Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:28 - 18/03/2019

Ένας μαραθώνιος αποκτά πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν προσθέσεις πεινασμένα λιοντάρια, λένε ειδικοί

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την άποψη ότι ένας αγώνας δρόμου όπως ο μαραθώνιος θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν πίσω από τους δρομείς υπήρχαν πεινασμένα λιοντάρια διατύπωσαν σήμερα επιστήμονες με αφορμή την διεξαγωγή του ημιμαραθωνίου της Αθήνας.
Όπως επισημαίνουν επιστήμονες του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η προσθήκη πεινασμένων λιονταριών στα αγωνίσματα αυτά όχι μόνο θα έδινε κίνητρο στον κόσμο να τα παρακολουθήσει, αλλά θα απογείωνε και τις επιδόσεις των δρομέων.

«Είναι άλλο πράγμα να τρέχεις χαλαρά για τη χαρά του αθλήματος και εντελώς άλλο να ξέρεις ότι πίσω σου βρίσκεται ένα αιλουροειδές 190 κιλών που σε βλέπει σαν μεσημεριανό» επισημαίνει ο επίκουρος καθηγητής Ζωοτρεχολογίας του ΕΜΠ, Τίμων Μουφάσας.

Όπως τονίζει, δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ιστορικά οι καλύτεροι δρομείς προέρχονται από χώρες της Αφρικής όπου οι κάτοικοι πραγματοποιούν κάθε μέρα αγώνες δρόμου προκειμένου να μην τους κατασπαράξουν λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσιτάχ και άλλα αιλουροειδή.

Οι υπεύθυνοι πάντως του μαραθωνίου φάνηκαν επιφυλακτικοί στην πρόταση της ερευνητικής ομάδας, τονίζοντας ότι στην περίπτωση χρήσης λιονταριών η συμμετοχή θα έπεφτε κατακόρυφα, ωστόσο συμφώνησαν ότι ο Φειδιππίδης θα είχε φτάσει από τον Μαραθώνα σε χρόνο dt αν πίσω του βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας.

tovatraxi.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανταρχίδας 03/18/2019 @ 9:43 ΜΜ

    Κλαπαρχιδιές των [επιστημόνων]

  2. καλη η αποψη του κυριου μουφασα αλλα νομιζω οτι η αποψη του διακεκριμενου ρωσου
    επιστημονα δρ.Νικολαι Χλεπανοφ με πολυχρονη διατρυβη στην τερατοτρεχολογια ο οποιος λεει οτι ειναι ενδιαφερον με τα μεσα που διαθετει σημερα η επιστημη να δημιουργησουμε ξανα τους δεινοσαυρους
    αυτους επισημενει οτι μπορουμε να τους χρησημοποιησουμε σαν κινητρο [σιφουνας κατα την τρεχαλοωρολογια]
    και να διοργανωσουμε πρωτοτυπο διεθνη μαραθωνιο με αθλητες διακεκριμενους διπλωματες και αρχηγουυς κρατων τους οποιους θα κινηγανε τα εν λογω σαρκοφαγα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να διαπιστωσουμε την φυσικη τους κατασταση που ειναι γνωμονας για τις επιδωσεις στη φυση της εργασιας τους
    επιπλεων τονιζει θα ηταν διαφωτιστικο αν στο τερμα τοποθετουσαμε ενα γιγαντιο κλουβι [εν αγνοια των αγωνιζωμενων] και καθως αυτοι θα εγκλωβιζονταν μεσα με τα σαρκοφαγα θα διαπιστωναμε την δυνατοτητα αντιδρασης τους απο τις ορεξεις των τερατων!!!
    εχω την εντυπωση συμπληρωνει ο δρ.Χλεπανωφ οτι αυτο το θεαμα θα ειναι ακρως παραγωγικο γιατι ειμαι συγουρος οτι τετοιου ειδους εκδηλωσεις ο κοσμος ονειρευεται!!!!

  3. LUPUS IMMORTALIS 03/18/2019 @ 10:55 ΜΜ

    Σωστότατοι οι επιστήμονες! Το παράδειγμα που αναφέρουν μπορεί να επεκταθεί και γι’αυτούς,π.χ. θα μπορούσε δηλ. ως τελευταίο τεστ πιστοποίησης της επιστημονικής τους επάρκειας,να μπαίνουν σε ανύποπτο χρόνο ξεβράκωτοι σε δωμάτιο που θα τους περιμένουν μακρυτσούτσουνοι αράπηδες να τους υποβάλλουν σε τεστ αντοχής. Υποθέτω αν και απροπόνητοι πως θα κατέρριπταν όλα τα παγκόσμια ρεκόρ δρόμου μετ’ εμποδίων.

    • ακου να δεις αγαπητε σαν ιδεα ειναι καλη αν και εγω θα πρωτιμουσα για τους επιστημονες να εχουν ενα αλλο τελος αυτο των εχθρων των βικινγκς
      εχεις ακουστα για τον “ματωμενο αετο”
      ερευνησε!! γιατι αυτο τους αξιζει
      η ερευνα ειναι…ερωτας-δημιουργια
      και οι επιστημονες εχουν διαπραξει εγκληματα εις βαρος της

  4. ασχετος 03/19/2019 @ 12:12 ΠΜ

    εγω γιατι εχω την εικονα του Φειδιπίδη να μπαινει στην Αθηνα, ΚΑΒΑΛΑ και σαμαρωμενο το λιοντάρι?? και μαλιστα με τη θελησή του, χορτάτο με νοστιμες ανατολικες νοστιμιες άρτι εισαχθέντες??

  5. ΑΝΩΝΥΜΟΣ 03/19/2019 @ 2:49 ΠΜ

    “Τίμων Μουφάσας” Να φανταστώ το μεσαίο του όνομα είναι Πούμπα;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*