Διαφημίσεις

Πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητη η επίσκεψη στην Ελλάδα του «Γάλλου φιλοσόφου» Ανρί Λεβύ, που έγινε δεκτός από τον συνεργό στην προδοσία των Πρεσπών, συριζοπρόεδρο Πάκη.

ὤχ,ὤχ,τί εἶπε; « Θέλω αναζωπυρώσω το κίνημα του Φιλελληνισμού στην Ευρώπη »

Που βρήκε την ευκαιρία και… ευήκοα ώτα, να πει το «ποίημά» του –για χιλιοστή φορά;- για:

«το φαινόμενο των μορφωμάτων λαϊκισμού, που αναδύονται μ’ εφιαλτικό θράσος στα ευρωπαϊκά κράτη. Μορφώματα, τα οποία έχουν πια ξεπεράσει ακόμη και τα όρια του ρατσισμού και τα οποία επιβουλεύονται, ευθέως και απροκαλύπτως, αυτό τούτο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα επιδιώκοντας την κατεδάφισή του, επέκεινα δε την κατεδάφιση της ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του ευρωπαϊκού πολιτισμού…».

Αηδία κατάντησε πια…

Τι μέρος του λόγου, όμως, είναι ο Ανρί Λεβύ;

Γεννήθηκε στην Αλγερία από πάμπλουτους Εβραίους γονείς, που λίγο καιρό μετά την γέννησή του μετακόμισαν στην Γαλλία.

Ο Ανρί σπούδασε στο ξακουστό École Normale Supérieure, από το οποίο αποφοίτησε το 1968 με πτυχίο στην φιλοσοφία. Από την εποχή εκείνη μέχρι σήμερα, εμφανίζεται παντού όπου υπάρχει αναταραχή, εμφύλιος πόλεμος και κάθε είδους συμφορά, υπό τον μανδύα του… δημοσιογράφου, φυσικά με το μέρος των… καλών.

Γνωστό και σεσημασμένο κοράκι του διεθνούς σιωνισμού, πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα – προετοιμασία της κοινής γνώμης υπέρ των αμερικανονατοϊκών επιδρομών στην Σερβία, στην Λιβύη και στην Συρία, τις οποίες και επόπτευσε από κοντά!

Αλήθεια, τι γύρευε ένα τέτοιο κοράκι στην Ελλάδα μας; Τι συμφορές μας ετοιμάζουν οι… φίλοι μας και τον έστειλαν για προπομπό;

πηγή

Εἶναι δυνατόν νά συναντοῦσε τόν Παυλόπουλο καί ν᾿ἄφηνε ἀπ᾿ἔξω τόν Ἄξελ Χαβαναγκίλα,τόν ὁποῖο θεωρεῖ ἕναν ἐκ τῶν μεγαλυτέρων εὐρωπαϊκῶν ἡγετῶν ! ! ! Ἄν εἶναι δυνατόν ! ! !

Ἔχει πολύ πλάκα,διαβᾶστε :

Ο φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy περιλαμβάνει τον Αλέξη Τσίπρα στις «μείζονες φυσιογνωμίες» των Ευρωπαίων ηγετών!

Πώ ! Τί μᾶς ἑτοιμάζουν,οἱ Χαβαναγκίλες ; …

Κάποιοι κατάλαβαν ποιος είναι και του προσέφεραν ένα …επιδόρπιο.
Ἀλλά,τέτοιες ειδήσεις …κρύβονται από τα ΜΜΕ, με εντολή της Πρεσβείας, για να μην απαξιωθεί στα μάτια μας η …«φιλοσοφική» βιτρίνα των τοκογλύφων.

Ἡ Πελασγική

sxolianews



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Ἀλήθεια,τί γύρευε τό κοράκι τοῦ διεθνοῦς σιωνισμοῦ,Ἀνρί Λεβύ,στήν Ἑλλάδα;”
  1. καλοοο παιδια να βαζεται συχνα τετοια να γελαμε
    εχω την εντυπωσγ οτι μερικοι δημοσιογραφοι το ηξεραν [απ οτο πατατηρησα στο βιντεο]
    και αν ειναι ετσι ειναι ελπιδοφορο σαν γεγονος..

  2. Ο Ο.Η.Ε. πριν καταντήσει μαύρο & καθοδηγούμενο χάλι θέσπισε καποτε διαταξεις/διαταγματα/αποφάσεις κατά του Διεθνους Σιωνισμού αλλο αν μετά την απομάκρυνση εκ του Ταμείου θάφτηκαν- επιτηδευμένα ξεχάστηκαν κτλ.

    Γιατί ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ αληθεια δεν θεσπιζουμε κατά τα πρότυπα της “ημέρας της γυναικας”, “γιορτής της μητερας” κτλ ΗΜΈΡΑ ΚΑΤΆ ΤΟΥ διεθνους ΣΙΩΝΙΣΜΟΎ ;?
    Άραγε όσοι εξ αυτων διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους εναντίον των υπολοίπων ομοδοξων τους θα είχαν αντίρρηση για την ύπαρξη μιας τέτοιας γιορτης;

  3. Ανέκδοτο, επιτρέπεται;
    Για να σκάσει το χειλάκι μας.

    Ήτανε λέει μιά φορά κι έναν καιρό ένας ΕΛΛΗΝΑΣ, ένας Γερμανός κι ένας εβραίος που δούλευαν μαζί.
    Κάποια στιγμή,
    αφού γνωρίστηκαν στο μεταξύ κάπως,
    αποφάσισαν να συμφάγουν όλοι μαζί στο σπίτι ενός εξ αυτών.
    – – Τι θα φέρεις εσύ ;
    Ρώτησαν τον ΕΛΛΗΝΑ.
    Αυτός φιλότιμος ξεκινά να αραδιάζει τα καλούδια του τόπου του όπως π.χ. καλό κρασί,
    καλούς θαλασσινούς και κρετομεζέδες,
    ψάρια, κρέατα, πουλερικά, νόστιμα γαλακτοκομικά (τυριά κτλ), μΕΛι για μετά κι ένα σωρό ακόμη πράγματα.
    Έρχεται η σειρά του Γερμανού.
    Αρχινά αυτός να λέει ότι θα φέρει υπέροχες μπύρες, λουκάνικα, κυνήγια, γλυκά κτλ.
    Ρωτάνε και τον εβραίο:
    – – Εσύ τι θα φέρεις;
    Κι εκείνος απαντά:
    “Εγώ θα φέρω παιδιά τη μάνα μου,
    τον πατέρα μου,
    τη γυναίκα,
    τα παιδιά μου,
    τα αδΕΛφια μου,
    τα ξαδέλφια μου,
    σκοπεύω να ΕΛθει όλο μου το σόϊ.

    Αυτοί είναι !

    1. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΣ;;;;; ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ MONSIER KARAMITROS….ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΜΑΥΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΑΞΩΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek