει το αρθρο μαλλον δαιμονες βλεπει. Οποιος ζητα να δει αγγελους το ποιο πιθανο ειναι να τον επισκεφθει ενας δαιμονας ως φωτομορφος. Προσοχη σε ολα αυτα. Αυτο που πρεπει να αναζητει ενας Ορθοδοξος Χριστιανος ειναι το ελεος του Θεου στην καρδια και στην ψυχη του και οχι μορφες και οπτασιες που στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι δαιμονες που σπευδουν να παρεμβουν για να στειλουν την ατυχη ψυχη σε κολασεις

  4. Το άρθρο είναι εξαιρετικό, υπαρκτή η παρουσία των αγγΈΛων (πλην των τρισκαραρατων που κι αυτοί έχουν αγγΈΛους απλά οι δικοι τους βρισκονται ανάμεσα απο εκπτωτα ταγματα), επανέρχομαι με περισσότερα αργότερα αν τα καταφέρω. Ευχαριστω.

  5. Οι άγγελοι είναι πνεύματα. Αυτά που γράφει ο συγγραφέας απαιτούν ύλη και ενέργεια που δεν είναι χαρακτηριστικά των αγγέλων. Όπως είπε και ένας άλλος σχολιαστής …”καλύτερα να μην προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους”.

  6. Ένας χριστιανός Ορθόδοξος δεν είναι σωστό να θέλει να δει κ να αγγίξει τους αγγέλους το πιο σωστό θα ήταν όπως είπε κ άλλος ένας καλύτερα να μην προσπαθησεις να επικοινωνήσεις μαζί τους…

  7. Ρε αμερικανιές δε σηκώνει το σύστημα εδώ.
    Βέβαια αντί για βιβλίο να πέσει στα πόδια μου, θα προτιμούσα μερικά ως αρκετά χιλιάρικα κι ας είναι και ευρώ…
    Από αύριο πάω βιβλιοθήκη!
    Ντροπή ρε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *