Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:39 - 24/03/2019

Πού είσαι Κολοκοτρώνη να δεις την Ελλάδα του 2019 και τις ισλαμικές μαντίλες να παρελαύνουν…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πού είσαι Κολοκοτρώνη να δεις τον “ανθό της ελληνικής νεολαίας”, την Ελλάδα του 2019 και τις ισλαμικές μαντίλες να παρελαύνουν. Αφγανοί, Αλβανοί, Αφρικανοί, Πακιστανοί κτλ., σήκωσαν σήμερα την ελληνική σημαία στις μαθητικές παρελάσεις, είτε επειδή στάθηκαν τυχερά στην κλήρωση, είτε επειδή στα σχολεία τους πλέον είναι η μεγάλη πλειοψηφία.

Αλλωστε τα σχολεία στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, δυτικά και πέριξ της πλατείας Ομονοίας, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, τα παιδιά των αλλοδαπών είναι είτε πλειοψηφία, είτε οι μοναδικοί μαθητές στις τάξεις.

Υπάρχουν τάξεις που ο πιο… “Ελληνας” μαθητής, είναι Αλβανός που οι γονείς του ήταν μετανάστες πρώτης γενιάς.

Ετσι λοιπόν οι διάφορες “φυλές του Ισραήλ” σήκωσαν την ελληνική σημαία και μακάρι να ενστάλαξε στην ψυχή τους κάτι από το μεγαλείο του Ελληνισμού και να μην ήταν απλά και μόνο ένα “χάπενινγκ” γι αυτά τα παιδιά.

Εντύπωση προκάλεσαν και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην παρέλαση φορώντας ισλαμική μαντήλα. Οι μουσουλμάνες μαθήτριες διέφεραν ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσαν μακριά ρούχα σε μια προσπάθεια να κρύψουν κάθε σημείο του σώματός της.

Αυτό είναι ερώτημα κατά πόσον είναι πλέον δεκτό. Υπάρχει συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας και συγκεκριμένη συμπεριφορά στις παρελάσεις, που δεν τηρείται.

Φυσικά οι μαθητές και οι μαθήτριες δεν ευθύνονται για τίποτα απολύτως, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Μετά την λήξη της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα για την 25η Μαρτίου, ο υπουργός Παιδείας τόνισε:

«Γιορτάζουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας μας. Ένα γεγονός που είχε ευρωπαϊκές και διεθνείς επιπτώσεις. Ένα γεγονός που ο λαός έθεσε τα θέματα της ελευθερίας και της ισονομία. Σήμερα παραμένουν ιδιαίτερα επίκαιρα τα μηνύματα σε μια Ευρώπη που αντιμετωπίζει ξανά το δηλητήριο του ρατσισμού και της υπονόμευεσης της Δημοκρατίας».

Το «παρών» από την αντιπολίτευση έδωσαν η Νίκη Κεραμέως, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μάριος Γεωργιάδης, ο Σπύρος Καρανικόλας κ.α.

Μπροστά από τους επισήμους παρέλασαν οι σημαίες όλων των σχολείων του Δήμου Αθηναιών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

ethnikosmaxitis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Πέτρος Μ. 03/24/2019 @ 10:45 ΜΜ

    Η συμμετοχή σε μια παρέλαση ΔΕΝ είναι βραβείο, δεν συμμετέχει στην παρέλαση κάποιος επειδή είναι άξιος μαθητής. Φυσικά και δεν κράζω την κάθε κοπέλα με μαντήλα, η εμφάνιση όμως με μαντήλα είναι λάθος των καθηγητών της, αλλά βασικά του παιδαγωγικού μας συστήματος και γενικότερα της κυβέρνησης…
    Αν μαθήτρια εμφανιστεί στην παρέλαση χωρίς την απαιτούμενη ομοιομορφία στην εμφάνιση, δε την αφήνουν να συμμετάσχει. Γιατί λοιπόν να συμμετάσχει κάποια με μαντήλα;
    Και μάλιστα το 1821 οι πρόγονοί μας πολέμησαν τους Τούρκους, πέθαναν για την ελευθερία, εναντιώθηκαν στον εξισλαμισμό της πατρίδος, αυτό το ξεχνάμε;
    Θα υποστούμε τώρα τον εξισλαμισμό της Ελλάδος στο όνομα του “ανθρωπισμού” και του “αντιρατσισμού”?;
    Επίσης είθισται να σηκώνει τη σημαία ο καλύτερος μαθητής για να μη χρειάζεται να γίνεται επιλογή, επειδή εννοείται ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες. Εννοείται πως όλοι είναι Έλληνες και μόνο Έλληνες πρέπει να συμμετάσχουν, αφού πρόκειται για εθνική παρέλαση. Άρα ο Αλβανός, ο Πακιστανός, η Αφγανή, η Σουδανή, ο Τούρκος, όχι μόνο δεν πρέπει να σηκώσουν τη σημαία μας, αλλά ούτε καν να συμμετάσχουν στην παρέλαση.
    Σε μια εθνική Ελληνική παρέλαση που γίνεται για να τιμήσουμε τους προγόνους μας, για να θυμηθούμε εμείς και να μάθουμε στη νέα γενιά, πως υπήρχαν άνθρωποι που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμη, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.-

    • Σε ένα γερμανικό σχολείο τα παιδιά των αλλοθρήσκων έχουν απαλλαγή από το μάθημα των θρησκευτικών. Σέβομαι τη οποία θρησκεία σου και εσύ οφείλεις να σεβαστείς τη δική μου και τα δικά μου ήθη και έθιμα ….Η γη που πατάς είναι ελληνική….ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ
      Δε λέω ότι δε συμμετέχουμε όλοι σε αυτό το αποτρόπαιο θέαμα αφού και εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε δώσει την αξία που αναλογεί σε αυτές τις εορτές δεν έχουμε δώσει στα παιδιά μας τη σωστή παιδεία….
      Χρόνια έχω να δω μια παρέλαση που έχει το σθένος τη σοβαρότητα και την ψυχή όπως αρμόζει στην περίσταση…….Δεν είναι ημέρα αριστείας είναι ημέρα τιμής προς αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε σήμερα ας πούμε ελεύθεροι

  2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/24/2019 @ 11:13 ΜΜ

    Χαβαλες , εμεις γιατι δεν παρελαυνουμε με παραδοσιακες στολες ; ειναι ακριβες … η πλακα πια ειναι ; αυτοι οι λιγδιαρηδες που κατακρεουργουν την πατριδα μας κομματι κομματι ειναι τοσο θρασυτατοι που μας κανουν κηρυγμα για εθνικο απελευθερωτικο αγωνα ,κοψτε φατσες και βγαλτε συμπερασματα ,η ,τα εχετε βγαλει πια .Μας κανουν σαχλο κηρυγματα οι βδελλες ,που μας απειλουν και μας παρακουλουθουν που κλανουμε ,που χεζουμε ,τι σωβρακο φοραμε ,που παμε και τι λεμε για την δουλο αφεντομουτσουναρα τους ,ααα ! αααρε ποτε θα ξεσπαση !ουτε καραγκιοζηδες δεν αξιζουν ,να τους ονοματιζουμε ,αυτος τουλαχιστον τον κουτουπωνε τον χατζατζαρη !

  3. Χωριο που φαινεται 03/25/2019 @ 12:40 ΠΜ

    Ρε δεν κόβεται τα μεγάλα λόγια .Και άντε κόψτε τις φλέβες σας ομαδικά ως λαός ..ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΕΣ ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΣΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ ΈΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΈΨΕΙ ΕΣΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΣΑΣ. ΡΕ ΝΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΈΝΗΣ .ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΕΙΤΑΙ .ΓΎΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ..ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ..ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΆΙΔΕΥΑΝ …ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΊΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 45..ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ …ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΊΝΑΤΕ ΚΟΤΕΣ .ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΑ

    • Α γεια σου , ετσι ακριβως , και το αστειο ειναι πως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι θα τρωνε μασιγωμα δημοσιως οι Ελληνιδες στο κοντινο μελλον επειδη εμφανιστηκαν χωρις μαντηλα η επειδη φανηκε ο αστραγαλος τους ….οσο απιστευτο και αν τους φαινεται σημερα.

  4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/25/2019 @ 1:38 ΠΜ

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ, ΣΥΝΗΘΙΖΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ “ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ, Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ”…. ΕΤΣΙ, ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ, ΤΣΟΥΠ!!! ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ”…. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΣΤΕΙΟ ΑΝΕΥ ΓΕΛΩΤΟΣ. ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟ.
    ΤΩΡΑ… ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ; ΠΙΚΡΑ… ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΣΑΕΙ. ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ, ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ…
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΩ ΚΩΛΕΤΤΗ Ο ΓΚΟΥΡΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΠΟΥ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΟΠΛΙΣΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ`Ι’ΣΚΑΚΗ.
    ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΦΜ.
    ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.

  5. Πολλα λογια και καθόλου τσαγανο 03/25/2019 @ 6:27 ΠΜ

    ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΕΠΆΝΩ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΕΜΕΊΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΆ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΤΟ  ΕΠΙΤΡΈΨΑΜΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΉ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΊΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ .ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΊΟΥ ΦΑΚΗΣ ,ΜΙΑΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΚΑΙ ΓΙΑ  ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΆΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑΣ ΜΑΣ  ΑΠΟ ΤΑ 45.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ  ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ . ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΠΟΎΔΕΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΊΝΑΜΕ ΚΟΤΕΣ .ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΎΟΥΝ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ,ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ …Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ,ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΟΣ .ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ.ΓΎΡΙΣΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2010 ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΕΊΧΑΤΕ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ..ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΕΙ ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΖΗΤΟΎΣΑ ..ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,.
    ΑΚΟΥΓΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ..ΤΕΛΙΚΑ
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ ΕΤΗ 2019 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΒΑΤΡΆΧΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΖΕΣΤΑΊΝΕΙ ΑΡΓΆ ΑΛΛΆ ΣΤΑΘΕΡΑ .
    ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΆΚΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΔΉΞΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ, ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΑΜΈΡΙΜΝΑ …
    ΠΙΣΤΕΎΟΝΤΑΣ ΌΤΙ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ .ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥΠΙΤΣΑ…

    • ΗΛΕΚΤΡΑ 03/25/2019 @ 11:56 ΠΜ

      Φιλε Συμφωνω μαζι σου 1000% και σου Ζητω συγνώμη, αλλα στην μέση του σχολίου σου έβαλα τα κλάματα και δεν μπόρεσα να ρο τελειώσω. Αλλα δεν εχει σημασία, κατάλαβα την συνέχεια, δεν χρειάστηκε να το διαβάσω ολο. Εξ αλλου απλως μεταφέρεις μαι τις δικές μου σκέψεις. Καλη λευτεριά στην πατριδα μας. Και να σαι καλα.

      • ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 03/26/2019 @ 12:36 ΜΜ

        Σε καταλαβαινω ..και εγω εκλαψα με μαυρο δακρυ οταν εφυγα πιτσιρικάς και με λατρεια για την Ελλαδα και γυρισα μετα απο 26 χρονια και ειδα την πατριδα μου ξανα ..ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*