20:54 - 31/03/2019

Ποδιτσες μαζευτειτε… λιγο σοβαροτητα ..!

Διαφημίσεις

Η συγκεριμενη ιστοσελιδα που ειναι φωλια απο ποδιες ειναι φανερα και ξεκαθαρα φερεφωνο του Κυριου Τστιπρα!

Εδω λοιπον εχουμε το εξης παραδοξο …ενω το Αλεξη ειναι το πρωτο παλικαρι που εφερεστην μοδα ολα τα περι ρατσισμου , εθνικισμου, αλλητρωτισμου κοκ….τα παπαγαλακια του πεφτουν στην παγιδα λογω αναγκης για περισσοτερο γλυψιμο στα αχαμνα του Αλεξη και βγαζουν αυτο το αρθρα και με τον πονητο τιτλο ..να επηρεασουν το ποπολο ..με τα δηθεν που ισχυουν στην συμφωνια των πρεσπων αλλα δεν θα μπορουσαν ποτε να ανακοινωθουν!

Το στυλακι ειναι απλο … οι βαθια του κομματος ταμπελωμενοι ροζουλι φιλοσοφοι εχουν καταπιει το αγκιστρι μαζι με το καλαμι και την πετονια ..οτι ολο αυτο που εχει γινει ειναι προς το συμφερον της χωρας μιας και θα τους κατακτησουμε με αλλους τροπους πιο εξυπνους … πως ειναι ρε παιδι μου εξυπνο παιδι ο αλεξης ..ετσι ενας τροπος πχ !

Το αφηγημα λοιπον τους εχει δωθει καπως ετσι…οτι ολοι οι υπολοιποι εμεις ειμαστε τα χαζα της πιατσας και δεν κατανοουμε απο διπλωματικη πολιτικη ενω αυτοι ειναι τα λυκονια της διανοησης και γελανε μαζι μας που ειμαστε χαζουλικα !

Ο τιτλος λεει απο τους ποδιτσες λοιπον,,,,…Ποιοι επιχειρηματίες πάνε Βόρεια Μακεδονία με τον Τσίπρα για να… πάρουν τη χώρα …και γαμω τον αλλυτρωτισμο Μου μεσα ρε Tribune !!….

Δηλαδη για να περασεις το δηθεν , μυθο και να επηρεασεις θετικος το ποπολο προς ψηφοφοριαν Αλεξη το να παρεις την Ξενη Κακομοιρα Χωρα ..δεν ειναι λεξη μισους ; ..Δεν ειναι δηλωση αλλυτρωτισμου;

Αλλα τα κολοπαιδα που εχεις στοιβαξει στους οροφους των υπουργειων δεν θα κανουν τωρα ομαδικες καταγγελιες στο τριμπιουν …αλλα θα κανουν σε μενα να μην δει πολυς κοσμος αυτο το αρθρο στα κοινωνικα δικτυα … και γαμω της δημοκρατιες Αλεξη !

Αντε να πατε επιχειρηματικα να “παρετε” την κακομοιρα φτωχη χωρα τωρα ..φασιστακια πολεμοχαροι και συμφεροντολογοι διεθνιστες του κολου!

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Dr. Costas Sachpazis 03/31/2019 @ 8:59 ΜΜ

    Η προσωποποίηση της Επιτυχίας!

  2. οι μακεδινες επιχειρηματιες
    ειπαν στο αλεξι οτι να μην τους χτυπησει την πορτα ποτε δεν πανε μαζι του
    στην ψευδοβορειαμακεδονια
    μακαρι να ειναι αληθεια
    τωρα πολλοι αλλοι μπορει να πανε
    οι πολυχρωμες κουρτινες της τυφλωσης
    ειναι ακομα κρεμασμενες στα κουρτινοξυλα
    και κρυβουν το φως του ηλιου
    τυφλοι καταντησαν ολοι μεγαλοι μικροι
    φτωχοι και προπαντων οι πλουσιοι
    παρτε τα μαζι σας και ολοι να πατε μονοι σας στον πατο των πρεσπων
    εκει στο σκοταδι στην λασπη του πυθμενα…

  3. Χα χα….Δυσκολη STRANGER η ζωη,…αφου υπαρχει τελος.γιαυτο θα πρεπει απο μικρος ναχεις μεγαλο πεος,για να γαμεις οπον μπορεις,,,πριν σε γ@μησουν εσενα,και τρεχεις στον κατηφορο με χαλασμενα φρενα…! Φυσικα μαζι σου αφου τα λες με τ ονο0μα τους τα πραγματα.

  4. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/31/2019 @ 9:46 ΜΜ

    Καλά κάνεις και τους τα σουρνεις.

  5. Δεν χρειαζεται να παρουμε την χωρα να πανε ολοι οι προδοτες και τα λαμογια της Ελλαδας που κυβερνησαν τα τελευταια ογδοντα χρονια να μετακομισουν εκει και να μας αδειασουν την γωνια οσο προλαβαινουν…. .Να δω που θα ζητησουν ασυλο οι Ισλαμολαγνοι που θελουνε και την χωρα…Και εμεις την χωρα μας θελουμε ,την δημοκρατια μας την ελευθερια μας … Ο καλητερος ειναι αυτος που γελαει τελευταιος …

  6. Ο Τσιπραλέξ δεν μπορεί να κατακτήσει το κουφάρι του, σιγά μη κατακτήσει επιχειρηματικά άλλο κράτος…. αφού είναι γνωστό το τηλε-χειριστήριο του πρωθυπουργού μας το χει ο πατρόνος ….. λειτουργεί σύγχρονα με τσιπ γιαυτό κι είναι και αρχικό του ονόματος του.

  7. Αριστόδημος 04/01/2019 @ 12:12 ΠΜ

    Ύαινες …

  8. χρήστος 04/01/2019 @ 12:18 ΜΜ

    Είπαμε είναι όχι απλά δημοκράτες αλλά μεγαλοδημοκράτες και όποιος αντιστέκεται ή διαμαρτύρεται φασίστας, ένα μπράβο σε όσους πηγαίνουν ακόμα και τούς ψηφίζουν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*