22:20 - 22/04/2019

Ξύπνα με οταν τελειώσει ο Σεμπτεμβριος ..

Διαφημίσεις

Απλα παντα εκει πρωτοι για λογους που δεν θα μπορεσεις ποτε να φανταστεις , ολα πριν υπαρξουν υπαρχουν σαν ιδεες , απο την ιδεα για να υλοποιηθει στον κοσμο πρεπει να περασει στο σχεδιο ..στο χαρτι ..στο συμβολο …να κατσει πανω στο υλικο η ιδια η ιδεα !

Μια χρονογραμμη ; Ενα γεγονος ; .. θα το δεις η οχι ; … εχει ηδη συμβει η θα συμβει; … Πολλα που πρεπει να ρωτησεις τον νανο στην πυλη , ο κοσμος μας δεν ειναι αυτο που σου δειχνουν !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Νικολα…ΕΓΡΑΨΕΣ. Μπραβο.

  2. Α να Δ ω Ν 04/22/2019 @ 11:41 ΜΜ

    ΠΡΟΞΕΝΕ

  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ “PET GOAT ΙΙ” , ΣΤΟ 5,58 ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ…ΣΤΟ 6,31 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ….

  4. https://www.youtube.com/watch?v=6n_xCI-peq0&t=302s …ΣΤΟ 5,58 ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ…ΣΤΟ 6,31 ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ….

  5. Θα μπορούσες να είσαι S.T. Ranger

  6. και αν δεν ειναι οι πυραμιδεσ τησ αιγυπτου …… που αλλου εχουμε πυραμιδα και τι συμβολιζει χμμμμμ

  7. Αριστόδημος 04/23/2019 @ 8:32 ΠΜ

    ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ: ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ: ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΚΑΙ, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ).

    • Καλά υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που τα έχουν με τους δημόσιους;… Αν κατάλαβες τη χώρα μου την κατέστρεψε και την καταστρέφει ο διεφθαρμενος ιδιωτικός τομέας…. Τα λαμογια κι οι παράνομες τράπεζες ζουν και βασιλεύουν….

      • Αριστόδημος 04/23/2019 @ 10:44 ΜΜ

        ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ! ΕΝΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ “ΦΟΒΑΜΑΙ” ΜΗΝ “ΧΑΘΟΥΝ” ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
        ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

  8. ανωνυμος 04/23/2019 @ 8:46 ΜΜ

    ΤΊΠΟΤΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΧΩΡΊΣ ΕΣΕΝΑ.. ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΈΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΉ!! ΑΝ ΈΛΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΊΜΟΝΕΣ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΜΗΝ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΛΆΘΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.. ΤΡΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΙ.. ΔΥΟ ΚΗΔΕΊΕΣ.. ΜΙΑ ΑΠΏΛΕΙΑ.. ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ.. ΦΑΕΘΩΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.. ΚΡΥΨΟΥ ΑΦΆΝΕΙΑ ΤΑΠΕΙΝΌΤΗΤΑ.. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ. ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΗΣ.. ΜΌΝΟ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΉ!!

  9. αν φτασει ως εκει….
    ΗΤΤΩ ΥΠΕΡ ΔΙΚΑΙΟΥ

  10. xaxaxaxaxaxaxaxaxa 04/24/2019 @ 9:03 ΠΜ

    Εννοεις Σεπτεμβριος του 2019, βεβαιως-βεβαιως, διοτι, ο Ξυριζα και μετα την 30η Σεπτεμβριου του 2019 θα προσπαθησει να συνεχισει να παραμενινει Εξουσια, και, ει δυνατον να ΜΗΝ κανει εκλογες, διοτι, απλα, εχει καταλαβει οτι ηρθε πλεον το τελος την μεταπολιτευσης, και το τελος του υπαρχοντος πολιτικου συστηματος, και δεν θα μπορεσει να σχηματισει κανεις κυβερνηση, με οτι ανατροπες αυτο συνεπαγεται….
    Ανατροπες, βεβαιως-βεβαιως……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*