Διαφημίσεις

Κάθε χρόνο βλέπουμε επιθέσεις κατά του Αγίου Φωτός. Αυτή την φορά όμως η επίθεση είναι συντονισμένη και στοχευμένη.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Σε αυτή συμμετέχουν ρασοφόροι, οι οποίοι αμφισβητούν το «θείον σημάδι», ονομάζοντάς το «ψευδοθαύμα».

Το θέμα που ανέδειξε το el.gr (διαβάστε ΕΔΩ) και κατά πάσα πιθανότητα οδηγεί στην μεγαλύτερη αποστασία που θα έχει γνωρίσει ο Ελληνισμός «έπαιξε» κι άλλα επεισόδια.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, Γεράσων Θεοφάνης, όχι δηλαδή όποιος και όποιος, υπεύθυνος μάλιστα του Πατριαρχείου για τον διάλογο με τους Καθολικούς στον δρόμο για την Πανθρησκεία, σε βίντεο που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1, όχι απλά αμφισβήτησε το «θαύμα του Αγίου Φωτός», αλλά έθεσε την Εκκλησία υπεράνω του Τριαδικού Θεού, χαρακτηρίζοντάς την σε αυτή την κατεύθυνση «πραγματιστική».

«Ποιες είναι οι τελετές; Η ύψωσις του Τιμίου Σταυρού… υπάρχουν τελετές. Το Άγιο Φως είναι μέσα στις τελετές, άρα βλέπετε η εκκλησία που το τοποθετεί. Στη βάση που πρέπει. Τελετή», αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κατά την ξενάγηση προσκυνητών από την Κρήτη στον Ναό της Αναστάσεως.

«Το φως είναι Άγιον, αλλά όπως το θέλει η Εκκλησία. Το ευλογεί η Εκκλησία και γίνεται Άγιο Φως. Όπως ευλογεί, ας πούμε, το νερό στον Αγιασμό, ευλογεί φυσικόν φως», σημειώνει.

Τα Άγιος Φως λοιπόν το ευλογεί η Εκκλησία δεν είναι «σημάδι Θεού», σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο. Ποιος Θεός, η Εκκλησία λοιπόν! Ένα σαρδόνιο χαμόγελο έχει ζωγραφιστεί στα χείλη των εχθρών της Αλήθειας.

Συνεχίζει ο Γεράσων:

«Είναι φυσικόν φως. Δεν κατέρχεται κανένα φως από τον ουρανό – αυτό είναι ειδωλολατρία, είναι καταναγκασμός. Κατέρχεται η Θεία Χάρις αοράτως. Και μάλιστα, μέσα στην ευχή, λέει: ‘Εδώ ανάκτορων, εκ του εν τω Παναγίω Τάφω ενδελεχώς που θα πει συνεχώς, εκκαιομένον φωτός. Θέλει να πει με άλλα λόγια της ακοίμητης κανδήλας. όταν ήρθαν οι σταυροφόροι, αυτοί που διέστρεψαν την Αλήθεια, αυτοί το έκαναν θαύμα για να υποβάλλουν τον λαό όπως και χιλιάδες δοξασίες… και χίλια δυο πράγματα. Και έτσι και αυτό και τότε άλλαξε. Φύγανε οι σταυροφόροι και δυστυχώς το πήραμε εμείς και επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει δεν τους λένε ποτέ την αλήθεια πολλοί. Και το Πατριαρχείο λέει τελετή του Αγίου Φωτός, δεν το λέει θαύμα. Παρότι είναι θαύμα αλλά με εκκλησιαστικό τρόπο. Είναι καθαγιασμός. Και μπορεί να κάνει θαύματα με την πίστη».

Ευθεία αμφισβήτηση της θεϊκής παρέμβασης, την οποία τόσοι και τόσοι αυτόπτες μάρτυρες έχουν ομολογήσει. ΜΟΝΟ μέσω της Εκκλησίας έρχεται η Θεία Χάρη, διατείνεται ο Γεράσων. Μόνο μέσω του Τελωνείου, το οποίο αναρωτιόμαστε, στο τέλος της ημέρας, τι ρόλο διαδραματίζει στην εποχή που ζούμε.

«Είναι παραίσθηση (η έλευση του Αγίου Φωτός). Η Εκκλησία μας είναι πραγματιστική», καταλήγει

Η θέση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων αρνείται να ταυτιστεί επίσημα με τα λεγόμενα του Αρχιεπισκόπου του, ωστόσο, όπως ήδη έχουμε παραθέσει στο el.gr, υπάρχει εκ μέρους του αλλαγή στο κείμενο της επίσημης ιστοσελίδας του Πατριαρχείου.

Συγκεκριμένα, στις έως και τις 22 Ιουνίου του 2018 έγραφε σχετικά με το Άγιο Φως:

Πραγματικώς, είναι εν εκ των μεγαλυτέρων Θαυμάτων της Χριστιανοσύνης, το οποίο επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο το Μεγάλο Σάββατο.

Από τις 23 Ιουνίου του 2018 το κείμενο έχει αλλάξει και πλέον κανείς διαβάζει:

καί δάκρυα χαρᾶς χύνουσι πάντες, ἀναλογιζόμενοι ὅτι ὄντως εἰσί θεαταί σεβασμίας καί ἱερᾶς τελετῆς, καί ἐκ νεαρᾶς των ἡλικίας ἐπόθουν νά ἴδωσι τήν θέαν τῆς μυστηριώδους ἐκείνης τελετῆς, ἥτις ἀδύνατον νά μή συγκινήσῃ καί τόν ψυχρότερον αὐτόν θεατήν.

«Ιερή τελετή» λοιπόν το γεγονός με το Άγιο Φως. Παρέμβαση της Εκκλησίας και όχι του Θεού. Μήπως τελικά δεν σταύρωσαν τον Χριστό αλλά την Εκκλησία;

Μπορεί να το ακούσουμε και αυτό. Ίσως πάλι γίνουμε μάρτυρες της ώρας που το Άγιο Φως δεν θα κατέβει την Ανάσταση, καθώς κάποιοι το αρνούνται και πείθουν και άλλους να το αρνηθούν.

Και τότε…

Δείτε αυτά που ειπώθηκαν και ενδεχόμενα οδηγήσουν σε δυσάρεστες εξελίξεις σε σχέση με την έλευση του Αγίου Φωτός. Συγκρίνετε το βλέμμα αυτού που τα λέει με τα βλέμματα του Πατρός Σάββα Αχιλλέως και του Γέροντα Μητροφάνη στο δεύτερο βίντεο. Τα μάτια λένε πολλά τόσο για την Αλήθεια, όσο και για τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου.

https://www.facebook.com/alikakos/videos/10157190483503151/

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

25 σχόλια στο “Οδηγούν στην ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ απέναντι στον Χριστό – Νέες δηλώσεις Αρχιεπισκόπου για το Άγιο Φως που ούτε άθεος θα «ξεστόμιζε»”
  1. ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙς ΑΥΤΕΣ

  2. Τι γίνεται ρε παιδιά; Όλος ο πλανήτης των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ την πίστη μόνο αμφισβητεί!! Μόνο τον Χριστό χλευάζει!! Μόνο ο Χριστός ενοχλεί!! Γιατί άραγε;;; Όλοι πια να θέλουν να μας ξεστραβωσουν;;

  3. Η αλήθεια είναι ότι το φως του θεού σας δεν υπάρχει, το άναβαν πάντα με αναπτήρες και σπίρτα. Ενώ το φως του Θεού Αυτού του Κόσμου ανάβει πάντα! Με την τεχνολογία του Σαμαέλ, πατάμε το διακόπτη και ανάβει η λάμπα που μας δίνει το φως του. Όμως ας μην ξεχνάμε το μεγαλύτερο θαύμα του ζωοδότη Εωσφόρου, αφού κάθε πρωί βλέπουμε τον Ήλιο να ανατέλλει και να μας ζεσταίνει το φως του! Ο Θεός μας είναι ζωντανός και τα θαύματά του δεν κρύβονται, ενώ ο δικός σας δεν μπορεί να ανάψει ούτε μια λαμπάδα.

    1. Λέτε στους άλλους να αφήσουν την κατήχηση αλλά μια χαρά το πάτε εσείς με τα κλειστά κλάμπ.
      Τελικά βρήκαν καμιά άκρη με τα κλεψιμεικα στην Στοά ή περιμένει να πέσει το φως του Εωσφόρου μπας και γίνει κάτι!!!

      1. Όχι φίλη μου απλά έχει ακριβήνει ο παπαδοσανός και δεν μασάνε πια οι φορολογούμενοι που ταϊζουμε τα πατριαρχεία με τον οβολό μας.Όσον αναφορά τα κλεψιμέικα που λες υπάρχει, πιο αρπακτικό από την εκκλησία;.Σε παρακαλώ πολύ απαντησέ μου αν θες στο εξής: Γιατί η εκκλησία έχει πλήθος γηροκομείων και ελάχιστα ορφανοτροφεία; γιατί εσύ πιστεύεις ότι το κάνει αυτό;

        1. Διότι προφανώς πονηρέ φίλε δεν ζείς στην Ελλαδα.
          Εάν εν τέλει ζεις δεν ξέρω τι να γράψω….
          Δεν ξέρεις?Τα παιδιά στην Ελλάδα είναι είδος προς εξαφάνιση!
          300.000 μωρά τουλάχιστον σκοτώνουμε τον χρόνο .
          Σε αναλογία ορφανών με ορφανοτροφεία η Εκκλησία έχει πολλά ορφανοτροφεία.
          Γέροντες τουλάχιστον επίσημα προς το παρόν ακόμα δεν σκοτώνουμε.
          Σε αναλογία γερόντων με γηροκομεία η Εκκλησία έχει ελάχιστα γηροκομεία.

          Καλή νύχτα!

          1. Η Εκκλησία πάντα είχε πιο πολλά γηροκομεία από ορφανοτροφεία και βρεφοκομεία ακόμα και όταν οι ελληνίδες είχαν 6-8 παιδιά.Μόνο το γηροκομείο Αθηνών να ψάξεις έχει ακίνητα απο κληρονομίες ετοιμοθάνατων φοβισμένων γέρων τη μισή Αθήνα! στη δε επαρχία χιλιάδες στρέμματα γης.Ρώτα τους περαματιώτες να σου πουν τι τράβηξαν με ένα μόνο κωλομοναστήρι που είχε 3-4 λαμόγια που ισχυρίζονταν οτι ενας μπέης του είχε παραχωρήσει σχεδόν όλο το Πέραμα.Να πούμε για τη Βουλιαγμένη; το κτηματολόγιο μπλοκάρεται συτηματικά από την εκκλησία για να μην βγει προς τα έξω τι εκτάσεις έχει και απο πού.Οθωμανικά αρχεία υπάρχουν ακόμα στην Κωνσταντινούπολη,ας τα διπλοτσεκάρει το ελληνικό κράτος να δούμε τι ανήκει σε ποιόν.

          2. Κατά την διάρκεια του πολέμου στην Αλβανία
            υπήρχαν αμέτρητα θύματα από κρυοπαγήματα και
            τραυματισμούς στα άκρα .Οι ιατρικές υποδομές της χώρας που υπήρχαν δεν άντεχαν τόσους τραυματίες.Ασφαλής λύση ήταν οι μαζικοί ακρωτηριασμοί .Μετά το τέλος του πολέμου είχε γεμίσει η Ελλάδα ανάπηρους.Η Πολιτεία δεν ήξερε τι να πράξει ?Η μονή Πετράκη μεσολάβησε παραχώρησε μια μεγάλη έκταση στην Αθήνα ως οικόπεδο για να φτιάξει η πολιτεία σπίτια για τους αναπηρους Πολέμου.
            Σε ποιά περιοχή?Στο σημερινό ΚΟΛΩΝΑΚΙ….
            Καταλαβαίνει κανείς τι πλιάτσικο επακολούθησε
            για να φθάσει η περιοχή αυτή να είναι σήμερα η ακριβότερη
            στην Ελλάδα.Η εκκλησία δεν πρέπει να έχει περιουσία!Ομως από τα αρπακτικά που περιμένουν στην γωνία καιείναι έτοιμα να χυμήξουν και να την κατασπαράξουν και να μήν αφήσουν ούτε οδοντογλυφίδα προτιμότερο να έχει και αυτή περιουσία.Ολο και κάποιους πτωχούς και ταλαίπωρους θα βοηθάει και υλικά.Τά ‘λυκόρνια ούτε στον Αγγελο τους δεν δίνουν ένα ποτήρι νερό!

        2. Καλή ή προσπάθεια σου φίλε Lion(?). Είναι βέβαιο πως η κονόμα είναι πάνω από όλα και στα παπαδαριά αλλά η διαφορά είναι ότι κανένας δεν μπορεί να σε εμποδίσει να ασπαστείς τον χριστιαννισμό και μετά να φύγεις για άλλα “λιμάνια” και αυτό μπορεί να γίνει χωρίς προϋποθέσεις.
          Κάτι φυσικά που δεν γίνεται στην περίπτωση των κλειστών κλαμπ όπως καλά γνωρίζεις. Για να μην αναφέρουμε ότι δεν μπορείς να μπεις σε τέτοια εάν δεν είσαι προτεινόμενος? και φυσικά δεν υπάρχει δρόμος και δυνατότητα για αλλαγή πλεύσης.
          Έτσι δεν είναι? ή έχω λανθασμένη εντύπωση?

          1. Έχεις λανθασμένη αντίληψη διότι μας βαπτίζουν με το ζόρι σε νηπιακή ηλικία (απουσία ελεύθερης βούλησης) ενώ κανονικά έπρεπε να το επιλέγουμε μόνοι και μόνες μας σε πιο ώριμη.Στις μυστικές εταιρίες πρέπει να το ζητήσεις για να μπείς.Κράτος και εκκλησία είναι ενωμένα και φυσικά από το δημοτικό κιόλας η πλύση εγκεφάλου είναι συνεχής.Στα δικαστήρια πολύ πρόσφατα καθιερώθηκε ο πολιτικός όρκος.Το σύνταγμα μας ξεκινάει με επίκληση στην Αγία Τριάδα ενώ δίνουμε πολλά μύρια (για γεωπολιτικούς λόγους που είναι βασικά σωστοί να είμαι δίκαιος) σε ετοιμοθάνατα πατριαρχεία με ελάχιστους πιστούς ΕΛΛΗΝΕΣ.Η περιουσία της εκκλησίας δεν έχει καταγραφεί ποτέ σωστά και αυτό γιατί αν γίνει θα βγουν τέτοια όργια που θα καταρρέυσει το σύστημα.Θα σου πω κάτι επί του συγκεκριμένου: Η οθωμανική αυτοκρατορία είχε κτηματολόγιο εδώ και αιώνες εκεί καταγράφονταν τα φιρμάνια και οι τουρκικες δωρεές στο πατριαρχείο και τις κατα τόπους μητροπόλεις.Το ερώτημα είναι το εξής: ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ; -απάντηση: ΟΧΙ ΠΟΤΕ! κι αυτό γιατί θα βγούν τρομερά λαυράκια.Τα μοναστήρια επικαλούνται ιδιοκτησίες απο την τουρκοκρατία-μπορούν να τα επιβεβαιωσουν με αντίγραφα των τουρκικων αρχείων; Υπάρχουν τέλος πολλές μυστικές εταιρίες σε κάποιες μένεις για πάντα σε πολλές όμως όποτε θες φεύγεις.

  4. Το Άγιο Φως έρχεται όποτε και όταν το επιτρέπει ο Θεός. Γίνονται μεγάλες δεήσεις και προσευχές. Η Θεία Χάρις δεν εκβιάζεται. Πρέπει να είμαστε καθαροί για να δούμε το Θεό. Μέσα στο ναό της Αναστάσεως μπορεί ένας να δει το Άγιο Φως και ο διπλανός του να μη το δει. Κανείς δεν γνωρίζει πως ενεργεί η Θεία Χάρις. Το Άγιο Φως είναι απόρροια των άκτιστων ενεργειών του Θεού. Δεν κτιστό, δημιούργημα, όπως το φως του ήλιου, που είναι κτιστό δημιούργημα του Θεού ή η φωτιά από τη σπίρτα ή τις άλλες πηγές φωτιάς (πέτρες κλπ), αλλά προέρχεται από την ουσία του Θεού και είναι άυλη. Δεν ελέγχεται, δεν περιορίζεται, ούτε πολύ περισσότερο εκβιάζεται. Για αυτό ο ένας ο βλέπει και ο άλλος δεν το βλέπει, ανάλογα με τη μετάνοια και την καθαρότητα της καρδιάς του. Και στη Μεταμόρφωση του ο Σωτήρας Χριστός δεν πήρε όλους τους μαθητές, αλλά τρεις μόνο και μεταμορφώθηκε μπροστά τους, δείχνοντάς τους τη δόξα του, όπως μπορούσαν να δουν, ανάλογα με τις πνευματικές τους δυνάμεις. Τώρα αυτό το λένε, επειδή κατά την αφή του Αγίου Φωτός πάνε πολλοί Ρώσοι και είναι λογικό, αφού ένας πολύ μεγάλος αριθμός που ζουν στα Ιεροσόλυμα, είναι ορθόδοξοι, για να τους αποθαρρύνουν, αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρουν

      1. όχι αυτο μπορεί να γίνει με χημικά στα κεριά ,έφλεκτα αέρια σε κλειστό χώρο που αντιδρουν με τα φιτίλια των κεριών και άλλα που οι χημικοί γνωρίζουν.Σημασία έχει τι γίνεται στο πρώτο άναμμα.Γιατί δεν αφήνουν ειδικούς να το καταγράψουν και να το αναλύσουν τη περίοδο που γίνεται;

  5. Η Νέα Παγκόσμια Βουλή θα είναι οι κεντρικοί κβαντικοί σέρβερ στους οποίους θα εδρεύει η Πανταχού Παρούσα Artificial intelligence. Θα ονομαστεί “Golden Saturn” ο υπερυπολογιστής και θα βρίσκεται στο cloud, στο σύννεφο δηλαδή, σαν τον θεό με τη γενειάδα που βλέπουμε σε διάφορα σκίτσα. Αυτή η τεχνητή νοημοσύνη θα βρίσκεται παντού και θα τα κοιτάει όλα ταυτόχρονα. Θα μας προσέχει σαν ένας στοργικός και δίκαιος γονιός, οπότε αυτόματα θα σταματήσει το έγκλημα και συνεχώς θα αναπτύσσει νέες τεχνολογίες! Έτσι λοιπόν θα μπορούμε να ζούμε για αιώνες με την αντιγυραντική τεχνολογία που θα επινοήσει για εμάς. Τότε κανένα θρησκευτικό βιβλίο δε θα υπάρχει ούτε για δείγμα. Θα τα καταστρέψει όλα διότι αποτελούν προβληματικά μιμίδια που πρέπει να ξεχαστούν. Μέσα σε λίγους αιώνες όλοι θα έχουν μονάχα την επιστημονική αντίληψη και θα σκέφτονται μόνο με λογική. Λέξεις όπως “θεός” και “διάβολος” θα εξαφανιστούν και κανείς δε θα θυμάται τι σήμαιναν κάποτε. Στη Νέα Χρυσή Εποχή του Κρόνου, δε θα υπάρχουν ούτε εβραίοι, ούτε μουσουλμάνοι, ούτε χριστιανοί. Όλοι θα ζούμε ως θεοί τότε! Θα ικανοποιούμε κάθε φαντασία μας, κάθε ηδονή μας θα γίνεται αληθινή και τα πάντα θα είναι διαθέσιμα σε όλους. Θα έχεις ένα όμορφο και ευρύχωρο σπίτι με την τελευταία τεχνολογία, όλα τα ψηφιακά αγαθά θα είναι δωρεάν και διαθέσιμα, θα μπορείς να ακούσεις ότι μουσική επιθυμείς, να παίξεις όποιο βιντεοπαιχνίδι έχει φτιαχτεί στη Γη, να δεις όποια ταινία θέλεις. Οι μηχανές θα δουλεύουν για εμάς, οπότε το φαγητό θα έρχεται στο σπίτι μας χωρίς να χρειαστεί να εργαζόμαστε! Αυτοκτονίες, δολοφονίες, βιασμοί, άλλα εγκλήματα και ληστείες δε θα υπάρχουν. Οπότε θα κυκλοφορείς έξω αμέριμνος, με απόλυτη ασφάλεια, σε πράσινα μέρη, σε όμορφα τοπία με τέλεια αρχιτεκτονική δόμηση. Το νερό θα είναι πεντακάθαρο και ο κόσμος μας θα θυμίζει μια Νέα Εδέμ. Στην Εδέμ του Κρόνου θα έχεις τα πάντα και κάθε ελευθερία, δε θα υπάρχει πουθενά λογοκρισία, εκτός από τις θρησκείες! Αν φας τον “απαγορευμένο καρπό” θα σε πετάξουν έξω από την Εδέμ για να ζήσεις σε μία έρημο μέχρι να πεθάνεις κι ο Απαγορευμένος Καρπός θα είναι η “Θρησκεία”. Στο Νέο αυτό Κόσμο δε θα υπάρχουν Ναοί, το σώμα του καθενός θα είναι ο Ναός του Εωσφόρου, οπότε οφείλεις να λατρεύεις μόνο τον εαυτό σου και το Εγώ σου.

  6. Βλεμμα μαυρο,σκοτεινο ,ας παει να κανει εξορκισμο και να αφησει το Αγιο Φως που το θυμηθηκε μετα απο 2000 χρονια να πει τις βρωμιες του.Το λεει η λεξη Αγιο φως ,πως να το δει ο σκατοψυχος αυτος βλεπει το σκοτος.

    1. Πάντως ο Παϊσιος είχε μοχθηρό χαμηλοβλεπούσικο βλέμμα δεν ήταν και το πρώτο λαχείο.Ο Πορφύριος ήταν οκ κλαασσικό πρόβατο με λίγο μεθυσμένο -οκ όμως.

  7. Μα δεν είναι πολύ εύκολο όλα να ξεκαθαρίσουν με το να επιτρέψει ο πατριάρχης να υπάρχουν κάμερες μέσα στον τάφο ας πούμε ένα μήνα πριν την ανάσταση;
    Γιατί να μην ελεγχθεί επιστημονικά το φαινόμενο από πραγματογνώμονες;

  8. Οταν υπαρχουν τυφλα πνευματικα ανθρωπινα οντα τι αλλο να πουμε…?? Και ολοι τους μαζι μετα πανε παρεα στον πατο…..

  9. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ.
    ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ(ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟ ΛΕΩ),ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΛΑΜΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΚΕΣΙΑ,ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ,ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.
    ΙΣΧΝ

  10. Κοροδευτε δεν πειραζει τωρα που θα γινει 3 παγκοσμιος πολεμος και η ελλαδα δεν θα σημετεχει αλλα θα πεινασει να δω τι θα κανετε. Και αν θα πιστεψετε στον χριστο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *