Διαφημίσεις

Οι αριστεροί παραχαράκτες θα διδάξουν την “Μακεδονική γλώσσα” στα ελληνικά πανεπιστήμια

Πόσα μέτρα θα φτάσει ο αριστερός πάτος αν τον αφήσουμε να καταβροχθίζει τόσο απλά την Ελλάδα και την ιστορία της; Ακούστε στο επόμενο βίντεο τι αναφέρει ο πρύτανης του πανεπιστημίου Αθηνών για την βουλγαροσλαβική γλώσσα που θα διδάξουν στα ελληνικά πανεπιστήμια…ως μακεδονική.!!!

Οι αριστεροί απατεώνες δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, όταν σε λίγο καιρό θα στηθούν οι κρεμάλες στην πλατεία Συντάγματος θέλω να δω που θα κρυφτούν…

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από KORAKAS NEWS

Αγαπητικός της έρευνας και εραστής της ζωής...! Οταν κραζει ο κόρακας, θα κράξει τρεις φορές, και το μήνυμα έχει περάσει στο υλικό πεδίο: -Καθημερινό ξεβράκωμα των συνωμοτών εναντίον της χώρας και του λαού μου...

5 σχόλια στο “ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΠΑΡΑΧΑΡΆΚΤΕΣ ΘΑ ΔΙΔΆΞΟΥΝ ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ” ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ”
  1. Το νου σας οταν σηκώνεται τις κρεμάλες να βάλετε και ζώνη στη μέση. Μην ζεις. με ψευδαισθήσεις κόρακα δεν θα ανοίξει ρουθούνι.
    Αμα δεις εσύ κρεμάλες κρέμασε με πρώτο. Οι γυναικωτοι δεν κουνιούνται.

  2. Ας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ καποιος τα αμόρφωτα ζωα που μιλάνε για Μακεδονική γλώσσα, πως ποτε και πουθενα στην ιστορία δεν υπάρχει αναφορά για Μακεδονικό κράτος η γλώσσα. Η Μακεδονία, στην ιστορία, αναφέρεται ως πόλη-κράτος της Ελλαδας. Ποτε και πουθενα δεν εχει βρεθεί κατι αρχαιο με την βουλγαρική διάλεκτο που μιλάνε οι Σκοπιανοί. Αντιθέτως οτι εχει βρεθεί μέχρι σήμερα στην Μακεδονία, εχει Ελληνικη γραφή επανω του. Για ποια Μακεδονική γλώσσα μιλάνε λοιπον;;; Την ιστορία θελουν να ανατρέψουν, αυτο ειναι ολο. Δεν τους νοιάζει πως θα ξαναγραφτεί, αρκεί να μην ειναι Ελληνικη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *