22:35 - 08/03/2019

Εκλογες ..ωραιο θεμα για να γελασουμε !

Διαφημίσεις

Παρα το οτι εχουν γελοιοποιηθει ολες οι πολιτικες δυναμεις και ο Ελληνας σιχαθηκε στην κυριολεξια την εννοια πολιτικη ηδη εχουν ξεκινησει οι δημοτικοι συμβουλοι να πετανε σαν ακριδες σε ολα τα κοινωνικα δικτυα !

Θελει σθενος να φορεσεις την μουτσουνα του καραγκιοζη και να βγεις να ζητησεις την εμπιστοσυνη του αλλου , οτι εσυ και ο συνδιασμος σου εισαι κατι διαφορετικο απο ολα οσα μεχρι σημερα υπηρξαν (αιωνες τωρα για να φτιαξεις αυτο το μπουρδελο) ..και οτι θα κανεις την αλλαγη !

Πως λειτουργουν ομως οι τοπικες κοινωνιες ; Λειτουργουν με το σκεπτικο του συνολικου καλου της χωρας η με το σκεπτικο της μικρης ομαδας που θελει να επιβιωσει και να θριαμβευσει;

Καταρχας να κανουμε μια παραδοχη , οταν ζεις μεσα σε μια μικρη κοινωνια πρεπει να εχεις τεραστιες κοχονες να υπσστηριζεις οτι ολοι οι αλλοι δεν τολμουν να ξεστομισουν !

Οι μικρες κοινωνιες ειναι ενα ειδος μικρου στρατοπεδου συγκεντρωσεις αιχμαλωτων οπου πρεπει με ολους να τα εχεις καλα …αλλιως τι θα πει ο κοσμος ..και αν ο κοσμος πει ..τοτε εσυ δεν θα εχεις πελατια , δεν θα εχεις υποστηριξη κοκ κοκ !

Η αστυνομια της σκεψης αλλα και η αστυνομια για αυτους που θα τολμησουν να μιλησουν για το δικαιο το οποιο ειναι ομως απεναντι στο συμφερον της τοπικης κοινωνιας ειναι ειδικα εκπαιδευμενη και μπορει σε εξοντωσει εν ριπη οφθαλμου μεσα στο στρατοπεδο !

Ειναι ενα καταπληκτικο φαινομενο αυτο να το παρατηρεις , πως δηλαδη το γενικα αποδεκτο αδικο μπορει να μετατραπει σε στοχο και δικαιο αν εξυπηρετει μεγαλο κοματι των φυλακισμενων στο στρατοπεδο !

Συμβουλος σου λεει ο αλλος και νομιζεις οτι αυτος πρεπει να εχει γενικη ειδικευση σε θεματα που εχουν να κανουν με τις τοπικες κοινωνιες ..αλλα οταν τους δεις ..ανακαλυπτεις οτι εχεις να κανεις με αυτους που εχουν το κονε να ταισουν με σταυρους τον γενικο συνδιασμο και τον χρισμενο δημαρχο … γ@μω τα συστηματα αυτο!

Αν παρεις δυο επιστημονες του ιδιου βεληνεκους θα δεις οτι γινεται πραταση στο υποψηφιο που η οικογενια του εχει παραδωση και κονε με ολο το χωριο …! Αν παρεις δυο επιστημονες που ο ενας ειναι και γ@μο τους επιστημονες και ο αλλος μπορει να συννενοηθει μονο με μαιμουδες …θα επιλεχθει παντα αυτος που μπορει μεν να μιλαει μονο με μαιμουδες αλλα εχει 86 πρωτοξαδερφα και εικοσι εξι θειες .. και ο ικανος απλα δεν θα του προτεινει ποτε κανεις να μπει σε ψηφοδελτιο!

Συμβουλος ..τι ωραια λεξη…φανταζομαι αυτους τους ανθρωπους να μελετουν τα προβληματα του τοπου τους με προσηλωση να τα λυσουν,μετα να πηγαινουν στο συμβουλιο και να κανουν αναπτυξει τον ιδεων τους ..και οι υπολοιποι με λογικη προς το γενικο καλο να ψηφιζουν θετικα για το καλο του τοπου …εμμμμ…η καπως ετσι …!

Παντα ο δημαρχος εχει τον τελεταιο λογο ….και στο τι θα πεις και στο τι θα κανεις ..!Ο δημαχρος εχει και χρισμα..που σημαινει ιδεολογια μεσα σε κουτι με σοκολατακια ..αν πχ ειναι συριζαιος ..τοτε δεν εχει καμια αντιθεση στο να φτιαχτει ενα χοτ σποτ στον τοπο του ..παρα το οτι πλεον πολεμος δεν παιζει !!

Αν ο δημαρχος παρει εντολη τοτε ο μεγαλο εργολαβος απο το διπλα χωριο ..που ειναι κολητος του γκομενου του υπουργου …αλλα δεν τον παιρνει ..θα παρει το εργο ..τι οχι; …

Μπορει και να συμβαινουν θα πεις και αυτα ..αλλα ειναι σπανιες περιπτωσεις .. και ειναι και αυτη η δικαιολογια απο την μανα που λεει στο παιδι της (στον αλλο εργολαβο που τιμια επρεπε να παρει την δουλεια) ..ελα αγορι μου μην στεναχωριεσαι εχει ο θεος….που μου τρυπαει τα αυτια !!

Απο την αλλη χωρις να ειναι η μονοχνωτη η γνωμη μου βλεπω μια σοβαροτητα καρδιναλιου γενικα στις μαζωξεις , συναντησεις σε καφε να μιλησει ο ταδε συνδιασμος , παρατρεχαμενοι οι συμβουλοι με το πιο σοβαρο υφος να βλοσυροτητα , ..περαστε κυριε δημαρχες , τι κανεις δημαρχε μου , καλησπερα σας κυριε συμβουλε ..και με πιανει μια ναυτια αλλο πραγμα … τεραστιο πραγμα η μασκα στον ανθρωπο ..ακομα και αν φοριεται εποχη που ειναι τριωδιο !!

Συμβουλοι ειμαστε ολοι σε αυτη την ζωη , αλλοι σε συνδιασμους που απλα εκει υπαρχουμε για να βολεψουμε καταστασεις , για να κανουμε το τοπικο καλο μας ..λες και εχει γεωγραφικα συνορα το καλο που πρεπει να κανεις … λες και εισαι πολιτικος σε ατσικο ομαδας μουντιαλιτο ενω ο υπουργος ειναι η μπαρτσα η ιδια ..και αλλοι στην καθημερινη ζωη οπου το προβλημα υπαρχει και πρεπει να λυθει τωρα αμεσως ακομα και αν εχει ο θεος και δεν δινει … απλα πρεπει να λυθει αμεσως ..και τα τσακαλια αυτοι οι συμβουλοι και το λυνουν,και καλο κανουν παντου , και δεν ζητανε την ψηφο κανενος ..απλα με κεφαλι περηφανο συνεχιζουν στο συμβουλιο της ζωης να παιζουν της ζαριες τους !

Και θα περασουν τα χρονια ,αιωνες ολοκληροι και ακομα θα ειμαστε στο ιδιο μοτιβο ..,,η αθερινα ο συμβουλος θα τρεχει να μαζεψει ψηφο , ο ροφος ο δημαρχος θα επωφελειτε , ο τονος ο βουλευτης θα σχηματιζει και αλλο στρατο ..και ο καρχαριας ηγετης του κοματος θα καταγραφει ποιος εκτελεσε τυφλα τις εντολες σε ολα τα χρονια …για να μπορει να ταζει μεγαλυτερες θεσεις σε μικρα και μεγαλα ψαρακια ! Και αμα σου κατσει καλος καρχιαριας στην κορυφη της πυραμιδας περιμενε εσυ μαλακα τοπικε αρχοντα να ειναι αυτοι που ηρθαν να σου πουν οτι θα αλλαξουν τον τοπο αληθινη και να κανουν ενα σκατο στο στρατοπεδο φυλακης σου !

Υ.Γ Μην μασας παντα και σε ολα θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις ..μονο ετσι γινεται ενδιαφερουσα αυτη η φαρσοκωμωδια που ονομαζουμε πραγματικοτητα!

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. “το καινουριο πραγμα ειν αλλο πραμα”
    τραγουδουσε,η ευλογημενη Βυκη Μοσχολιου!!!
    φιλοσοφια ολοκληρο το τραγουδι απο την πρωτη μεχρι την τελευται λεξη των στοιχων του
    ..ουσια!!!! για ολες της ενεργειες του ανθρωπου στην ζωη του οσον αφορα καθετι καινουργιο!!! που θα σκεφτει να βαλει στην καθημερινοτητα του, αρκει αυτο να ειναι κατι καινουργιο!!!,να του αρεσει!!! και φυσικα να το προσπαθει μεχρι εκει που φτανει το χερι του!!!
    μπορω να πω με σιγουρια οτι οποιος γνωστος μου και φιλος εχει βαλει μεχρι τωρα κατι καινουργιο στην καθημερινοτητα του απλα ανζωωγονηθηκε!!!!
    θα μου πειτε γιατι τα γραφω ολα αυτα για την φιλοσοφια του καινουργιου??
    να λεω οτι επειδη με βλεπω και οχι μονο εμενα αλλα και παρα πολλους συμπατριωτες μου να μουχλιαζουμε ψυχη τε και σωματι…σκεφτικα..
    να το παρουμε αλιως
    ας ξεφυγουμε λιγο απο τα ιδια και τα ιδια να πριονιζουμε δηλαδη τα πριονιδια
    ας σκεφτουμε να κανουμε κατι διαφορετικο στην καθημερινοτητα μας
    αςκανουμε κατι διαφορετικο στην παρεα
    στη γειτονια,στην πολη,στην χωρα,γενικα στα κοινα,εχουμε εγκαταληψει το να ασχολουμαστε με αυτα και παρατηρω ακομα και οποιος το κανει…το κανει για προσωπικο συμφερον
    ας σκεφτουμε κατι καινουργιο για την διαχρονικη πολιτικη καθημερινοτητα …χρονια τωρα η ιδια μαυριλα σχεδιασμενη και καθορισμενη απο τους πολιτικους
    ολοι ψηλα-χαμηλα το εχουμε βιωσει και καταλαβει αλλα…
    δεν το αλλαζουμε…
    τι συμβαινει???
    μας αρεσει??
    την χαιρομαστε την καθημερινοτητα αυτη???
    την θελουμε ετσι??? για παντα??? τα ιδια συνεχεια??
    αν ναι τοτε ευχομαι καλη συνεχεια!!!
    αν οχι τοτε σκεφτομαστε κατι που να το αλλαξει αυτο
    μια καλη επιλογη για να αλλαξη η μιζερη καθημερινοτητα μας ειναι να αλλαξουμε αυτους που την καθοριζουν η να το πω πιο αληθηνα, αυτους που εμεις αφησαμε να το κανουν
    η ακομα καλυτερη επιλογη ειναι να τους διωξουμε και να καθοριζουμε εμεις την καθημερινοτητα μας
    ο τροπος για να τους δειξουμε οτι δεν τους θελουμε πια ειναι απο εδω και στο εξης ..και πιο πολυ στις επερχομενες εκλογες να τους αγνοησουμε
    και να περιμενουμε μεχρι τις εκλογες υπομονετικα
    σε αυτο το διαστημα πρεπει να γινουμε ο εαυτος μας και ειναι ευκολο να το κανουμε αρκει να βγαλουμε απο μεσα μας την ιδοτητα-ταπελα [του τσιπρα του μητσοτακη της φωφης του λαφαζανη του καμενου του καθε τελος παντων πολιτικου ειδωλου-ανδρικιλου που εμεις η αλλοι μας επεισαν να προσκυναμε
    και να πιστεψουμε στον εαυτο μας
    και να σας πω και κατι για να μας ανεβασω το ηθικο??
    καποιοι περιμενουν να το κανουμε αυτο ολοι οι ελληνες
    ειναι ετοιμοι δε να βοηθησουν πολυ στις δυσκολες στιγμες μεχρι να μαθουμε αυτο που ξεχασαμε οτι μπορουμε να κανουμε…
    το ξεχασαμε οτι ειμαστε Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ και χασαμε τους εαυτους μας και την δυναμη μας…τα παντα δηλαδη,και…γιναμε αυτο που ειμαστε τωρα
    σε οποιον ΕΛΛΗΝΑ ειναι ΑΛΕΙΘΗΝΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ευχαριστημενος απο αυτο που ζει και που βλεπει να γινεται γυρω του σημερα ΔΙΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
    σε οσους δεν ειμαστε ευχαριστιμενοι απο αυτο που ζουμε και που βλεπουμε να γινεται γυρο μας θα ξαναπω κατι
    καποιοι περιμενουν αντιδραση δηλαδη να διωξουμε ολους απο το κοινοοβουλειο-πασαρελα
    να φυγεται ολοι κυριοι να πατε αλλου
    ηρθε η ωρα η δικια μας
    αυτη του κυριαρχου λαου
    εσεις αλωστε μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΑΤΕ οτι δηθεν ειμαστε κυριαρχος λαος και απο πισω μας εξαπατουσατε και μας εξαπατατε ακομα φτιαχνοντας κατι που καθε αλλο παρα δημοκρατια ειναι?
    αυτο θελουν να πουμε αυτοι που περιμενουν
    πολλοι απο μας θα πουν οτι μας δουλευω γιατι δεν λεω ποιοι ειναι αυτοι που περημενουν να βοηθησουν?
    ειμαι πεπισμενος οτι θα βοηθηση πολυ η εκκλησια γιατι οταν δεν υπαρχουν πολιτικοι και κυβερνηση το αμεσως επομενο χερι βοηθειας ειναι η εκκλησια!!!
    λεφτα θα βρεθουν για τις οποιες υλικες αναγκες να ειστε σιγουροι
    αν κανεις μας αμφιβαλει για αυτο ας το ψαξει υπαρχει χρονος
    εδω κανουμε διαλογο πεφτουν στο τραπεζι προτασεις
    ο καθενας μας ειναι αυτοβουλος και αυτοκεφαλος να ψαξει και να σκεφτει
    εγω προσωπικα εχω ηδη κανει την επιλογη μου αλλα δεν φτανω μονος
    ολοι μαζι η τουλαχιστον οι πιο πολοι απο μας τους ελληνες πρεπει να επανελληνιστουμε με τις δικες μας αξιες και ιδανικα με το δικο μας κρατος με το δικο μας νομισμα
    ας σκεφτουμε ολοι λοιπον ηρεμα και ας κανουμε τις σωστες επιλογες με στοχο να φυγει το σαρακι να παρουμε φρεσκο και ελευθερο αερα
    υπαρχει χρονος μεχρι τις εκλογες για να ετοιμαστουμε να τους το πουμε!!!
    εξω πουστηδες και πουτανες απο την παραγκα
    μεχρι τοτε να ειμαστεολοι καλα

  2. Φωτεινός 03/09/2019 @ 11:21 ΠΜ

    Καλημέρα αγαπητοί μου ψηφοφόροι !!!
    Έχουμε δρόμο να διανύσουμε τρέξτε να πείσετε και τον τελευταίο έλληνα ιθαγενή η μαϊμού.
    Τρέξε σου λέω πρέπει να σώσουμε το πόπολο δεν ακούς να ετοιμαστούν τα χοτ ντοκ να βάλουν μέρα τα καρταλια να εξαγριωθούν για να σε βαγονιάσουν τρέξε τρέξε θα έχει και για σένα λάφυρο είναι μεγάλη η πίτα της πατρίδας !!!!!

  3. χρήστος 03/09/2019 @ 12:16 ΜΜ

    Σωστός είσαι Νικόλα

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*