Διαφημίσεις

Διαβάστε με προσοχή την είδηση.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου
Αν οι Ευρωπαϊκές χώρες πιστεύουν πως ησύχασαν με το πρόβλημα της μαζικής μετανάστευσης και πλέον έχουν να «τακτοποιήσουν» το πρόβλημα μόνο όσων έχουν περάσει στα εδάφη τους, είναι πολύ γελασμένες, υποστηρίζει ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας, Χέρμπερτ Κικλ.

Ο Κίκλ, έστειλε επιστολή στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προειδοποιώντας για μια νέα μαζική μεταναστευτική κρίση, μέσα στην άνοιξη του τρέχοντος έτους και ζητώντας να ληφθούν άμεσα προληπτικά μέτρα.

Τι αναφέρει ο υπουργός στην επιστολή του: Πως μεγάλος αριθμός μεταναστών από την Τουρκία θα κατευθυνθεί ολοταχώς στην Ευρώπη μόλις βελτιωθεί ο καιρός.

Δηλώνει επίσης πως βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για μια μετανάστευση μεγάλης κλίμακας από την Τουρκία στην Ευρώπη.

Συνεχίζει λέγοντας πως στη Μέση Ανατολή το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν 5,6 εκατομμύρια πρόσφυγες, Σύριακής κυρίως καταγωγής, γεγονός που επιβεβαιώνει την επικείμενη απειλή ενός νέου μαζικού μεταναστευτικού κύματος.

Ο Κίκλ προέτρεψε την επιτροπή να ενεργήσει άμεσα και να στείλει ένα σαφές μήνυμα στους μετανάστες για να σταματήσει η μαζική μετανάστευση.

Όπως ο ίδιος λέει «είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μάθουμε τώρα ποιες πρωτοβουλίες και μέτρα σχεδιάζονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να είναι σε θέση να συντονίσει τα αντίστοιχα σχέδια έκτακτης ανάγκης για αποτροπή μιας νέας μαζικής εισροής μεταναστών».

Ο υπουργός στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι πρόσφυγες έχουν δικαίωμα σε μια ζωή με ασφάλεια και αξιοπρέπεια αλλά δεν έχουν δικαίωμα να επιλέγουν ελεύθερα τη χώρα προορισμού τους. Μόνο μια Ευρώπη που προστατεύει τα σύνορά της μπορεί να βοηθήσει εκείνους που πραγματικά χρειάζονται προστασία».

Ενώ κατόπιν, υπενθύμισε στην ΕΕ να μην ξεχάσει την πρόσφατη ιστορία της σχετικά με τη μαζική μετανάστευση: «Όλοι θυμόμαστε ακόμα τις εικόνες της μαζικής μετανάστευσης του 2015/2016. Θα ήταν ανεύθυνο το να περιμένουμε έως ότου δεκάδες χιλιάδες μετανάστες βρίσκονται στα σύνορα», καταλήγει.

Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρξει θέμα και στην Ελλάδα δεν έχει πάρει κανείς χαμπάρι τι έρχεται.

Με το που φτιάξει ο καιρός η Τουρκία θα αρχίσει να στέλνει…επενδυτές στη χώρα μας.

Θα ζήσουμε πάλι τις εικόνες του 2015; Αριστερή κυβέρνηση έχουμε ακόμη, αυτό δίνει την απάντηση.

Επομένως η Ελλάδα θα έχει να αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα:

Τους «επενδυτές» που ήδη βρίσκονται στη χώρα, και φυσικά σκοπό να φύγουν δεν έχουν.
Τους «επενδυτές» που θα στείλει η Τουρκία, σύμφωνα με την προειδοποίηση του Αυστριακού Υπουργού Εσωτερικών.
Τους «επενδυτές» που θα μας στείλει η Γερμανία, περίπου 50.000 τον αριθμό, όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό μας άρθρο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ να το διαβάσετε).
Διαβάσατε παραπάνω τον αριθμό των αναμενόμενων «προσφύγων» από τη Μέση Ανατολή: 5,6 εκατομμύρια. Που θα πάνε όλοι αυτοί; Στην Ουγγαρία που τους διώχνει; Στην Ιταλία του Σαλβίνι; Καλά το μαντέψατε, θα έρθουν στην Ελλάδα να πάρουν επίδομα και δωρεάν σπίτι από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τέτοια καταστροφή, είναι να ισχυροποιηθούν τα Εθνικοδεξιά κόμματα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να σταματήσουν την Τουρκία από το να στέλνει «μεταναστές» στην Ελλάδα με νέες διατάξεις, ώστε να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα.

Αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μετά τις Ευρωεκλογές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, την προειδοποίηση από τη Λιβύη, για τον ερχομό αρχικά 800.000 μεταναστών στην Ευρώπη. Προσέξτε, τη δήλωση του Λιβανέζου πρωθυπουργού πως μέσα σε αυτούς έχει τρομοκράτες και εγκληματίες (02:14), ενώ τέλος προσθέτει πως όλο αυτό «θα είναι καταστροφικό».

(φώτο: Pexels)

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

4 σχόλια στο “Αποκλειστικό- Τελεσίγραφο-φωτιά:Τι θα γίνει μετά την Άνοιξη στην Ευρώπη; ΔΕΝ μας λένε τίποτα τα ΜΜΕ αλλά…κινδυνεύουμε”
  1. Ο/Η ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΨΥΧΗ. λέει:

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΙΔΟΥ ΣΟΡΟΣ .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΙΑΡΙΚΗΣ ΛΑΘΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΛΑΘΡΟΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ.
    ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ.
    ΛΑΘΡΟΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

  2. δεν ξερω πως θα αντιμετωπιστει το προβλημα της μεταναστευσης
    ξερω ομως οτι η ευρωπη σαν ΕΕ τελειωσε
    και βεβαια θα ανεβει το ποσοστο των εθνηκων κοματων στην νεα ευροβουλη αλλα και στα κατα χωρες κοινοβουλια
    το ειχα ξανα αναφερει το θεμα [την ημερα με τα αρματαγωγα στην σαμο και τον κοπριτη τον βιτσα που πηγε εκει προσωπικα να επιβλεψει την μεταφορα μη χεσω]
    θα γεμισουν παλι τα νησια με λαθροκουβαλημενους
    πανε να δυαλησουν την χωρα να εξωλοθρευσουν τους ελληνες να εξαφανησουν την μονη ιδεολογια που μπορει να δημιουργησει το ευ ζειν….

  3. Είναι το σχέδιο ενός συνεχούς μελλοντικού πολέμου μεταξύ των λαών από διαφορετικές θρησκείες φυλή και πολιτισμό σε κάθε γειτονιά σε κάθε πόλη και κάθε χώρα .. Τα αφεντικα που έχουν καταστρωσει αυτα τα   θα ζουν ασφαλεις σε πολεις στο μέσον των ωκεανών. Η Τεχνητή νοημοσύνη  θα ελέγξει τις μελλοντικές μεγαλουπόλεις ,και θα ειναι ο δικαστης και ο δημιος.σε αυτες τις μεγαλουπολεις φυλακες  κάθε κίνηση που θα  κάνουμε, θα ελέγχεται. Ένας νέος κόσμος με πληθυσμό σαν σούπα χωρίς πραγματική ταυτότητα χωρίς  εθνική  συνείδηση  με γλώσσα που δεν θα εχει σχεση με αυτες που σημερα ομιλουμε  και μια πολύ βίαιη συμπεριφορά χωρίς ιδιαίτερες ευαισθησίες για τους αλλους. Προφανώς αυτό είναι το σχεδιο για τον πλανητη   του 22-23  αιώνα. Όπου η  αστυνομική δύναμη ,υποτελης της τεχνητής νοημοσύνης θα περιπολεί απο τον ουρανό πάνω από τις μεγαλουπόλεις. Για να έρθει αυτό το μέλλον που εχουν σχεδιασει για τους απογονους μας .Εχουν αρχίσει να εργάζονται   από σήμερα. Αυτό το μαζικό μεταναστευτικό σύμφωνο, μαζι με ενα σωρα αλλα καλουδια οπως η απαγορευση ιδιοκτησιας η ελευθερια  να εχεις σεξουλικες σχεσεις με τα ατομα που εσυ επιλεγεις   το δικαιωμα να εχεις παιδια  ειναι αυτα  θα μας επιβάλλουν.. Μιλαμε για μια σχεδιασμενη προσπαθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek