18:03 - 06/03/2019

Γιατι πειναει ο κοσμος μπαμπακο…;

Διαφημίσεις

Γιατι αυτος ο πολιτισμος της χεστρας δημιουργει μονιμες αχρειαστες αναγκες ωστε το συστημα των επικυριαρχων να μπορει να ελεγχει μονιμα το κοπαδι του !

Και οταν σε αυτες τις αναγκες βρεθουν μεσα ανθρωποι να τις υπηρετουν γινονται αυτοι οι ιδιοι οι μεγαλυτερη αστυνομοι της λογικης και της σκεψης ετσι ωστε να υπερασπισουν το μεροκαματο τους !

Ολοι οι υπεροργανισμοι – υπεροντοτητες που απο απλο συμφερον και μεγαλες κρυφες μπιζνες δημιουργηθηκαν καταφεραν να υπερβουν την ανθρωπινη λογικη και πλεον να ζητουν να επιβιωσουν ως υπεροντοτητες ακομα και αν η υπαρξη τους εχει ξεπερασει κατα πολυ την χρησιμοτητα τους προς την εξυπηρετηση των ανθρωπινων δικαιωματων !

Αυτες οι υπεροντοτητες λοιπον …που κατα σχιζοφρενεια οι ιδιοι εμεις της υπερασπιζουμε γιατι εχουμε την αναγκη τους για να επιβιωσουμε μεσο το μεροκακαματου που μας δινουν θα ειναι η αιτια που θα οδηγησουν την ανθρωποτητα στην συγκομιδη της !

Θα εχεις δηλαδη καποια εκατομυρια ανθρωπους να υπερασπιζουν την παρανοια επειδη απο συμφερον υιοθετησαν μια λογικη του παραλογου! Ηδη σαν ανθρωποτητα υπερασπιζουμε με στομφο φιλοσοφου το στραβο αυτου του πολιτισμου … υπερσπιζουμε την νοοτροπια κατσαριδας …που λεει πατηρ παντων ο πολεμος ..και την ιδια ωρα εχεις εκατομμυρια ανθρωπους να πεθαινουν απο την πεινα !

Χωρις κανενας μπινες ποτε να παραδεχτει οτι ο πολεμος δεν συμβαινει ποτε επειδη οι λαοι θυμωσαν ο ενας με τον αλλο αλλα μονο συμβαινει οταν οι κληρονομοι της γης συμφωνουν να κανουν μπιζνες !

Stranger..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. ..σε λιγο δεν θα μας βγαινει και σκατο απο την πεινα…για να αιτιολογισουμε αγαπητε και το ορο χεστρα…σπασμενα καραβια σε νεκρη θαλασσα ειμαστε αδερφια

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*