Διαφημίσεις

Στο κρατητήριο πέρασε τη χθεσινή νύχτα ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αφού συνελήφθη από τους άνδρες των αρχών κατά τη διάρκεια της χθεσινής εορταστικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε αποφασίσει να μην παρακολουθήσει την φετινή παρέλαση, λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Την παραμονή ωστόσο, η νοσταλγία τον πλημμύρισε, με αποτέλεσμα να φορέσει τις στρατιωτικές του στολές και να πνίξει τον πόνο του σε ένα μπουκάλι ουίσκι.

Το αλκοόλ επηρέασε την κρίση του πολιτικού, ο οποίος νωρίς το πρωί, ντύθηκε Ο.Υ.Κάς και έφυγε για την πλατεία Συντάγματος, όπου προσπάθησε να παρεισφρήσει ανάμεσα στους άνδρες του σώματος, ωστόσο γρήγορα έγινε αντιληπτός όταν φόρεσε την μάσκα και τον αναπνευστήρα του, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και να συλληφθεί.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο κ. Καμμένος φοράει ακόμα τη στολή του και υπόσχεται ότι σύντομα θα έρθει και πάλι η ώρα του.

tokoulouri.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

7 σχόλια στο “Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο Πάνος Καμμένος, προσπάθησε να παρελάσει κρυφά με τους Ο.Υ.Κάδες”
  1. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ…
    Αν δεν είναι fake τότε νομίζω ότι οι Αμερικάνοι
    το παράκαναν με το ψέκασμα..
    Μιλάμε για παράνοια τώρα!
    Και η αλήθεια είναι ότι έχει σαλτάρει πολύς κόσμος!
    Ο δε Λαός παραμένει αλαφιασμένος και ακέφαλος.
    Αυτό είναι που με ανησυχεί.
    Τώρα, πώς γίνεται και ορισμένοι διατηρούμε
    ακόμη ανέπαφη τη νοημοσύνη μας
    Τον πατριωτισμό μας
    και την ορθή μας κρίση (μέχρι πότε άραγε)
    Αυτό είναι ένα ερώτημα που τις νύχτες με απασχολεί
    Ενώ οι επιστήμονες του μακρινού μέλλοντος
    ίσως κληθούν να δώσουν
    μία ικανοποιητική απάντηση.
    Ο Καμμένος πάντως το “έκαψε”.
    Ακούω δικές σας εκτιμήσεις και σχόλια.
    Δημήτριος Μαντές
    27/03/2019

    1. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ…
      “ωστόσο γρήγορα έγινε αντιληπτός όταν φόρεσε την μάσκα και τον αναπνευστήρα του”
      ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ ΦΟΡΕΣΕ ΜΑΣΚΑ.
      ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ;

  2. Κουλούριαααααααααααααα αοχαχαχαχα…..ρε τι γίνεται. Ρε το κουλούρι το φάγατε με το σεσάμι…ρε με το σεσάμι… Tα κουλούρια δε τα τρώμε με το σεσάμι.

  3. ναι ρε γαμωτο ,, με μια κινηση εξαφανισε 7 πιτα και 4 μεριδες γυρο και φωναζε εξαλος φερτε μου τωρα και τις γουρουνοπουλες!!

  4. Α!!! Καλημέρα σε όλους!Σας απόλαυσα με τον πρωινό μου καφέ και ξεράθηκα στο γέλιο λέμε με τα σχόλια ορισμένων φίλων! Πάτε να με πνίξετε σεις έτσι; Τελικά είμαστε μια όμορφη και πνευματώδης παρέα εδώ και καλό είναι να σχολιάζουμε με καυστικό χιούμορ τα τεκταινόμενα, διότι με τόση μαυρίλα στα πέριξ, δεν τη γλιτώνουμε την κατάθλιψη. Μου άρεσε ο φίλος Μοργκαν με το σεσάμι.. :΄) Τι να γίνει; Η Πρωταπριλιά μάλλον ήρθε νωρίτερα φέτος! Θα το αντέξουμε κι αυτό! Εδώ πάμε να αντέξουμε και το 4ο Μνημόνιο με τον Κούλη…Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek