15:54 - 29/03/2019

Υποχρεωτική αναγνωσή …yes my commander

Διαφημίσεις

Αναρωτιεμαι γιατι διαβαζω αυτο κειμενο και μου φερνει λιγο σε κατι οχι τοσο δημοκρατικο!

Μετα ρωταω …Συριζα εσυ; ..Μα εσυ εισαι ο αφρος της δημοκρατιας …πως μλας ετσι;

Στρατος κοματικος θα μου πεις , πρεπει να γινει μαχη να μην χαθει η ευκαιρια …λιγο το εχεις να εχεις παρει μια χωρα με το 16% ..να της ισοπεδωνεις την ιστορια χιλιαδων χρονων και να κονομας με αυτο;

Οσο για το περιεχομενο του αφηγηματος εχω να προσθεσω χωρις να εχω τον κινδυνο να θεωρηθει αποψη μισους η οτι αλλο … (εχουμε και αυτα τα νεα κολπα φιμωσης που παλι ο Συριζα τα εφερε ) … Δεν γνωριζω πραγματικα την Ιστορια της οικογενειας Κοκκαλη ..αν και πλεον ο Συριζα με εχει κανει να αμφισβητησω την οποια ιστορια διδαχθηκα στα σχολεια ..!!!!…. Αλλα ας πουμε οτι το ξεπερναω το Σοκ της ιστοριας και πρεπει να κρινω οτι διαβαζω ως “ιστορια” ..

Απο το 90 στην πιατσα της αθηνας και των επιχειρηματιων υπαρχει εας αστικος μυθος ας τον πω οπου θελει τον μπαμπα κοκκαλη να ειναι πρακτορας της Σταζι και για αυτο να μπορεσε σαν Αλεξιπτωτιστης να πετυχει ολα αυτα τα τεραστια επιχειρηματικα ..μαλιστα αυτη την ιστορια-αστικο μυθο την εχουν πει κατα καιρους πολλα “σοβαρα” και επιφανη στοματα ….λεω λοιπον μιας και ο Συριζα πλεον ειναι γνωστος … βιαστης της Ιστοριας να κολησω με τον αστικο μυθο που εγινε και επι εποχης μου και μπορω να εχω και μια αποψη …!

Ετσι και αλλιως χρονια λεω οτι η Ιστορια ειναι παντα παραχαραγμενη απο τους νικητες …να μην την πατησω λοιπον τωρα που ενηλικιωθηκα με εντολες οπως …Υποχρεωτικη αναγνωση !!….

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Kαλλιάφας Γιάννης 03/29/2019 @ 4:04 ΜΜ

    Ο Πετρος Κόκαλης ο παπούς του, ήταν ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ιστορίας του συμμοριτοπόλεμου.Ήταν ο εγκέφαλος του παιδομαζόμάτος που γέμισε τις χώρες του παραπετάσματος με ελληνόπουλα για να τα μεγαλώσει με το μίσος εναντίον της Ελλάδος Η Δεύτερη γεννιά των ελλήνων γενιτσάρων δημιουργήματα το φονιά πέτρου κόκκαλη είναι αυτή τη στιγμή στα σκόπια τους οποίους οργάνωσε εναντίοντης χώρας μας ο Σωκράτης κόκκαλης ο προεδρος των ηλίθιων γαύρων ο ρόκο της στάζι .Ο σύριζα νομίζει ότι όλοι είμαστε μαλάκες και δε ξέρουμε για το κοκκαλαίικο.Τον σωκράτη τον έφερε εδώ ο Μητσοτάκης κατα διαταγή του Φλωράκη τότε το βρώμικο 89 γιατί ήταν καλό παιδί ο Σωκράτης επειδή ο πέτρος ο πατέραςτου δεν μίλησε για τα εγκλήματα των συμμοριτών
    Αυτοί είναι οι πρόγονοι το Πέτρου που θα του κάνουν και τη τιμή να πάει στο γαμημένο το ευρωκοινοβούλιο οι άχρηστοι οι πειραιώτες να εξακολουθεί το σοι του να προδίδει τη χώρα.

  2. Νικο γιατι δεν λες σε ολους τη κυβερνηση του βουνου?τι ξερετε? Μιλαμε απο τοτε η ελλαδα εβγαλε μεγαλους χειρουργους.κοκκαλης,σιμητης,,τσολακογλου,λογοθετοπουλος………… Ατελειωτη λιστη εως σημερα.μονο που τους σκεφτομαι ολους αυτους η πιεση παει διακοσα.

  3. φροντιστε να ενημερωσετε και αλλους…εληφθη…

  4. «Υποχρεωτική ανάγνωση»
    Τα γλυφτρόνια λένε: Jawohl herr kommandant
    Το 90% των Ελλήνων λένε: Raus!

  5. ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΘΕΣ;ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.

    Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΎ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΩΣΤΑ ΟΜΩΣ….ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΗΔΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ…. ΚΟΚΑΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ….

    ΗΤΑΝ 58% ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΕΡΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.ΟΙ “ARCHONS” ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΣ ΨΥΧΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ 2ου ΠΠ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΒΡΩΣΗ,ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ,ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

    Ο ΠΡΕΣΚΟΤ ΜΠΟΥΣ ΨΟΦΗΣΕ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΤΖΕΜΠ ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΓΚΡΑΝΤΦΑΔΕΡ!

    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ….ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΟ ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΕ ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
    ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ.

    ΛΑΘΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗ ΦΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ….ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ.
    ΒΔΕΛΛΕΣ ΑΙΜΟΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ;ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟ ” ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ”.

    ΚΑΙ….
    ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ.Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ ΣΩΣΤΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ=ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΊΣΟΥΝ
    ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΌΛΙΟ.
    ΚΥΡΙΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.Η ΜΑΝΑ ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΚΑΡΓΙΟΛΟΔΡΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΣ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ+ΟΣΤΑ ΤΟ 322 ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.

    ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΟΥΡΙ ΣΑΣ.ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑΙΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΙΕΗΛ ΜΕΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΦΙΔΟΥΣΑΣ ΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΓΙΑΣ….ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ .

    ΟΜΩΣ,ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΗΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥ.

    ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ,ΧΘΕΣ Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ Η ΦΟΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΚΟΥΑΝΤΑΛΑΧΑΡΑ…..

  6. Η στιγμή που η αστυνομία εισβάλλει σε σπίτι γιατί οι γονείς δεν πάνε στο νοσοκομείο το ανεμβολίαστο παιδί τους που «ψήνεται» στον πυρετό (βίντεο)
    https://www.pentapostagma.gr/2019/03/%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%cf%83.html

  7. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ 03/29/2019 @ 6:31 ΜΜ

    https://el.m.wikipedia.org/wiki/Πέτρος_Κόκκαλης

    Μετά την Απελευθέρωση, αναχώρησε αρχικά για το Παρίσι, αλλά το 1946, κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου, επέστρεψε στην Ελλάδα και έγινε υπουργός στην Προσωρινή Δημοκρατική Κυβέρνηση. Ως βασικός συνεργάτης του Νίκου Ζαχαριάδη, ήταν υπεύθυνος του προγράμματος αποστολής παιδιών στις Λαϊκές Δημοκρατίες από τον ΔΣΕ.

    Το ΔΣΕ απηγαγε παρα πολλα γυναικοπαιδα και τα εστειλε σαν σκλαβους στις λαικες δημοκρατιες αυτο ειναι απο τα μεγαλυτερα εγκληματα του κκε

  8. The Sign of the Cross 03/29/2019 @ 7:00 ΜΜ

    Someone should fear the sign of the cross? Yes…

  9. ΜΟΛΟΣΣΟΣ 03/29/2019 @ 8:18 ΜΜ

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ….Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΕΔΩΣΤΕΕΕΕΕΕ.

    Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ. ΕΤΣΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ, ΕΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

  10. ΣΑΝΟΜΑΜ 03/29/2019 @ 8:29 ΜΜ

    XAXAXAXA AΠΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

  11. χρήστος 03/30/2019 @ 1:46 ΜΜ

    Λοιπόν ο πέτρος κόκκαλης είναι ο γιατρός του ελάς που έσφαζε, σκότωνε βίαζε όποιος του αντιστέκονταν στην κυβέρνηση του βουνού η όποια από τότε ήθελε την Μακεδονία ανεξάρτητη να ανήκει στους βουλγαροσλάβους και η Ελλάδα να εκτείνεται από τον Όλυμπο και κάτω με την Ήπειρο να ανήκει στους Τσάμηδες και η Θράκη στους τούρκους για περισσότερες πληροφορίες διάβασε και την εφημερίδα των συντρόφων τον ριζοσπάστη που έδειχνε τέτοιούς χάρτες. Α να μην ξεχάσω όταν γίνονται τα συνέδρια του κκε πρώτη μούρη είναι ο Σωκράτης κόκκαλης ο γερμανός με τα μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας καθώς και χόντος με τα γνωστά καταστήματα καλλυντικών για να δείς τι ωραίο καθεστώς έχουμε αυτά τα υπόλοιπα επειδή είσαι καλός ερευνητής θα βρείς εσύ καλύτερα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*