Διαφημίσεις

Μια ασυνήθιστη σεισμική δόνηση συνέβη πριν από 3 ώρες περίπου στα σύνορα Πολωνίας και Ουκρανίας.

Ο σεισμός είχε μέγεθος 4,6 Ρίχτερ αλλά το περίεργο είναι ότι συνέβη σε βάθος 750 χλμ. ένα από τα μεγαλύτερα που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως.

Ο σεισμός δεν έγινε αισθητός όπως είναι φυσικό.

Ο μεγαλύτερος σεισμός με μεγάλο εστιακό βάθος συνέβη στις 24 Μαίου του 2013 στη Ρωσία στη θάλασσα του Okhotsk και είχε μέγεθος 8,3 Ρίχτερ και βάθος 609 χλμ.

Οι επιστήμονες ακόμη δεν εξηγήσει από τι μπορεί να προήλθε.

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

6 σχόλια στο “Περίεργη σεισμική δόνηση στην Πολωνία: 4,6 Ρίχτερ σε βάθος 750 χλμ.”
  1. άρα πάει περίπατο η θεωρία των γαιολογικων σφαιρών γιατί σύμφωνα με αυτην την θεωρία η ασθενοσφαιρα είναι σε ημίρρευστη μορφή και έχει την ικανότητα να μην αντιδρά σε εγκάρσιες παραμορφώσεις άρα θεωρητικά δεν παράγει σεισμούς..

  2. Πολυ κινητικότητα…εκει εξω….αλλα και στα γεωπολιτικα διεθνως….ολα αυτα μου θυμιζουν την τηλεοπτικη σειρα Stargate SG-1….οπου με νυχια και με δοντια, προσπαθουσαν να κρυψουν απο το κοινο τον κρυφο πολεμο που γινεται με εξωγήινες φυλες δεκαετιες τωρα…..όλοι αυτοι οι μετεωριτες που πεφτουν στην Γη τα ταιλευταια χρονια, Συρια, φωτιες στο ματι, στην καλιφορνια, το ξεσπαθωμα τις Τουρκιας και πολλα αλλα, ειναι συγκεκαλιμενες εχθροπραξιες μεταξυ Ανθρωπων σε συμμαχια καλοπροαιρετων εξωγήινων και κακοπροαίρετων εξωγήινων και εχθρικές τεχνιτες νοημοσύνες(Α.Ι), με τους ανθρωπινούς πράκτορες τους….όλος αυτός ο παραλογισμός που ζουμε στην Γη τα τελευταια χρονιά ,μονο έτσι θα μπωρούσε να εξηγηθει .

  3. Μμμμμ….
    Θυμάται άραγε κάποιος ένα περιστατικό πριν από μόλις μερικά χρόνια
    (λίγο προ της Λαμπρής= πάσχα εκείνης της χρονιάς- Τι σύμπτωση !)
    όπου ένα ανεξήγητο όσο & απέραντο νέφος σαν καπνοί τέφρας από ηφαίστειο
    (ως τέτοιο το δικαιολόγησαν οι “ειδικοί”)
    κάλυψε μιά τεράστια περιοχή στην βόρεια Ευρώπη,
    Ιρλανδία- Ισλανδία (δεν θυμάμαι τώρα)
    το οποίο νέφος στάθηκε αιτία να σκεπαστεί μεγάλο μέρος της ηπείρου;
    Μάλιστα έγινε αιτία να διακοπούν πτήσεις αεροπλάνων κτλ.
    Το θυμηθήκατε;
    Μήπως κάποιος νόμισε ότι ήτανε έτσι & όχι ένα “ατύχημα” από το γνωστό πείραμα CERN κατά το οποίο προφανώς κάτι πήγε στραβά,
    κάποια λειτουργία ξέφυγε του ΕΛέγχου ;
    Μήπως πάλι έχουμε τα ίδια;

    Το “μάτι του Θεού” ενώ είναι βέβαιον ότι βρίσκεται πανταχού παρόν μήπως κάποιο καδρόνι μπήκε στο μάτι εκεινών των πολύξερων επικυρίαρχων οι οποίοι το πάνε λάου- λάου να παραστήσουν τον ΘΕΟ;

    Λέμε τώρα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek