Διαφημίσεις

Κρίσιμες ώρες στον Εβρο καθώς έλαβε χώρα σύσκεψη μεταξύ Frontex, Αμερικανών και Ευρωπαίων για την επικείμενη εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα!

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr στην σύσκεψη – που κρατήθηκε μυστική μέχρι πριν λίγες ώρες -μετείχαν πάνω από 50 στελέχη από ευρωπαϊκές χώρες, τις ΗΠΑ, την FRONTEX που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Έβρου, φυσικά της Ελληνικής Αστυνομίας, της Συνοριοφυλακής, του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αλλά και της γνωστής εταιρείας Intracom, η οποία έχει αναλάβει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των συνόρων με διάφορα συστήματα.

Στην σύσκεψη επρόκειτο να παραστεί και ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος, αλλά εκπροσωπήθηκε μέσω στενού του συνεργάτη.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, οι μετέχοντες στην σύσκεψη επισκέφθηκαν τον γνωστό φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην περιοχή και στα σύνορα με την Τουρκία.

Στον Εβρο, έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες για μαζική συγκέντρωση χιλιάδων μεταναστών στην περιοχή της Αδριανούπολης, οι οποίοι ετοιμάζονται να περάσουν μέσω του ποταμού Έβρου στην Ελλάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες είναι γνωστό ότι υπάρχουν αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

Ο αριθμός που αναφέρεται είναι τεράστιος καθώς προσεγγίζει τους 40.000 αλλοδαπούς. Ολοι αυτοί έχουν σκοπό να ταξιδέψουν στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην κεντρική Ευρώπη μέσω φυσικά της Ελλάδας, της μόνης χώρας στα Βαλκάνια με ανοικτά σύνορα.

Τον συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος της “εισβολής” (ουσιαστικά ανεμπόδιστης εισόδου) έχει αναλάβει ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν πρόσφυγες και μετανάστες κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

Κάτι αντίστοιχο, µε ένα πλήθος µεταναστών και προσφύγων, που άγγιζε τα 15.000 άτοµα, επιχειρήθηκε το 2017, µε σηµείο εκκίνησης και πάλι την Κωνσταντινούπολη και προορισµό τα σύνορα στην περιοχή της Αδριανούπολης.

Κάποιος έχει ξεσηκώσεις χιλιάδες αλλοδαπούς στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα σκηνικά που βλέπουμε σε Διαβατά και Σταθμό Λαρίσης.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

9 σχόλια στο “Κρίσιμες ώρες στον Εβρο: Σύσκεψη Frontex, Αμερικανών & Ευρωπαίων – Επίκειται εισβολή χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα!”
  1. Ποιά κτήνη,
    ποιοί γ@μημένοι πισινοί (μη & @μ@μητοι ίσως)
    έχουν βαλθεί κάθε τόσο να μας αναστατώνουν,
    να μας χρεώνουν από πάνω,
    κι εμείς εδώ ήσυχοι,
    φιλήσυχοι,
    ήρεμοι & πράοι,
    αραχτοί & λαϊτ στην κοσμάρα μας,
    στην καφεδιά μας και …στ΄ αρκεί δια .. μέσω του ύπνου- μακαριότητάς μας ;

    Δεν λέω να ξεσηκωθούμε,
    δε λέω να πάρουμε σβάρνα τους δρόμους είτε τις πλατείες,
    μα ρε πούστη μου να αποτανθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ σε όλα εκείνα τα μπουμπούκια που βρίσκονται εντός καλομισθωμένων θερέτρων (όρα βουλή) κάτι να βγούνε & να κάνουνε…
    ….μονάχα για εμάς,
    μονάχα υπέρ μας.

    Αλλιώς-
    -συγνώμη αλλά ΕΛεος-
    για ποιό πράγμα ακριβώς ακριβοπληρώνονται;

  2. …..Ξερξοδαρειοι οι 10οι ”’εισερχομενοι” στην χωρα της ελλαδας αλλα δεν πειραζει και αυτοι φιλαθλοι των τσομπανηδων της ερημου του Σινα ειναι …..ετσι θα αρχισει ο καινουργιος πολιτισμος της ελλαδας μας ….καλυβιωτες της ερημου ΟΛΟΙ./

  3. Το ποιοι και απο που έστειλαν το μυνήμα σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους επενδυτές( χαχαχα) είναι πολυ ευκολο να ερευνηθεί .Ήδη το γνωρίζουν οι αρχές .Αλλά οι ταλαιπωρημένοι επενδυτές (χαχαχα) απλώς έβαλαν μπροστά το σχέδιο που τους έχει ανατεθεί.Για το οποίο τους κουβάλησαν μέχρι εδω.Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΆΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΈΛΑ ΑΥΤΏΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ,ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΉ ΣΕ ΜΕΤΩΠΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ .ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΣΧΕΔΌΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΊΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΊΠ .ΑΛΛΑ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΗΜΑ

    1. Συμφωνώ. Ευχομαι μονο και ελπιζω το μεγαλύτερο τίμημα να το πληρώσουν οι αριστερουληδες που οταν εμεις τους επισήμαιναμε τον κίνδυνο αυτοι μας έβριζαν. Αλλα φοβαμαι πως οταν γινει αυτο που ειναι να γινει, θα πληρωςουμε ολοι.

  4. ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…..ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ…..ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…..ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..

  5. Μαζι τους !!!!! Ανοικτα συνορα προς την εβρ-οπη για ολους τους προσφυγες και μεταναστες ΤΩΡΑ !!!!!
    Που ειναι ο ανθρωπισμος που μας πουλαει η ΕΕ ;;;;;
    Εμπρος μωαμεθανοι !!! Παρτε τους ολους παραμαζωμα ,αστυνομια και στρατους , μαζι με τους φρακτες ως την Γερμανια .
    Εξω απο την χωρα μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek