21:44 - 08/03/2019

Αραγε με ποιο κριτηριο θα ψηφισεις αυριο Ελληνα;

Διαφημίσεις

Μεσα στην δυσκολη εποχη ηρθαν ολοι ..αντε για να μην στεναχωρησω καποιους ρομαντικους οχι ολοι αλλα το 90% των πολιτικων συνθεσεων και ιδεολογιων και τα εκαναν σκατα ολοι τους !

Μαλλον να το πω καλυτερα , τι και να ψηφισες δεξια , τι και αν ψηφισες κεντρο τι αριστερα ολοι ηρθαν και εκανα το κοματακι της παγκοσμιας ατζεντας που χρωστουσαν να κανουν στα αφεντικα τους !

Σαν λαος ειναι γνωστο οτι παμε λιγο πολυ οχι με την λογικη και την ερευνα αλλα με το κολητιλικη , το συμφερον και το ρουσφετι .. δεν χρησιμοπιουμε και τοσο πολυ το μυαλο μας για το σε ποιον πρεπει να δωσουμε την ευθυνη μας για τα επομενα 4 χρονια …πιο απλα δεν νομιζω κανεις να εχει ποτε αναρωτηθει για το βιογραφικο του Κουλη η του Αλεξη και αν αυτοι και οι υπολοιποι σωτηρες μας ειναι πραγματικα αυτο που θα μπορυσε να επιδειξη η ελλαδα σαν τους καλυτερους της !

Εθνικη ελλαδας στην πολιτικη δεν κατεβαζουμε γιατι αν το κανουμε θα γελανε και τα ξεσαμαρωτα βατραχια !

Απο την αλλη εχει ο καθενας τους εναν πολιτικο στρατο , δημιουργει καθε φορα που βγαινει ο καθης απο αυτους ενα τσουρμο απο εξαρτημενους ανθρωπους που εχουν στηριξει την τυχη τους και την ζωη τους στο αν θα βγει το κομμα να βολεψει το παιδι!

Επι της ουσιας η μαχη σημερα γινεται σε δυο σημεια … ενας στο εκλογικο στρατο – εξαρτημενα ανθρωπακια και δυο στο ποσο πολυ τα ΜΜΕ θα πεισουν τον υπολοιπο κοσμακι οτι το μονο που μπορει να επιλεξει ειναι ενα διπολο αντε τριπολο που αποτελειτε απο εναν χαραμοφαη κληρονομο που τον εβαλε ο μπαμπας του στην τραπεζα , εναν αποτυχημενο μηχανικο που εδωσε εξετασεις απο το παραθυρο και πηρε διπλωμα …ο οποιος τυγχανει να εχει και μεγαλη εφεση στις ξενες γλωσσες και αν πιασουμε και κανα τριτο θα παιξουμε μπαλα απο …στοες και γερμανικα ταγματα μεχρι κληρονομους της γκεσταπο η κανα μαμουθ απολιθωμενο που θα παιξει μπαλα μπαλαντερ !

Και ολα αυτα συμβαινουν στην ζωη σου και με αυτα εσυ εισαι μονιμα ο μαλακας ! Αυτη ειναι η μοναδικη αληθεια ..!

Οι Ελληνες εχουμε μια χαβουζα γεματη με σκατα μεσα σε ενα κυνοβουλειο που ουτε για σκυλαδικο δεν θα περναγε σε εξετασεις !

Πισω ομως απο της μαριονετες υπαρχει παντα αυτος ο αορατος μηχανισμος στηριξης και εντολης που διοργανωνει ολο αυτον τον θιασο ..να σου ειναι αρεστος και ικανος να σε κανει να τον πιστευεις ξανα και ξανα …στην πραγματικοτητα δηλαδη και προσπαθησε να το χωνεψεις …πρωθυπουργος της χωρας σου δεν ειναι ποτε αυτος που βλεπεις ..αλλα παντα ενας αλλος αορατος που εχει την εντολη και την τσαντα την καταλληλη !

Καλο ηταν το αρθρο το γνωριζω μεχρι που εγραψα την τελευταια φραση και εκει καπως σε κανει να νοιωθεις αβολα …ασε που ειναι και λαβη για τα αποδομητακια να πιαστουν να πουν ..πφφφ συνωμοσιες !

Εγω φιλε μου σου λεω την ξερη αληθεια …ποτε θα φτασεις να την μαθεις , ποτε και αν ποτε αποκαλυφτουν αυτα τα εγκληματα ..και αν ποτε εσυ αντιδρασεις πραγματικα δεν το γνωριζω ..αν και εχω καποιες υποψιες στο αν θα συμβει ποτε !!

Επειδη λοιπον αυτη η δημοκρατια ειναι δομημενη να μην μπορουν να κατεβουν ολοι για να διεκδικησουν την αρχηγια της χωρας … αρα δεν μιλαμε για δημοκρατια αλλα την καλυτερα στημενη ολιγοκρατια μιας και εχει εσενα τον μαλακα να πεθαινεις για αυτη …εχω να σου κανω μια προταση απλη για το επομενο ψηφισμα σου !

Μην σκεφθεις , μην διαβασεις , μην ασχοληθεις με κανεναν , παρε απλα την λιστα με ολα τα κομματα …βρες το ποιο μικρο και θεωρητικα αχρηστο (μιας και αν εβγαινε και τους ξεφευγε ο ελεγχος μπορει να τριβαμε τα ματια μας με το τι θεωρουμε αχρηστο) και ψηφισε το δαγκωτο !!

Παλια ειχα γραψει δεν αλλαζει τιποτα της εκλογες ειναι στημενες αρα πας δεν πας να ψηφισεις ειναι το ιδιο πραγμα , τωρα λεω το αντιθετο …να πας να ψηφισεις παση θυσια οτι και να γινει !!

Τι αλλαξε Stranger θα μου πεις , θα σου εξηγησω ..ειναι πιεσμενοι πολυ γιατι εχουν περασει μεγαλα αγγουρια και εμεις τα εχουμε νοιωσει …φοβουνται την αντιδραση μας …. μεταξυ τους δεν ειναι και τοσο σιγουρο οτι ειναι διατεθιμενοι ο καθενας τους να θελει να παρει την καυτη πατατα του επομενου μελλοντος αρα εχουν προστριβες μεγαλες και με τα αφεντικα ..γενικα το ρινγκ εχει μεγαλη πιεση πια …Ετσι σκεφτομαι λοιπον οτι μπας και δεν τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι να μπορουν ευκολα να μαγειρεψουν αποτελεσματα ..και βεβαια μην τους δωσουμε και την ευκαρια να εχουμε ξανα κανα αλεκο με 19% να μας το παιζει κυβερνητης της “δημοκρατιας”…γενικα για να το κλεισω ειναι η καλυτερη ωρα του ματς που ο προπονητης φωναζει δωστα ολα τωρα ..πιεση , πιεση ,πιεση …!

Πας χαρωπος και περηφανος , βρισκεις την οποια μπαλαρινα , τραγουδιστρια , κυνηγο , ηθοποιο , γκουρου , καφετζου…απο μικρο κομμα και το ριχνεις δαγκωτο …! Τωρα σε ερωτηση του στυλ γιατι μιλησες μονο για θυληκα ατομα … θα σου πω οτι μου ειναι δυσκολο πια γραφωντας να πιασω ολα τα ειδη του σημερα … αυτος , αυτη , τα αυτα και τα μυστηρια !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Μανιάτη Βηρσαβεέ 03/08/2019 @ 10:14 ΜΜ

    Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Τώρα που το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα διαλύεται. Αρχίζουν πλέον όχι απλά να βγαίνουν, αλλά να καλπάζουν οι προφητείες. Δυστυχώς κόβεται σε κομμάτια και δυστυχώς προς τα πάνω φθάνει μέχρι τον Όλυμπο. Έτσι έχουμε διπλά εξαμίλια. Τα εξαμίλια των έξι ναυτικών μιλίων που μας μίλησε ο Άγιος Παΐσιος και τα εξαμίλια, που μας μίλησε ο Πατροκοσμάς, που είναι μέχρι τον Όλυμπο. Διαβάζοντας την ιστορία, διάφορα κομμάτια της ιστορίας και μάλιστα αυτής του εικοστού αιώνα, έχω την αίσθηση ότι κάτι τελειώνει εδώ στην Ελλάδα οριστικά, όπως ακριβώς είχε την αίσθηση κάποιος ότι κάτι τελείωνε πχ στη Ρωσία, μετά το τέλος του 1ου παγκοσμίου πολέμου. Τώρα ότι και να ψηφίσουμε, εμείς θα κάνουμε το χρέος μας, όπως το εννοεί ο καθένας, αλλά θα βγει το τέλος. Αυτό το συγκεκριμένο τέλος,

  2. Φωτεινός 03/08/2019 @ 10:23 ΜΜ

    Υπάρχουν δύο σκηνικά για τις εκλογές !!!!
    Κάποτε σε έστελνε παραλία για να ψηφίσει ο κομματικός στρατός και να βγει το στημένο ούτως η άλλως αποτέλεσμα απλά έπρεπε να φαίνεται ότι είσαι στην παραλία για να λες είναι αληθινό τώρα σε θέλουν όλοι στην κάλπη γιατί μεγαλώνει η απόχη πάνω από 50% και δεν θα εναι νόμιμες διαδικασίες για τον πρώτο. Θα μου πεις και αυτό το κουκουλωνουν .
    Εδώ ψηφίζουμε όχι και βγαίνει ναι άσε που το όχι ήταν και λίγο ναι από μόνο του .
    Τι να σε πω με τόσο ψεκασμό σήμερα και με 25 βαθμούς υπό σκιά δεν ξέρω αν χιονίσει σε μερικές μέρες άρα καλού κακού πάρε μπουφανάκι.
    Η πληροφορία αποδόμηση είναι δω το ολγάκι είναι δω οι ματακιδες σε βλέπουν, να τους βάζεις τσόντες να παίζουν για να το φχαριστιούνται .
    Όλοι είναι σε παράκρουση με τα κοκτέιλς να δίνουν και να παίρνουν.
    Τα τρενακια περιμένουν τα ξενακια για να χαλαρώσουν .
    Τώρα η κάλπη θα έχει την τιμητική της όλοι τρέχουν να εκλεγούν και ξεχνάνε τα ξεπουληματα και μνημόσυνα.
    Σωτήρες παντού με μεγάλη τσεπα!!!
    Τώρα Έλληνα έρχεται και δεν θα προλάβεις εξάλλου σε βαρεθήκαμε τόσα χρόνια παρτακιας βολεψακιας
    Τώρα έλα μαζί μου να δεις το φως το αληθινό γιατί χόρτασες σκότος ξεκόλλα από την ύλη και πάρε το καντήλι.
    Τα πάντα θα αλλάξουν σε μια στιγμή να το θυμάσαι μια μόνο στιγμή είναι αρκετή για το μπαμ !!!!
    Φωτεινός
    Υ.Γ. προς ολγάκι και λοιπούς γράφουμε και καμία μ@λ@κία να περάσει η ώρα τσόντα θα σασ βάλω αργότερα τώρα είμαι σε μίτινγκ! !!!

  3. Φτάνει βασικά ένα πράγμα για να καταλάβει κάποιος και να συγκρίνει την τωρινή ολιγαρχία που ονομάζουν republic παγκόσμια οι βάρβαροι, με την δημοκρατία της αρχαίας Αθήνας αλλά ακόμα και με την Ρωμαική σύγκλητο που σίγουρα ποιο αντιπροσωπευτική λαικώς ήταν για τους πλειβίους αντί αυτού που χουμε σήμερα.

    Η απόδειξη είναι απλή:

    Τα κόμματα, έχουν ΑΦΜ, έσοδα, έξοδα, δραστηριότητες κλπ.
    Θεωρούνται επισήμως εταιρίες.
    Δεν είναι ότι απλά δηλώνονται στον Άρειο Πάγο και έχουν συνταγματική ισχύ πολιτειακής δράσης…

    Είναι εταιρίες και με τον νόμο = κερδοσκοπικοί οργανισμοί.
    Άλλο κάνω έναν σύλλογο και βάζουμε ένα ταμείο για έξοδα. Άλλο κάνω εταιρία και παίζω στην αγορά. Άλλο κάνω συνεταιρισμό. Άλλο κάνω έναν οργανισμό με τον Χ στόχο, πολιτειακό η οτιδήποτε και είμαι και εταιρία και επενδύω στους στόχους κλπ κλπ…
    Και άλλο…
    Εντελώς διαφορετικό πράγμα, να είμαι κόμμα εταιρία, που για να συνεχίσει την δράση του, πρέπει να επιχειρεί κερδοσκοπία, ώστε να συντηρείτε μεν αλλά δίχως να επενδύει πουθενά, έχοντας ως μόνο μέσω κερδοσκοπίας, την πολιτική θέση!

    Άρα, η εταιρία τους εξαρτάται από την καρέκλα αλλιώς δεν επιβιώνει η εταιρία τους, οπότε εξαρτώμενοι πρέπει να επιχειρούν με πολιτική ρητορική και κόλπα, να πιάσουν μια θέση, δημοσίου λειτουργήματος, αντιπροσώπευσης των πολιτών, ώστε να συνεχίσουν να χουν κέρδη για να επιβιώσουν…
    Άρα δεν είναι το κίνητρο των εταιριούχων το δημόσιο λειτούργημα αλλά η κερδοσκοπία. Δεν κάνανε κόμμα για πολιτειακό/ κοινωνικό σκοπό αλλά φτιάξαν μια εταιρία για να βγάζουν φράγκα.

    Αυτό σημαίνει παράλληλα, ότι δεν πρέπει να χάσουν κιώλας την θέση τους αλλιώς, πάει η εταιρία τους.
    Έλα όμως που έχουν βρει κόλπο, να ναι καταχρεωμένοι και ν αλλάζουν απλά ΑΦΜ γιατί η εταιρίες τους ανέλαβαν την δημόσια διοίκηση σε όλους τους τομείς και αλλάζουν όποτε θέλουν, σύνορα, εισαγγελείς, στρατιωτικούς, τα πάντα…
    Και αυτό τι μας λέει, ότι θα κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν και να βρίσκονται καρφωμένοι εκεί.

    Κάτι σαν την ψευδοαριστοκρατία της Γαλλίας πριν την Γαλλική επανάσταση που συνάντησε την Γκιλοτίνα και τον Ναπολέοντα, που αιφνιδίασε όλη την αριστοκρατία της Ευρώπης που ταν και είναι ακόμα ελεγχόμενοι από τον κύκλο που ξεκίνησε τους Ιλλουμινάτι και τους έκανε κουλουβάχατα με τις στρατηγικές του ικανότητες…

    Αυτά για όσους βρίσκονται εκεί για το κέρδος, η πλειοψηφία. Φυσικά ένας επαγγελματίας έχει και χόμπυ ενασχόλισης, με ιδεολογίες, με στοές κλπ κλπ.

    Αυτό το επιχείρημα, όλο, θέλω να κάνω πειρατία χάκινγκ και να το δει όλος ο κόσμος. Θα πειστεί ακόμα κι ο ποιο ηλίθιος…

    Εγώ στις εκλογές, θα ψηφίσω, θα ψηφίσω μια εταιρία που ξεκίνησε ως κύκλος ιδεολόγων και θα τους βοηθήσω να έχουν μισθό, κερδοσκοπία μέσω της βουλής για να με εξυπηρετούν. Εμένα έναν Έλληνα και τα συμφέροντά του και του τόπου του, δίχως ξένες δυνάμεις να μας ελέγχουν. Γίνεται, είναι όλα μπίσνεσ και τι προσφορά θα κάνεις στον μπίσνεσ πάρτνερ σου, είτε λέγεται Γιάνκης είτε τύπος που κάθετε στο παγκάκι τρώγωντας σπόρια και πίνοντας άμστελ και φωνάζει εειι μπλιατ…

    Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή, να δημιουργηθεί το πραγματικό πολίτευμα, της Δημοκρατίας, που έχει να φανεί εδώ και 3000 χρόνια αν δεν κάνω λάθος; Κάπου τόσο…

  4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ Η ΤΩΡΙΝΗ ΑΠΟ ΜΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΤΣΙΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΕΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ…. 223 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΛΕΒΕΝΤΕΣ,……  Μνημόνιο 3 – Νόμος 4336/14-8-2015 (ΦΕΚ 94).
    Στὸ ἄρθρο 3 παράγραφος Γ : «Η κυβέρνηση ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να διαβουλεύεται και να ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του Μνημονίου Συνεννόησης, πριν από την οριστικοποίηση και τη ΝΟΜΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
    Το οποιο υπέγραψαν 223 βολευτές………!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ 1.25% ΕΠΙΤΟΙΚΟ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ; ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ….. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΒΓΗΤΕ ΣΤΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΜΕ 3,5,10% ΕΠΙΤΟΚΙΟ… ΑΝΑΜΕΝΤΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060….
    ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…… ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 151 ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…… ΑΛΟΙΜΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ….. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ…. ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ…. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ http://chn.ge/2H3YAzh ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…… KAI ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1831….. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ…..

  5. Το παιχνιδι ηταν, ειναι και θα ειναι σικέ. Ενα θεατρο καλοστημενο. Οσοι τρων το παραμυθι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ. Δεν θα ψηφισω, δεν εχω ψηφισει και δε θα ψηφισω ΠΟΤΕ… η πολιτικη ειναι για τους βλαμμενους.

  6. Αριστόδημος 03/09/2019 @ 8:45 ΠΜ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ! ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΑΓΚΩΤΟ Ε.ΠΑ.Μ.! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ.

  7. χρήστος 03/09/2019 @ 12:11 ΜΜ

    Νικόλα δεν θα πάω να ψηφίσω τους έχω γράψει στα παπάρια μου δεν με ενδιαφέρει κανένας τους πλέον όλοι μασόνοι μέσα από στοές.

  8. Και εγώ αυτό λέω να κάνω. Να μην πάω να ψηφίσω. Αλλά το σκέφτομαι πάλι, μου περνάει από το μυαλό ότι έτσι αποποιούμαι των ευθυνών μου. Ειλικρινά δεν ξέρω. Καμμιά ιδέα;

    • οι πολιτικοι ειναι για τους βλαμενους και οχι η πολιτικη
      πολιτικη συμενει μετεχω στα κοινα και δεν εχει φυσικα καμια σχεση με τους πολιτικους της παγκοσμιας και ελληνικης πολιτικης σκηνης αυτοι υπηρετουν ξενα απο τον λαο συμφεροντα
      η πολιτικη ομως ειναι συναλαγη μεταξυ των απλων ανθρωπων παρεα αλληλοβοηθεια αγαπη συζητηση και προσπαθεια εξευρεση λυσεων για τα προβληματα των κοινωνιων μικρων τε και μεγαλων,λαικα συμβουλια με συμετοχη ολων οποιων εχουν κατι θετικο να καταθεσουν για το κοινο καλο μπορουμε να κανουμε πολα αμα καταλαβουμε την ενοιας του..ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ δηλαδη ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

    • σκεψου αν πας να ψηφησεις ενα κομα που θελεις κατα ποσο θα σε λαβει υπ οψιν του
      αν νομιζεις οτι καποιο καμα λαμβανει ευθυνη απεναντι σε αυτους που το εκλεγουν τοτε ΕΠΕΛΕΞΕ το
      εγω παντως δεν βλεπω να λαμβανει κανεις ευθυνη απεναντι στην ΕΠΙΛΟΓΗ μου ουτε νοιαζεται κανεις πολιτικος για τα θελω του λαου
      πραγμα που με βαζει σε υποψιες
      αν το εκλογικο αποτελεσμα στις εκαστοτε βουλευτικες εκλογες ειναι καθαρο και οχι νοθευμενο
      προσωπικα εγω δεν χαλαω τις σολες των παπουτσιων μου να κατεβω να ψηφησω
      απλα γιατι δεν θελω να συμετεχω σε κατι σκοτεινο
      ετσι οπως το σκεφτομαι εγω ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ [και οχι αποποιηση ευθηνης] ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΜΕΤΟΧΟΣ

    • Αριστόδημος 03/10/2019 @ 11:33 ΠΜ

      ΕΠΑΜ Φίλε μου! ΕΠΑΜ! Άκουσε τοποθετήσεις του ΕΠΑΜ, μπες στην ιστοσελίδα του (epamhellas.gr/) δες τα προτάγματα και η κρίση φυσικά δική σου. Και πάντοτε ΣΕΒΑΣΤΗ! Απλά την “ιδέα” που επικαλείσαι παραθέτω!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*