Διαφημίσεις

ΣΟΚ! ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ 19-23/4/2019 , Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
Βροχερός κατά διαστήματα, με πτώση της θερμοκρασίας 19-23/4. Πιθανόν τα φαινόμενα να είναι έντονα. Μικρή βελτίωση πρόσκαιρα, αλλά και πάλι 26-28/4 πολύ βροχερός ο καιρός. Ο Μάιος ξεκινά με βελτιωμένο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας, σημαντική κατά το πρώτο δεκαήμερο (χωρίς φαινόμενα). Άστατος το διάστημα 19-22/5 και 28-31/5, με βροχές, μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΒΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ 2019 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ Η ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΜΜΗΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2019

ΙΣΧΥΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ =6717
ΦΟΒΟΣ ΣΕΙΣΜΟΥ = 1767

Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ ΕΣΤΙ = ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΝ =ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ = 333

ΙΣΧΥΡΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ =7825

ΕΠΑΛΗθΕΥΣΙΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ = Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ = 2578

ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΕΝΝΕΑ =5732

Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ = 2375
,
ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΓΟΡΙΚΕΣ = 3275

Ο Δ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ =3572

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ , ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2019 ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ , ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΑΘΟΡΥΒΑ =2019

ΕΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

24 σχόλια στο “ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2019 ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ..”
  1. επειδη αναφέρεσε σε καταστροφικό γεγονος και δίνεις αριθμούς οι οποιοι κατα την αποψη μου ταυτιζονται αλλα δεν ειναι οι ιδιοι θελω να το αναλυσεις αριθμολογικά.
    σε ευχαριστώ

  2. Αν το πας στα γεωπολιτικά φαινόμενα, στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ .
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ .
    Τις ίδιες μέρες προσμένω και εγώ πως ΚΑΤΙ θα συμβεί, εκεί μέσα, μεταξύ 15 μέχρι 22-23 του μηνός.

  3. Λίγα εύστροφα μυαλά δουλεύουν σε αυτόν τον τομέα της αριθμοσοφίας για να μην το περιορίσω σε ένα. Η λέξη ¨εστί ¨ αποκαλύπτει τον ¨΄αναγνώστ稴 μελετητή και τον ευχαριστώ για την μέχρι τώρα προσφορά του

  4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    με λίγα λόγια οποίος χρωστάει στην εφορία την γράφει στα @ρχιδια του έχουμε άλλες προτεραιότητες και ποιο μετά βλέπουμε

  5. Δεν θα γινει τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Συντομα ολα αλλαζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ολα θα κυλισουν γαληνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να χαμογελατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Α γεια σου βρε Ζωη, με εκανες και γελασα !!!!

      Να του πει καποιος αυτουνου του καρα-μαλακα,
      να παρει την Αριθμολογια του κα να παει στη Ρουλετα να την εφαρμοσει !!!!

      Αντε, γιατι η Διανοητικη Αυτοικανοποιηση, αποκοπτει απο την πραγματικοτητα….

      Υ. Γ, απο το στυλ γραφης του εμαιλ, μαλλον καταλαβα το ποιος ειναι, και μαλλον ειναι γνωστος….. αυτος δεν ελεγε και σε ομιλιες του, και σε φιλους και γνωστους, οτι ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ,
      στα τελη του 2012 θα μπουκαρουνε οι τουρκοι στην Ελλαδα

  6. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ… ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!!
    ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ !!!
    ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ !!!
    ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΥΤΟΙ… ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΟΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!
    Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !! ΜΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ….

  7. Σιγά μη γίνει και το Φλας του Ήλιου μέσα στον Απρίλιο!!! Ειδικά για το Φλας του Ήλιου, έχω να πω ότι είναι μια μεγάλη απάτη την οποία γνωρίζουν οι Φωτισμένοι του Πλανήτη. Θα κάνανε σχέδια για αιώνες οι Πεφωτισμένοι αν δε γνώριζαν την αλήθεια; Όχι βέβαια. Δεν πρόκειται να γίνει μεγάλη καταστροφή τα επόμενα χρόνια! Ακόμη και να πήγαινε να γίνει κάτι, υπάρχει προστασία. Η Λευκή Αδελφότητα μας προστατεύει σε κάθε περίπτωση. Η Νέα Εποχή ήρθε για να κρατήσει χιλιάδες χρόνια, ότι και να γίνει υπάρχει άνωθεν προστασία από το Θεό του Σύμπαντος και από τους φωτεινούς άρχοντες την Λευκής Αδελφότητας! Όλα θα πάνε καλά! Ευτυχία, χαρά, ευδαιμονία, κυριαρχούν στον πλανήτη.

  8. Α Μ
    Ε Τ
    Η Ν
    Ο Σ
    Ε
    //
    Χ 2341
    Χ 6758
    / 9
    2358=
    4167=
    ,
    ,
    ,
    6 Μή δώτε το άγιον τοίς κυσίν, μηδέ βάλητε τους μαργαρίτας υμών έμπροσθεν των χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αυτούς εν τοίς ποσίν αυτών και στραφέντες ρήξωσιν υμάς.” (Ματθ. ζ’ 6)

  9. τρειςέντεκα,τρειςδώδεκα,τρειςδεκαπέντεκαιέντεκα,καιεφτά,κιοκτώ,καιδεκαοκτώ,καιπεντε,κιέξι,καιμισό………..τί μας κάνει ρε λεβέντες;;;;;;;;; ΟΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. θα μας σώσουν οι ΕΛ που θα έρθουν από τον πλανήτη Αλφα-Κενταύρου με τα διαστημόπλοια τους και θα διακτηνίσουν τον Ερτογάν και όλη την χαζοπαρέα του στο απώτερο διστημα, με τα λέιζερ τους.

    1. Μωρέ ο Ερντογαν είναι κι ο Τσιπρας νομίζεις; μικρά πιόνια στη σκακιέρα είναι αυτοί μόνο

    1. Μετά Μάκη θα πάμε στο Βεντερικο θα ανάψουμε ένα τετράφυλλο και θα κοιτάμε πως θα ξαναγεμίσει η Αχερουσία λίμνη

  11. Το νέο βιβλίο του πατήρ Μαξίμου περιμένουμε μέσα στον Απρίλιο. Να μας αποκαλύψει την αλήθεια για το τέλος του κόσμου που έχει ήδη συμβεί και αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στον παράδεισο!!! Ποια είναι η πλάνη λοιπόν των τελωνείων;;;;; Τα τελώνια αυτήν τη στιγμή δημιουργούν ένα νέο ψεύτικο matrix!!!! Βέβαια!!!! Η γη έχει εξαφανιστεί και είμαστε στα ουράνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *