Διαφημίσεις

Για δεύτερη φορά ρεζίλι με μεταφερόμενους λάθρο στο Βόρειο Έβρο με το πρωτοφανές περιστατικό να καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την πλήρη διάλυση του συστήματος ασφάλειας στα ελληνο-τουρκικά σύνορα στον Έβρο σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα.

Περιστατικό το οποίο δεν έχει να κάνει με κάποια ακούσια διάλυση, αλλά για συντονισμένη, κατευθυνόμενη και στοχευμένη κυβερνητική πολιτική, με στόχο την κατάργηση κάθε συνοριακού ελέγχου.

Σύμφωνα με το Associated Press,(γίναμε και διεθνώς ρεζίλι) το περιστατικό, σημειώθηκε όπως αναφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Ορεστιάδα, όταν 61 παράνομοι μετανάστες πέρασαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα τα «σύνορα» στην περιοχή του Έβρου.

Αυτό βέβαια δεν είναι το πρωτοφανές, καθώς συμβαίνει καθημερινά, βάσει κυβερνητικής γραμμής.

Το πρωτοφανές είναι ότι οι αλλοδαποί, είχαν εφοδιαστεί στην Τουρκία από πριν με ονόματα και διευθύνσεις στελεχών της FRONTEX και άρχισαν να κτυπούν κουδούνια στα άγρια ξημερώματα, απαιτώντας να τους ανοίξουν για να υποβάλλουν αίτηση για άσυλο!

Επρόκειτο για στελέχη από τη Γερμανία και την Ολλανδία οι οποίοι υποτίθεται ότι βοηθούν την αστυνομία, (και για να ευθυμήσουμε λίγο) στη… «φύλαξη» των «συνόρων», κάτι βέβαια που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει.

Οι έντρομοι Γερμανοί και Ολλανδοί υπάλληλοι της FRONTEX είδαν από τα παράθυρά τους δεκάδες αλλοδαπούς με απειλητικές διαθέσεις συγκεντρωμένους έξω από το οίκημα που στεγάζονται και τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία για να τους σώσει!

Η φαρσοκωμωδία συνεχίστηκε για λίγο ακόμη, καθώς η Αστυνομία ήρθε, μόνο «για να τους τραβήξει το αυτί» και να τους πει ότι δεν είναι σωστό να κτυπούν κουδούνια σε ακατάλληλες ώρες.

Το ότι πέρασαν τα σύνορα ανενόχλητοι δεν απασχόλησε κανένα.

Οι αλλοδαποί ενοχλημένοι από την παρουσία των αστυνομικών αντέδρασαν επιμένοντας να δουν εδώ και τώρα τα στελέχη της FRONTEX. Αφού τους εξηγήθηκε ότι η διαδικασία δεν είναι αυτή που ακολουθείται δέχθηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο, υποβάλλοντας αιτήσεις για άσυλο.

Φυσικά ουδείς και ποτέ πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αυτή είναι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στα «σύνορα», (καλύτερα στον Έβρο, γιατί σύνορα δεν υπάρχουν) και αυτό κατόπιν σταθερής, επίμονης και αταλάντευτης κυβερνητικής πολιτικής, από μια κυβέρνηση η οποία κάνει ότι μπορεί στους λίγους μήνες που της απομένουν στην εξουσία, ώστε να εισέλθει στη χώρα ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός αλλοδαπών.

Η πρώτη φορά που δεν είναι πολύ πίσω στον χρόνο σημειώθηκε στον οικισμό των Καστανέων στην Ελληνοτουρκική μεθόριο δίπλα στον Άρδα ποταμό όταν Τούρκος παράνομα εισερχόμενος στο ελληνικό έδαφος ζητούσε να συλληφθεί.

Βλέποντας να τον “σνομπάρουν” οι ελληνικές υπηρεσίες και να αδιαφορεί η FRONTEX, άναψε φωτιά στην πλατεία των Καστανιών για να τον προσέξουν, αλλά και να συλληφθεί το συντομότερο. Έκανε κρύο ήταν ….. Χειμώνας!!!

akritasnews.com

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: Μιας και το αρθρο μιλαει για φωτιες ας δουμε και αυτο ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Ορεστιάδα: Δεκάδες αλλοδαποί πέρασαν ανενόχλητοι τα σύνορα, χτύπαγαν τα κουδούνια στα σπίτια αστυνομικών της FRONTEX!”
  1. Παράνομη είσοδο στη χώρα. Τι θα έπρεπε να γίνεται εάν καταφέρνουν και μπαίνουν λαθραία στη Χώρα: (τυπικά) σύλληψη για αυτό το σοβαρό παράπτωμα και άρα καμία πιθανότητα νόμιμης διαμονής, καμία πιθανότητα απόκτηση ιθαγένειας, καμία πιθανότητα νόμιμης χρησιμοποίησης άμεσα ή αργότερα από καπιτάλες εργοδότες.

    Η αυστηρή εξέταση ασύλου έπεται σε καθεστώς προσωρινής μη νόμιμης διαμονής σε κέντρο φιλοξενίας, αφού είναι πολλοί και δεν γίνεται να μένουν σε κρατητήρια. Ήδη είναι εξαιρετικά μεγάλος ο αριθμός και των παράνομων μεταναστών και των “προσφύγων”. ΄Έπειτα διαδικασία επαναπροώθησης αν δεν τους πάρει κάποια χώρα από την Ευρωπαϊκή ένωση, ή εάν δεν δικαιούνται με αυστηρές προϋποθέσεις και προαιρετικά άσυλο. Kάθε παρέμβαση σε αυτό το τμήμα της διαδικασίας από ΜΚΟ, οργανώσεις δικαιωμάτων και ακτιβισμού που αποτρέπουν τις επαναπροωθήσεις ή προσπαθούν να τους βγάζουν όλους σαν πρόσφυγες θα πρέπει να κρίνεται ως αξιόποινη παρέμβαση. Κάποιες διαφοροποιήσεις στο θέμα παιδιών και κυρίως ασυνόδευτων θα πρέπει να υπάρχουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *