Διαφημίσεις

Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών υπέγραψαν συμφωνία για την έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας, η οποία προβλέπει την εναέρια αστυνόμευση του Ουρανού των Σκοπίων από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία.

Συμφωνία για την έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας υπέγραψαν στα Σκόπια οι πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με την Ελλάδα να αναλαμβάνει την εναέρια αστυνόμευση των Σκοπιανών , ελλείψει της ύπαρξης πολεμικής αεροπορίας στο γειτονικό κρατίδιο μόρφωμα

«Είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε καθήκοντα εναέριας αστυνόμευσης στην περιοχή των Σκοπίων » τόνισε, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, ο Τσίπρας, σημειώνοντας μάλιστα, ότι το αντάλλαγμα δεν θα είναι οικονομικό, αλλά η ασφάλεια στην περιοχή των Βαλκανίων.

«Έχουμε τη δυνατότητα να βοηθήσουμε τα Σκόπια στην εξασφάλιση της σταθερότητας και της ασφάλειας» επεσήμανε, επιπλέον, εξαίροντας τη δυναμική της Ελλάδας στον τομέα της πολεμικής αεροπορίας, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους πλέον καλύτερους στην ανατολική Ευρώπη. (Απο ανταλλακτικά πως τα πάμε ..Γιατί σε λίγο ουρά θα κάνουν οι κινητήρες των F-16 στα Υπόστεγα της ΕΑΒ_)

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο Ζόραν Ζάεφ, επισημαίνοντας τα παρακάτω: «Η χώρα μας δεν έχει εποπτεία του εναέριου χώρου και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μία γειτονική χώρα θα πρέπει να μας διασφαλίζει την ασφάλεια». (τζάμπα εννοείται )

Διαβεβαίωσε, μάλιστα, ότι η συνεργασία, σε επίπεδο εκπαίδευσης, έχει βελτιωθεί τόσο με την Ελλάδα, όσο και με τη Βουλγαρία…

Σχόλιο: Στο όνομα της κομουνιστικής Ιδεολογίας κάποιοι καίνε κηροζίνη …Καιρός να μας απαλλάξουν οι άσχετοι απο την παρουσία τους!

«Κανείς δεν μας υποχρεώνει να έχουμε μαχητικά για τα Σκόπια παρά η χαζομάρα που μας δέρνει «..Τα Σκόπια δεν ανήκουν ακόμη στο ΝΑΤΟ

veteranos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Και στα Σκόπια τα Ελληνικά F-16 …Τζάμπα & με την υπογραφή Τσίπρα , Άραγε στη Λήμνο ποιοι θα πάνε ;”
  1. Οι ουρανοί ήταν δικοί μας.Αφού τους χάσαμε, τώρα φυλάμε τον ουρανό των Σκοπίων.Με τα σαράβαλά μας,διότι περί αυτού πρόκειται.Οι αντοχές τους έχουν τελειώσει γιατί απλά έχουν λιώσει.Σε λίγο θα πέφτουν μαζικά σαν πέτρες από τον ουρανό κι αλίμονο στα παιδιά μας. Να φυλάξουμε το Αιγαίο ούτε λόγος.Η πορδηπουργάρα μας έβαλε τα πράματα στη θέση τους κάνοντας μάθημα οικιακής οικονομίας στα τουρκάκια.”Μαλάκες ξοδεύετε τζάμπα βενζίνες”! Κι εκείνα τον άκουσαν.Σου λέει αριστεράντζα είναι αυτός,κάτι ξέρει παραπάνω. Και τους κόπηκε ο τσαμπουκάς. Ή μήπως όχι? “Ευτυχώς η πατρίς συρρικνώνεται με πρωθυπουργικές κοτσάνες,ευτυχώς που υπάρχει αντιπολίτευση,δηλαδή ευτυχώς που υπάρχουν που…που…Τιτάνες!

  2. Ο πρόεδρος των Σκοπίων ,έχει υπογράψει την άκυρη ” συμφωνία ” ; Από ποιον θα φυλάξετε τον εναέριο χώρο των Σκοπιανών ; από τους Σέρβους ή από τους Ρώσους ρε χαιβανια της νεοταξιτικης νομενκλατούρας ; Α ρε ! Πόσο γελοίοι εισθε ! Και εμείς θα πληρώσουμε οικονομικώς την προδοσία ; Έτσι ε ; Μπα ; Εισθε σίγουροι για τις καμπούρες σας ρε τσυριζοχαιβανια ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek