22:59 - 18/03/2019

Κατι που πρεπει να καταλαβεις !!!

Διαφημίσεις

Ολοι οσοι βρισκονται στο βημα για να διεκδικησουν την ψηφο σου και την εξουσια για την ζωη σου …εκτελουν απο κοινου ενα πραγμα!

Την παγκοσμια ατζεντα ..αλλιως δεν θα ηταν εκει να τους δεις και να αποφασισεις αν θα τους ψηφισεις !

Στην πραγματικοτητα λοιπον ο διαγωνισμος μεταξυ τους ειναι στο τι θα σου ταξουν στε επιμερους θεματακια που σε απασχολουν σαν πολιτη η σαν χωρα !

Για να γινει πιο κατανοητο σκεψου οτι την τελευταια δεκαετια σε εχουν διακυβερνησει και η δεξια και η αριστερα και ο σοσιαλισμος .. κανε μια αναδρομη να δεις τι εκαναν και οι τρεις που θεωρητικα ειναι ιδεολογικα αντιθετοι !

Ολοι ψηφισαν μνημονια , ολοι ψηφισαν τις εντολες απο την Νεα Ταξη Πραγματων …ειτε ηταν σε θεματα παιδιας , πιστης , οικονομιας , αμυνας κοκ…τα επιμερους τωρα που μπορει να σου δωσουν σαν καροτο στην πραγματικοτητα ειναι υποσχεσεις προς τον κομματικο στρατο τους ….το σκληρο πυρηνα τους !

Αυτους θελουν και πρεπει να βολεψουν οποιος και αν βγει ..και οποιος και αν βγει θα ψηφισει τα σημαντικα για το μελλον σου , για την ελυθερια σου , για την συνεχεια στην ιστορια μας σαν χωρα…και θα ακολουθησουν στο 100% την ατζεντα !

Αρα με βαση απλης λογικης συνανθρωπε μου …το μεγαλυτερο κομματι του ελληνικου λαου ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥΣ …Και αφου δεν θα εχεις να κερδισεις τιποτα μα τιποτα ..τουλαχιστον κανε την ψηφο σου να ειναι αφυπνισμενη …ψηφισε οπωσδηποτε σε αυτες τις εκλογες και ψηφισε οποιο μικροτερο κομμα μπορεις ..οποιο αγνωστο κομμα μπορεις ..εκει εχεις μακραν περισσοτερες ελπιδες να μην ξεπουλησεις την ζωη σου !

Αδερφε , δεν ειναι συνωμοσιολογια …το οτι καταντησα να μιλαω για την ψηφο στον πολιτισμο της χεστρας για μενα ειναι τεραστιος κομπος στον λαιμο ..αλλα δυστηχως δεν εχω τα οπλα να αφυπνισω ολους οσους χρειαζεται …!

Μην τους δωσεις το δικαιωμα , μην συναινεσεις στο παγκοσμιο εγκλημα τους …σε παρακαλω μην συνεχιζεις να το κανεις !

Θα σου παρει καιρο το γνωριζω να κατανοοησεις οτι η εννοια κρατος δεν υπαρχει πια , θα σου παρει καιρο να καταλαβεις οτι σε εχουν απλα ως ενα αριθμο μεσα σε λογιστικη που μυριζει θανατο , … μακαρι να μπορουσα να σου μιλησω και να σε κοιταζω στα ματια , να σου εξηγησω ολα οσα χρειαζεται ωστε να μπορεσεις συντομα να νοιωθεις τουλαχιστον μεσα στην συνειδηση σου ελευθερος ..ακομα ομως δεν μπορω να το κανω.. δεν εχω ακομα την δυναμη να το κανω…μεχρι τοτε σε παρακαλω με ολη την δυναμη της ψυχης μου … σε παρακαλω ακου την καρδια σου μεσα σε αυτη την παρανοια , ακου το συναισθημα για να βρεις το σωστο και το δικαιο … ακου την μελωδια των αξιων σου και κλειστους μια για παντα την πορτα !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Γιωργος 03/18/2019 @ 11:21 ΜΜ

    Δυστυχως υπαρχουν αρκετα ζωα που πιστευουν οτι ο κουλης ειναι κατι διαφορετικο απο το συχαμα τον τουρκοεβραιο τσιπρα.
    Αυτη η χωρα ειναι καταδικασμενη απο την ηλιθιοτητα μιας μεριδας χρησιμων ηλιθιων ψηφοφορων.

  2. μακαρι να γινει ειναι πραγματικα θετικο το να τα καταλαβει ολα αυτα ο λαος και να ψηφησει αγνωστα κοματα[αν και εγω αλλο τροπο αντιδρασης θα επιλεξω]
    ειναι ομως και δυσκολο να το κανει [εχει συνηθησει ας πουμε να τρωει το χορτο με την κωδικη ονομασια,”το σανο της ελπιδας”]
    ψευτικα ολα ακομα και οι ελπιδες που μας δημιουργουν καθε φορα τα ιδια κανουν και παντα τα ιδια θα κανουν
    και παλι ουτε χρονος ουτε λογος
    για μας τους μικρους!!!!

  3. Παρε να χεις 03/19/2019 @ 4:27 ΠΜ

    Και ποιος μετραει τις ψηφους;;;;;;Ουτε ενα λεπτο απο τον χρονο μου ουτε ενα λεπτο απο τα χρηματα μου δεν τους χαριζω.ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟς ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..

    • Εσυ ο ιδιος θα κατσεις μεχρι το τελος να δεις τις ψηφους,
      ως αντιπροσωπος του αυτου καθ εαυτου κομματος που θα ψηφισης,
      με την κονκαρδα στο πετο,
      και οποιαδηποτε ανωμαλια θα καταγγειλης παραυτα στις Αρχες.
      Υπαρχει και διαδικτυο.

  4. Οποιοςδηποτε 03/19/2019 @ 7:47 ΠΜ

    ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ
    ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ,ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ?ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!

  5. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ……..ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…..

  6. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ 03/19/2019 @ 9:47 ΜΜ

    Δεν τους ενδιαφέρει η “αφύπνιση “,θέλουν να είναι σε ύπνωση , αφήστε τους ,μάταιος κόπος ,ίσως τα γεγονότα τους ταρακουνήσουν ,άλλα μπορεί να είναι και πολύ αργά για αυτούς ,πριν εγκαταλείψουν τα κέντρα εξουσίας ,θα έχουμε να τους αντιμετωπίσουμε ,όλες τις σκουληκαντερες ,στην τελική μάχη ,κρατειστε τις δυνάμεις σας γιατί είναι πολύ κοντά και η διαδοχικοτητα των καταστάσεων θα είναι έτσι δρομολογημενη ,που θα συμμετάσχουμε ,συν Αθηνά και χείρα κινεί…..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*