Διαφημίσεις

Με ένα νομοσχέδιο «πακέτο» που τοποθετεί την Ελλάδα στο επίκεντρο του στρατηγικού ενδιαφέροντος των ΗΠΑ, οι Αμερικανοί γερουσιαστές Μπομπ Μενέντεζ και Μάρκο Ρούμπιο επιδιώκουν να παγιώσουν το ενδιαφέρον της αμερικανικής διπλωματίας για την Ανατολική Μεσόγειο και να προχωρήσουν σε μια ουσιαστική αναθεώρηση της αμερικανικής στρατηγικής με στόχο να αναγνωριστούν οι νέες πραγματικότητες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Κογκρέσου που ένα νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να υποβάλει λίστα στη Βουλή με τον αριθμό των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επιπλέον, στο ίδιο νομοσχέδιο ζητείται η άρση του αμερικανικού εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μάλιστα, πρόκειται μια διακομματική πρωτοβουλία, καθώς ο κ. Μενέντεζ είναι ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, ενώ ο κ. Ρούμπιο, ο οποίος είναι επίσης μέλος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, εκλέγεται ως Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής στη Φλόριντα.

Το «Νομοσχέδιο για την Ασφάλεια και την Ενεργειακή Συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019», όπως αποκαλείται επίσημα, εισάγει μια σειρά από πρωτοβουλίες που αποσκοπούν να ενισχύσουν την αμερικανική στήριξη στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ. Υπό αυτό το πρίσμα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της εταιρικής σχέσης στους τομείς της ασφάλειας και της ενέργειας.

Όπως εξηγούν οι δύο γερουσιαστές, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο επιδιώκει την επικαιροποίηση της στρατηγικής των ΗΠΑ με στόχο να αναγνωριστεί ο αντίκτυπος των αλλαγών που συμβαίνουν στην Ανατολική Μεσόγειο. Σε αυτές τις αλλαγές συμπεριλαμβάνεται η ανακάλυψη μεγάλων οικοπέδων φυσικού αερίου αλλά και η επιδείνωση των σχέσεων της Τουρκίας τόσο με τις ίδιες τις ΗΠΑ όσο και με όλους τους βασικούς περιφερειακούς εταίρους της Ουάσινγκτον.

Μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου, ο γερουσιαστής Μενέντεζ τόνισε ότι οι ΗΠΑ έχουν σημαντικά συμφέροντα εθνικής ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο, τα οποία ενισχύονται από την ενδυνάμωση των σχέσεων τους με την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Κύπρο.

«Η συνεργασία μεταξύ αυτών των χωρών τα τελευταία χρόνια στον τομέα της ενεργειακής ασφάλειας έχει ανοίξει τον δρόμο για ένα ευρύ περιφερειακό σχέδιο για την ασφάλεια και την οικονομική και ενεργειακή ατζέντα. Έφτασε η ώρα, οι ΗΠΑ να εμβαθύνουν αυτή τη συνεργασία και να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εποικοδομητική πρόοδο των συμμάχων μας για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο γερουσιαστής Ρούμπιο τόνισε ότι η άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρο και η επέκταση της εξωτερικής στρατιωτικής βοήθειας στην Ελλάδα συνιστούν μέρος μιας «συνολικής προσέγγισης για την σταθεροποίηση των βασικών μας περιφερειακών εταίρων».

Όσον αφορά την Τουρκία, το νομοσχέδιο ζητάει από την κυβέρνηση να εμποδίσει την μεταφορά των μαχητικών F-35, εφόσον η Άγκυρα συνεχίσει την υλοποίηση του σχεδιασμού της για την αγορά του ρωσικού συστήματος αεροπορικής άμυνας S-400.

Μάλιστα, επισημαίνεται πως μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να οδηγήσει και στην γενικότερη επιβολή κυρώσεων εναντίον της Τουρκίας, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται στο πλαίσιο του Νόμου Περί Αντιμετώπισης των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA).

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευάστρια εταιρία των S-400, Almaz-Antey Air and Space Defense Corporation JSC, βρίσκεται υπό καθεστώς κυρώσεων μετά την απόφαση που έλαβε η αμερικανική κυβέρνηση στις 27 Οκτωβρίου 2017.

Συνολικά, ο Νόμος για την Εταιρική Σχέση Ασφάλειας και Ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο του 2019:

* Αίρει την απαγόρευση πώλησης όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία

* Προβλέπεται ότι μέσα σε 90 ημέρες από την επικύρωση του, ο υπουργός Εξωτερικών θα πρέπει να υποβάλει λίστα στο Κογκρέσο με τον αριθμό των παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου και της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας

* Εγκρίνει το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων για στρατιωτική βοήθεια προς την Ελλάδα μέσω του προγράμματος για τη «Χρηματοδότηση Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων» (FMF)

* Εγκρίνει το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ελλάδα και την Κύπρο μέσω του προγράμματος «Διεθνούς Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης» (IMET)

* Αναφέρει ότι η ασφάλεια των εταίρων της Αμερικής όπως η Ελλάδα και η Κύπρος είναι σημαντική για τα συμφέροντα των ΗΠΑ.

* Χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως πολύτιμο μέλος του ΝΑΤΟ και πυλώνα ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο

* Επιδιώκει την αμερικανική στήριξη στην τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ

* Προσθέτει ότι οι τέσσερις χώρες, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Αμερική αντιτίθενται σε οποιαδήποτε ενέργεια που θα ανατρέπει την σταθερότητα, θα παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και της σχέσης καλής γειτονίας τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στο Αιγαίο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “ΗΠΑ-Κογκρέσο: Λίστα με τις παραβιάσεις ΕΑΧ στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ!”
  1. καλημερα δελφια ελληνες
    “τα συμαντικα συμεροντα ΕΘΝΙΚΗΣ ασφαλειας που εχουν οι ΗΠΑ στην ανατολικη μεσογειο ενυσχυονται απο την ενδυμαμωση των σχεσεων με την ΕΛΛΑΔΑ ισραηλ και κυπρο” [λεει ο γερουσιαστης μενεντεζ]
    απο ποτε οι ΗΠΑ εχει προσαρτησει την ΕΛΛΑΔΑ την κυπρο και το ισραηλ στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ???????
    αν καταλαβα καλα ο γερουσιαστης μηλαει για ΕΘΝΙΚΟ συμφερον των ΗΠΑ στην περιοχη και εστιαζει στο θεμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ερωτω τον γερουσιαστη
    δεν βλαπτει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ το τεραστιο κυμα λαθροκουβελημενων????
    δεν βλαπτει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ η συμφωνια των ΠΡΕΣΠΩΝ????
    δεν βλαπτει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ η τεχνητη οικονομικη κριση????
    δεν βλαπτει τηνΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η αποστρατικοποιηση των νησιων του ανατολικου αιγαιου????
    δεν βλαπτει την ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η δυαληση της στρατιωτικης βιομηχανιας????
    δεν βλαπτει την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η ιδια η κυβερνηση που με τους χειρισμους της του τυπου [οτι ναναι] βαλει κατα της κοινωνικης συνοχης????
    εστιασατε στις παραβιασεις των τουρκων στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ εναεριο χωρο και την κυπριακη αοζ [πολυ καλα]
    τα αλλα δεν τα θεωρειτε συμαντικα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ?????
    ειναι τελικα το ζητουμενο σας η ΑΣΦΑΛΕΙΑ???
    αν η απαντηση ειναι ναι
    τοτε η δικη μου γνωμη ειναι οτι απαντηση σας ειναι ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ

  2. …ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΡΚ ΡΟΥΜΠΙΟ(ΤΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ!) ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΝΕΝΤΕΖ(ΑΛΛΟΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ+ΝΕΚΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ.
    Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ROBERT DAVID STEEL….

    AYTO ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ,ΠΟΙΟΙ;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ.ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣ@Υ ΑΜΕΡΙΚΗ….

    FUCK OFF MR.MENENDEZ+RUBIO.
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ=ΝΕΑ ΡΩΜΗ ΣΤΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ.

    ΜΥΡΙΣΑΝΕ ΠΕΤΡΈΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΟΥΝ;!;

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΈΣΣΟ ΑΥΤΗ Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ;
    ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΠ’ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ…
    ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙΣ,ΒΙΑΖΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ CARGILL TOY KANAΔΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΡΕΑΣ ΣΤΑ ΧΆΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΤΗΣ GOODYS KAI MACDONALD’S KAI ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ,Ε;ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΒΡΙΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΩΣ ΤΕΧΝΗΤΟΝ ΕΘΝΟΣ.
    ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑ.

    ΝΑΙ ΒΡΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ,Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΑ.
    Η ΕΛΛΑΣ ΚΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΜΟΦΥΛΌΦΙΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΟΚΡΑΤΗ ΒΟΥΡΛΟ!
    Η ΜΑΛΛΟΝ;ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ “ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ” ΕΝΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΜΑΚΕΔΌΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΝ.

    ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΥΠΟΥ SARMAT,Η ΓΝΩΣΙΣ ΤΗΣ….
    ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ,ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΜΕΙ….

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΝΕΝΤΕΖ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ…

    ΕΙΜΑΙ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Ε;
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΑΗΤΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΠΡΩΊ ΚΑΙ ΟΣΟ ΝΑ’ ΝΑΙ ΜΟΥ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΝΟΥΝ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΡΑΜΦΟΣ ΜΟΥ ΟΙ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΔΕΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΩ ΤΟΝ ΕΞΑΨΑΛΜΟΝ.

    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΒΟΥΝΑ,ΑΓΡΙΑ ΤΟΠΙΑ,ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΥΣΗ,ΠΟΤΑΜΙΑ,ΠΗΓΕΣ,ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ.

    ” Ο ΑΗΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *