11:26 - 17/03/2019

Ο μακελαρης της Νεας ζηλανδιας ειναι Ισραηλινος …και οι λογοι του μακελειου ειναι πολυ διαφορετικη απο την εικονα που δινουν !!

Διαφημίσεις

Πληροφοριες απο διασυνδεσεις του Gordon Duff με μυστικες υπηρεσιες αναφερουν οτι ο Brenton Tarrant εχει Ισραηλινη καταγωγη. Συγκεκριμενα οι δυο γονεις του Ισραηλινης καταγωγης εφυγαν οταν αρχισε ο πολεμος του 1948 στην Παλαιστινη και πηγαν στην Αγγλια και μετα στην Νεα Ζηλανδια οπου εμειναν για 11 χρονια. Μετα πηγαν στην Αυστραλια οπου πηραν την Αυστραλιανη υπηκοοτητα το 1970. Η πραγματικη ηλικια του Brenton ειναι 42 και οχι 28. Οταν πεθανε ο πατερας του το 2010, κληρονομησε αρκετα χρηματα και αρχισε να ταξιδευει στον κοσμο.

Συμφωνα με επιβεβαιωμενες πληροφοριες του Gordon Duff ο Brenton εκπαιδευτηκε στο Ισραηλ το 2017 και το 2018, και μετα επισκεφθηκε την Τουρκια και τα Βαλκανια. Ο Brenton ειναι μελος του Μασονικου φορουμ της Καμπερα στην Αυστραλια.
Στο Veterans Today υπαρχει ολοκληρο το βιντεο που αποσυρθηκε απο το facebook – Προειδοποιηση – Το βλεπει καποιος αν κρινει οτι μπορει.

Προσοχη! Στην Νεα Ζηλανδια εβγαλαν νομο οτι οποιος εχει στην κατοχη του ολοκληρο το βιντεο αντιμετωπιζει ποινη 10 χρονια και προστιμο 200.000 αν το μοιραστει:

https://www.zerohedge.com/news/2019-03-16/nz-threatens-10-years-prison-possessing-mosque-shooting-video-web-hosts-warned

Το συμπερασμα του Gordon Duff ειναι: πραγματικα πυρα (πραγματικοι νεκροι), ψευτικα στοιχεια για τον δραστη.

https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/intel-drop-shooting-real-shooter-fake-jewish-born-freemason-like-brevik/

https://www.veteranstoday.com/2019/03/16/new-zealand-the-video-warning-do-not-watch-this-is-sickening/

Μερικα πρωτα συμπερασματα:

Οι νομοι για την οπλοκατοχη στην Νεα Ζηλανδια θα αλλαξουν (ηταν μετα την Αμερικη η χωρα με τους πιο ανεκτικους νομους):
https://www.abc.net.au/news/2019-03-16/new-zealand-gun-control-laws/10907550

Ηθελαν νεκρους – Θυσια;

Εξηγειται η προκληση στον Ερντογαν με το μανιφεστο και το σχολιο του γιου Netanyahu.

Θελουν Ελληνοτουρκικο πολεμο με καθε τροπο για να δρομολογησουν διαμελισμο και δεν τους βγαινει;

ennea

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (15)

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 03/17/2019 @ 11:41 ΠΜ

    Τον ελληνοτουρκικό πόλεμο, θα τον επιχειρήσουν. Αυτό είναι προφητευμένο

  2. Καπτεν Κουκ 03/17/2019 @ 11:55 ΠΜ

    Ειπα και εγω…..και Ν. Ζηλανδια ….και σφαγη….!!!!!!

  3. Χωριο που φαινεται 03/17/2019 @ 12:31 ΜΜ

    Δεν χρειαζεται πολεμο με την Τουκια .Ηδη η Ελλαδα ειναι προθυμη να δώσει και τα σώβρακα, εαν το ζητησει ο Ταγιπ

  4. Πορτολεονε 03/17/2019 @ 12:37 ΜΜ

    Οι Εβραίοι θα ερεθίζουν τους Τούρκους….

  5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/17/2019 @ 1:07 ΜΜ

    49 ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ….
    bankingnews.gr/index.php?id=188457
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑ`Ι’Α ΣΤΟ ΜΑΤΙ.
    http://www.gazzetta.gr/plus/koinwnia/article/1253463/stoys-49-o-episimos-arithmos-ton-
    nekron
    http://www.pagenews.gr/2018/07/07/kosmos/iaponia-stous-49-o-arithmos-ton-nekron-apo-tin-kakokairia/
    ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΣΩΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
    gr.voanews.com/a/a-22-2009-11-17-voa5-86600062/212292.html
    Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 7. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

  6. παιδια ενα πρωινο τυχαια κατα τις 6 το πρωι ανοιξα το λαπ τοπ και ειδα τον συρο πρεσβευτει στον οηε να μηλαει για την αιχμαλωσια απο τους ρωσουσ στρατιωτες135 ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ανδρων διαφορων εθνικοτητων τουρκοι ισραηλιτες αγγλοι γαλοι ιορδανοι γερμανοι αμερκανοι…κ.α [οχι ελληνες]..,..
    εκτοτε το θεμα δεν το συναντησα πουθενα στα ΜΜΕ…
    συμπερασμα..
    οι εμποροι των εθνων στον μεταξυ μας αγωνα νικανε αυτη την στιγμη 2-1 και ειμαστε στο 82ο λεπτο
    ηο αγωνας θελει αλλα 12-13 λεπτα να λειξει με τις καθυστερησεις
    τους εμπορους τους εχουμε βαλει μεσα στην περιοχη
    και χανουμε ευκαιριες με το τσουβαλι
    απο θαυμα [και πιο πολυ λογω διαιτησιας] αποφευγουν το πεναλτι για [κατ αρχην] την ισοφαρηση του σκορ
    εγω που παρακολουθω τον αγωνα μπορω να πω
    οτι στο τελος του αγωνα οι νικητες θα ειναι τα εθνη,παιδια πιεζουμε….

  7. η ανάρτηση του veteranstoday είναι το απαύγασμα της “συνωμοσιολογίας” και των μη προκατελλημένων, δήθεν αποκωδικοποιήσεων και συσχετίσεων αποκρυφισμού.

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT2a6HeNdsbFBis5rrwzZvPBEu00nhczFrgiYNHcecJc9kszIqFsQ

    http://images.rcw.realclearpolitics.com/173567_5_.jpg

    https://i.ytimg.com/vi/GBwAljzZ67k/hqdefault.jpg

    https://image.slidesharecdn.com/bodylanguage-120928022827-phpapp02/95/38-gestures-of-body-language-8-728.jpg?cb=1352117796

  8. ΓΝΩΣΤΗΣ 03/17/2019 @ 3:34 ΜΜ

    Το γνωρίζατε ότι ο τηλεκατευθυνόμενης δράστης είναι κλώνος του George Bush; Χρειάζεται να πώ περισσότερα;;;;;; Η κουρτίνα έπεσε…

  9. Τωρα το καταλαβες; 03/17/2019 @ 3:36 ΜΜ

    Πηγα να στείλω αυτο το link με στο messenger κσι δεν το στελνει .Λεει οτι το facebook δεν το κανει approve ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ..ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ?

  10. Ανδρέας 03/17/2019 @ 3:39 ΜΜ

    Σφαγέας χριστιανός είναι όπως όλοι οι χριστιανοί

  11. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 03/17/2019 @ 5:23 ΜΜ

    Το άκρως ανησυχητικό είναι ότι ο δράστης προσδιόριζε τον ευαυτό του ως χριστιανό
    ορθόδοξο(μάλλον μουσουλμανικά καγκουρώ η κοάλα,καταπίεζαν την πίστη του/δεν εξηγείται αλλιώς) που σημαίνει ότι το μπαλάκι της ”αντίδρασης” δείχνει να ακουμπάει περισσότερο σε Ρωσία,Σερβία,Ελλάδα για τα επόμενα θύματα .Από την άλλη μετά την Νορβηγία και την Νέα Ζηλανδία κάπου στην Νότια Αμερική λογικά θα κάτσει το επόμενο ”λευκό” μπαλάκι .Δεν είναι πρόβλεψη απλά λογική υπόθεση σε ένα παγκόσμιο παιχνίδι που είναι κάτι παραπάνω απο στημένο ,για να νιώσει άνετα το επερχόμενο Κτήνος το οποίο θα φέρει την ”ειρήνη”.

  12. Kι o Aaron Russo Ισραηλινής καταγωγής ήταν
    κι ο Aaron Swartz επίσης, (και αρκετοί άλλοι) και τους έστειλαν
    με συνοπτικές διαδικασίες…
    Και τι να λέει λοιπόν…
    Επισημάνσεις για εντυπωσιασμό και χωρίς βάσιμη τεκμηρίωση
    εγώ τις ακούω βερεσέ. Προτείνω στον γράφοντα του άρθρου να μη στέκεται μόνο στις αιτιάσεις του Γκόρντον Νταβ, να αναζητήσει το μανιφέστο του μακελάρη (άνω των 70 σελίδων ακούω),
    να δει τι ακριβώς λέει το άτομο και επίσης, να προσέχει
    ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ την ορθογραφία στον τίτλο του άρθρου,
    αν μη τι άλλο.
    Δε γίνεται να γράφει “ΟΙ λόγΟΙ είναι πολύ διαφορετικΗ ” (ας αποφασίσει, αρσενικό ή θηλυκό, πληθυντικός ή ενικός)
    και να αξιώνει να πάρει ο αναγνώστης στα σοβαρά
    αυτά που επικοινωνεί .

    • Ουτε ενα ορθογραφικο λαθος στο κειμενο, ενα “λαθος” στον τιτλο. Βασουλα, εσυ τουλαχιστον θα επρεπε να γνωριζεις οτι τα Κατοχικα δεν τα διαβαζουν μονο ανθρωποι.
      Και δεν ειπε κανενας οτι ολοι οι Ισραηλινοι ειναι ιδιοι. Το Ισραηλινος εχει σχεση με την προκληση στο μανιφεστο για τον Ερντογαν αναφεροντας Αγια Σοφια και Ευρωπαικη πλευρα του Βοσπορου, καθως και με την απαντηση στην ομιλια του Ερντογαν απο τον γιο του Νετανιαχου – πραγματα φαινομενικα ασυνδετα, στο τελος εχουν συνδεση.
      Τωρα το να ζητας βασιμη τεκμηριωση απο μυστικες υπηρεσιες ειναι κατι που δεν συνηθιζεται. Καποιος μπορει να βασιστει μονο στην φερεγγυοτητα του αρθογραφου, και για μενα τουλαχιστον ο Gordon Duff αυτο το εχει αποδειξει.
      Ενα ακομα στοιχειο εγκυροτητας: Το αρθρο “Intel Drop” ανεβηκε 16/3 γυρω στις 1:00 pm (VT hacked 7 min after), το αρθρο με τα βιντεο ανεβηκε 16/3 γυρω στις 9:00 pm, το αρθρο στο Zero Hedge για την απαγορευση του βιντεο ανεβηκε 16/3 8:15 pm. Πως ηξεραν οτι θα εμφανιστει ολοκληρο το βιντεο παλι και ανακοινωσαν προστιμο για hosting platforms; Το Zero Hedge μπλοκαριστηκε στην Νεα Ζηλανδια μετα απο 6 ωρες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*