Διαφημίσεις

Εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στην θάλασσα

Άκαρπες παραμένουν μέχρι και αυτήν την ώρα οι έρευνες των λιμενικών για τον εντοπισμό ενός 33χρονου ψαροτουφεκά που αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων, από το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr το πρωί εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στην θάλασσα, όπως το ρολόι, τα βαρίδια, η σημαδούρα και το εφεδρικό του ψαροντούφεκο, 3 περίπου μίλια, ανατολικά των Καλών Λιμένων, επιτείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου

Το Λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων ενημερώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, από εναν φίλο του που τον αναζητούσε και σύμφωνα και με το Λιμενοσταθμάρχη κ. Γιώργο Κουτάντο αμέσως δόθηκε σήμα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Στην διάρκεια όλης της νύχτας ερευνούν δύο σκάφη του λιμενικού από Κόκκινο Πύργο και Αγία Γαλήνη ενώ το πρωί προστέθηκε και ένα τρίτο από Ιεράπετρα με συνολικά 4 δύτες αλλά και 5 σκάφη ιδιωτών και αρκετούς εθελοντές που ψάχνουν στη στεριά. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στις έρευνες κλήθηκε να μετάσχει και η ΕΜΑΚ με 6 δύτες και δύο αυτοκίνητα. Επισης πληροφορίες ανέφεραν ότι επιχείρησε να ¨σηκωθει¨ και ελικόπτερο όμως λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατό.

Επίσης οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν ιδιαίτερα αφού σύμφωνα με τον κ. Κουτάντο πνέουν Νότιο-Δυτικοί άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ , ενισχυόμενοι με αποτέλεσμα να υπάρχει και έντονος κυματισμός. Ενώ χθες ήταν καλύτερος ο καιρός με την ένταση των ανέμων, Δυτικής διευθύνσεως να μην ξεπερνά 3-4 μποφόρ.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν έμπειρο ψαροντουφεκά που ερχόταν από το Ηράκλειο για ψαροντούφεκο στους Καλούς Λιμένες και τελευταία φορά που βούτηξε χθες στην θάλασσα ήταν στις 3 το μεσημέρι.

Από τότε δεν τον έχει δει κάποιος και όσο οι ώρες περνούν τόσο η αγωνία κορυφώνεται.

ethnos.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

2 σχόλια στο “Συναγερμός στο Λιμενικό: Ψαροτουφεκάς αγνοείται στο Ηράκλειο”
  1. Σύμφωνα με το neakriti.gr το πρωί εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στην θάλασσα, όπως το ρολόι, τα βαρίδια,……………. ειναι βαριδια που επιπλεουν

    1. πολυ σωστη παρατηρηση…επειδη ασχολουμε με το ψαροντουφεκο πανω απο 28 χρονια θα πω μονο αυτο….το μονο πραγμα που επιπλέει απο αυτα ειναι η σημαδουρα..
      μαλλον θα εννοουν οτι εφοσον υπαρχει εφεδρικο ψαροντουφεκο, αυτο κρεμιεται στη σημαδουρα…τωρα για τα βαρυδια που λεει οτι “επιπλεουν” εννοουν οτι και αυτα θα τα ειχε κρεμασει στη σημαδουρα…δεν ειναι δυνατον να επιπλεουν τα βαρυδια…μια ζωνη με τρια ή με τεσσερα κιλα βαρυδια (890 -900gr καθαρο μολυβι το καθενα) δεν επιπλεουν…το ρολοι που αναφερει και αυτο κρεμασμενο στη σημαδουρα θα ηταν…
      συνηθως οταν εχεις σημαδουρα μαζι σου και ψαρευεις και θελεις να ψαξεις ενα κοματι του βυθου, αφηνεις το σχοινι της σημαδουρας απο πανω σου και το ριχνεις στο βυθο, εκει ακριβως οπου ψαρευεις ωστε να φαινεται η σημαδουρα για να τη βλεπουν και να ξερουν οτι εκει ψαρευει καποιος στα 20 μετρα γυρω απο την σημαδουρα…Ελπιζω να βρεθει ο ανθρωπος και να πανε ολα καλα, αν και πολυ δυσκολο το βλεπω απο αυτα που διαβαζω…μακαρι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek