Διαφημίσεις

Όλοι τους με ένα υπολογιστή και συγκεκριμένη αποστολή, η υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο, μιλάμε για ένα τελείως νέο επάγγελμα, εξάλλου όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, στο 0’22» ένα από τα μέλη της ομάδας ομολογεί ότι πληρώνεται!

Είναι αυτοί που από τότε που ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών, την υπερασπίζονται στο διαδίκτυο με λύσσα.

Δείτε το βίντεο:



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

18 σχόλια στο “Επάγγελμα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ: Πληρώνονται για να προπαγανδίζουν στο διαδίκτυο υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών”
  1. Μα καλα ποσο πιο πολυ θελετε  ,να σας το κανει φανερο αυτη η κυβέρνηση πράκτορας ξένων συμφερόντων; 
     .Ξεδοντιαζουν αμυντικα την χωρα ,και αναγκαζουν τον πληθυσμο να φυγει μετανάστης αφου τον λιμοκτονούν και τον αναγκάζουν να γίνει άστεγος . ΕΝΩ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ   ΚΑΙ ΤΑ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ..ΕΝΩ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
     ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ  ..ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ..
     ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΌΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ …ΤΟΤΕ ΕΊΜΑΣΤΕ  ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ..ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΑΣ. ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ .ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ,ΓΎΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ..ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ..ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΆΙΔΕΥΑΝ …ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 45..ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΊΝΑΤΕ ΚΟΤΕΣ .ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΤΑ ΒΑΤΡΆΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΑΊΝΕΙ ΑΡΓΆ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΑ .
    ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΆΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΔΉΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ, ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΑΜΈΡΙΜΝΑ .ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ .

    1. Τωρα το βγαζετε αυτο το video;; Ειναι τουλαχιστο τετραετιας+. Αυτη που παρουσιαζεται ως Νατασα ειναι τωρα ψευτοδημοσιογραφος στην συριζο ΕΡΤ. Που αλλου!! Παντως, οσοι ανακατευομαστε με το you tube ιδιως, εχουμε δει τη δραση αυτων των απλυτων τομαριων, των επι χρημασι εκδιδομενων πολιτικων πορνων που εκδιδονται ομαδικως σε ενα και μονο δωματιο…

  2. Αυτοί που καταδέχονται να διαπράξουν τέτοιου είδους ΥΒΡΗ είναι προδότες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- προδότες του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

  3. Την ιδια ακριβως δουλειά εκανε και ο ηρωας στο μυθιστορημα του ΟΡΓΟΥΕΛ :
    Ηταν στην Υπηρεσια του Μεγαλου Αδερφου , να Παραποιει την Ιστορια , τα πολιτικα και πολεμικα γεγονοτα , να μονταρει φωτογραφιες και να ενοχοποιει αθωους πολίτες οσων ηταν αντιθετοι με το καθεστως , και οποια αλλη νοθεια χρειαζονταν .
    Αυτος ειναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ συν ολα τα λοιπα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , αδιστακτοι και ελεεινοι κατασκοποι ολοι Ψευτοπολιτικοι με τα πιόνια τους , αυτη την ομαδα που ειδαμε στο video .

  4. θανασακη ποιος είσαι απο αυτούς ε; ο μαλλιας; η ο ψυχολόγος αστειατορας ε θανασακη;

  5. Υπάρχει έστω και ένα, επαναλαμβάνω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ κόμμα, ή παράταξη, ή ομάδα κτλ που να μην έχει τέτοια δραστηριότητα;;;;;; Δεν μπορεί να θέλει να κυβερνήσει ένα κόμμα ή μια παράταξη, αν δεν έχει τέτοια ιντερνετική οργάνωση. Εδώ δεν υπάρχει ούτε ένα κράτος να μην δραστηριοποιείται μέσω του διαδικτύου και θα υπάρχουν τεχνολογικά “καθυστερημένα” κόμματα;;;;

    Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια: Όσοι προσπαθούν να χτυπήσουν την κυβέρνηση με τέτοια αστεία επιχειρήματα, δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να την ενισχύουν και θα είναι υπεύθυνοι για την επανεκλογή της!

    1. Α… να συμπληρώσω ότι αυτό το βιντεάκι είναι από το 2012, πολύ πιο παλιά από τις Πρέσπες και πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό λέω ότι αυτός ο τρόπος αντιπολίτευσης είναι ανόητος και δίνει πόντους στον κυβέρνηση για επανεκλογή!!!!!

      1. Αγανακτισμένε, σε έχω εντοπίσει. Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Ασε τα σάπια κι άλλαξε τουλάχιστον όνομα, σε μάθαμε!

        1. Με ποιό κόμμα είμαι δεν είπες. Εσύ πάντως σίγουρα ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες που λέω, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έβαζες αυθαίρετε ταμπέλες, όπως ακριβώς κάνουν όλοι αυτοί που αναφέρω! Άξιος ο μισθός σου!

          Υ/Γ.: Βάζε όπως εγώ ένα σταθερό όνομα για να ξέρουμε πότε μιλάς. Αλλά τί λέω! Όλοι εσείς αλλάζετε τα ονόματα ανάλογα με τις “μάχες” που δίνετε!

  6. Α… να συμπληρώσω ότι αυτό το βιντεάκι είναι από το 2012, πολύ πιο παλιά από τις Πρέσπες και πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό λέω ότι αυτός ο τρόπος αντιπολίτευσης είναι ανόητος και δίνει πόντους στον κυβέρνηση για επανεκλογή!!!!!

  7. Αν θελετε να μαθετε και τι εισπρατουν αυτα τα συριζοτρολ η ταριφα ειναι 0,60 ευρω ανα σχολιο……τετοια ξεφτυλα……..κοκκινη συριζαιικη και αριστερη.

    1. Δώσε τιμές και για τα άλλα τρολάκια: Χρυσαύγουλα, ΝουΔούλους, χάπια Κινάλ, ΚουΚούδια, Λεβεντόπαιδα, ποταμίσια φίδια, και ΑνΕλεύθερους. Έτσι θα έχουμε πλήρη εικόνα.

      1. Λες και τα χρυσαυγουλα εχουν αναγκη απο τρολλακια και φτηνα κολπα…, εχουν ψηφοφορους που τους υπερασπιζονται με την καρδια τους !… παπαρα ε παπαρα

  8. Κατεβάστε το TOR BROWSER για να γίνετε κι εσείς χάκερ. Συνδεθείτε σε ένα ξένο WiFi, ανοίξτε το πρόγραμμα και μετά κάντε ότι θέλετε. Το ίδιο κάνουν και τα τρολ του σύριζαμ απλά η διαφορά είναι ότι το κάνουν από μια διεύθυνση IP των γραφείων τους. Τρολλάρετε τους τρόλλερ του σύριζα με αυτό! torproject.org/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek