14:29 - 25/03/2019

Τουρκος δεν ριχνει τουρκο βλακα …

Διαφημίσεις

Μην νομιζετε οτι δεν γνωριζουμε αμεσα τα γεγονοτα της ημερας , ουτε οτι δεν ειμαστε 24 ωρες το 24ωρο απο πανω για να κανουμε “περιπολια” σε αυτα που πρεπει να γνωριζουμε πρωτοι ..για πολλους και διαφορους λογους!!

Οταν βλεπεται οτι δεν αναμασαμε ειδησεις του σωρου να γνωριζεται οτι αυτες τις θεωρουμε οτι εχουν ξεφυγει απο τον κανονα μας περι μη δογματικης αληθειας , δηλαδη ειναι πολυ πιο συνηθες να δειτε ειδηση σε εμας οτι κατεβηκε ο γκοnτζιλα στα μακντοναλντς στο μπρουκλιν παρα να αναμασησουμε πληροφορια-γεγονος εντυπωσεων και πλυσης εγκεφαλου !

Ναι φερνουμε ολες τις ειδησεις για ξεσκαρταρισμα απο τους ελληνες ερευνητες αλλα εχουμε και φιλτρο σε ειδησεις που ξεπερναν το οριο μας σε γελειοτητα !!>…

Δεν συμμετεχουμε σε αστειες σκηνες , δεν ταizουμε σανο στο κατοχικα νεα αλλα αφυπνιζουμε και σπρωχνουμε την κοιμισμενη κριση των συναθρωπων μας να ξυπνησει και να ξανα λειτουργησει … !

Αρα με το τιτλο μας ξεκαθαριζουμε απλα αυτη την ειδηση που ολοι σημερα σας δινουν να δεχθειτε !

Τωρα γιατι στο 99% των ΜΜΕ δεν υπαρχει η κριση ξυπνια η επιλεγει που να ειναι ξυπνια και που να κοιματε ….ειναι ενα θεμα με πολλες παραμετρους που μονο μια καλπαζουσα φαντασια θα εφτανε κοντα στο να κατανοησει !

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Δηλαδη εσεις τωρα ποιον θα πιστευατε ? Τους Τουρκους που φωναζουν οτι δεν συνεβη τιποτα,η τον Τσιπρα ?? Γιατι ολα τα καναλια εκαναν αυτο πρωτο θεμα ,και οχι τον χαμο που εγινε σε ολη την Ελλαδα για την Μακεδονια στις παρελασεις,τις οποιες ολα τα ΜΜΕ ειδαν σαν ”λαμπρο εορτασμο??

  2. Θαλασσινός 03/26/2019 @ 12:05 ΠΜ

    Σωστός!

  3. Ελληνας ριχνει Τουρκο…

  4. χρήστος 03/27/2019 @ 12:16 ΜΜ

    Συμφωνώ απόλυτα με το τίτλο του άρθρο σου τούρκος δεν ρίχνει τούρκο και ειδικά θα προσθετά βλάκα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*