Διαφημίσεις

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!

Πρωτοφανείς δηλώσεις που πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook – όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας – ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».

Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».

Δείτε την απάντηση της κυρίας Γεροβασίλη στο 18ο λεπτό του βίντεο που ακολουθεί:

pronews.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

21 σχόλια στο “Ο γερομεγαλος Αδελφος ! Ο.Γεροβασίλη: «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους»”
  1. Γεια σου και σε σένα.
    Ξέρεις ποιος είμαι δηλαδή; Οκ.
    Λοιπόν άκου να δεις τώρα πως το σχολιάζω αυτό και πια είναι η άποψή μου…

    Στ @@ μας!

    Άμα θες, πέρνα μια βόλτα, έχω καλό κρασί, φόρα ψηλοτάκουνες μπότες και ζαρτιέρες, μαύρα η μπορντό χρώματα η και τα δυο μαζί, απλά ο κορσές να αφήνει το στήθος ακάλυπτο ώστε όταν σ’ έχω στα τέσσερα, μαζί με το κλαπ κλαπ από πίσω, ν ακούγεται και το στήθος και να χορεύει πάνω κάτω με κάθε μπρος-πίσω κίνηση.

    Στην μπανιέρα βέβαια ακόμα καλύτερα, θ ακούγεται και το νερό μαζί και θα ναι τριπλή η ηδονή…

    1. Φίλε είπα να σχολιάσω στην αρχή αλλά άφησέ το λέω μην το χαλάσω λέω και να σου που το ήξερα τι θα γίνει.
      Για να γίνω πιο σαφής είδες ότι έτρεξαν και σχολίασαν κάποιες το σχόλιό σου εκτός από άντρες. Μάντεψε.
      Τις άρεσε η φαντασίωση όπως θα έμενε ποθούμενο στο μυαλό της Γεροβασίλη αν το διάβαζε και έτσι δεν άντεξαν και σχολίασαν.
      Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μας έχει φάει όλους η αγαμία και σε νιώθω ρε φίλε.
      Απλά να σου πω την αλήθεια αυτές οι αριστερές είναι συνήθως σαδίστριες με περίεργα βίτσια και ονειρεύονται αυταρχικό αν με καταλαβαίνεις τι εννοώ και έτσι δεν κάνουν ούτε για πήδημα.
      Καλύτερα κλείσε ένα ραντεβουδάκι με τις σχολιάστριες που δεν αντέχουν και το χουν ανάγκη.
      Να περάσετε καλά σας εύχομαι.

    2. Δεν θα πήγαινα μ αυτήν την μπαμπόγρια φεμινοναζί αυτό είναι το μόνο σίγουρο…
      Ραντεβού με μια σχολιάστρια εύκολα κλείνω, την ξέρω την ”Ρίτσα” αλλά…

      ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ

      ΕΚΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΛΙΓΔΙΑΡΙΘΕΣ ΕΛΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ

  2. Μας παρακολουθει η τσατσα του μπουρδελου με τους νταβατζηδες τωρα τρομαξα, φιλε μου καλα τα λες αλλα αυτη ειναι απλητη και ανεραστη τι να κανεις στο γυαλουρονικο οξυ.

  3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ! ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ Κ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΓΟΥΛΑ ….. ΝΙΑΟΥ….!!!

  4. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ….ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ..ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΟΧΟΥΝΤΙΚΟ @ΡΧΙΔΙ

  5. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ! ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥΣΤΗ! ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ! ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΧΟΥΝΤΑ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΜΕ ΠΗΔΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟΕΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ, ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΚΛΑΒΟ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ…. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…. ΜΗΝ ΛΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΜΗΝ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ!!!

  6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

    Ρε γερομπιλι θα μας κλασετε μια μάντρα το ξέρουμε ότι μας ξέρετε αλλά και εμείς σας ξέρουμε και στις εκλογές θα πάτε ακλαυτοι

  7. COMMANDO?

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΑ Η ΜΑΝΔΑΜ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ” ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.
    ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΟΥΙΣΚΥ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ,ΜΟΥ ΤΟ’ΣΚΑΣΕ ΤΟ ΦΥΣΤΙΚΙ Η ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΧΑΡ!

    “ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΌΤΙ ΣΝΙΦΑΡΟΥΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΑ,ΤΣΙΑΡΣ ΝΤΙΑΡ ΒΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΤΣ!ΝΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ….ΣΕ ΓΟΥΣΤΆΡΩ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ’ΠΑΙΖΑ ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.”
    ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙ….

    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΜΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ,Η ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΙΚΑ.

    ΑΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ.ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΤΖΙΒΙΤΖΙΛΟΥΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΚΡΩΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ.ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝΕ Ο ΑΛΕΞ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΥΤΟ;

    Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΛΕΣΒΩΣ,ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ,ΤΗΣ ΕΦΗΣ,ΤΗΣ ΘΕΑΝΩΣ,ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ,ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ,ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ,ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ….ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ” ΕΙΝΑΙ.

    ΤΖΑΜΠΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΡΕ;
    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    ΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ….ΞΕΡΩ ΣΕ ΤΙ ΚΛΑΜΠ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΜΟΝΑ Η ΔΥΟ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ‘ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ’ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ….ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ….

    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΝΙΤΣΑ ΜΟΥ.

    1. Μην ανησυχείς ”Ρίτσα”, γνωρίζω την κάστα τους. Είναι σαν τα πρεζάκια, υπόκοσμος…

      Ελπίζω με όλα τα σχόλιά μας, να φανεί η φάρα τους. Γιατί για τις Τσακαλώταινες ξέρουμε και για το τι υπογραφή κάνει στα επίσημα υπουργικά έγγραφα. Καιρός να μάθουμε και τις άλλες τις ανώμαλες που απ όσο κατάλαβα θα βγάλουν όλα τα βίτσια τους πάνω στον λαό…

      Τι μας περιμένει… Και μετά έρχονται και χειρότερα, μας έρχετε το καθυστερημένο μετά… Το που χουμε μπλέξει δεν λέγεται.

  8. Θα έλεγα αφού όλα τα παρακολουθείτε… να φας μια φασολάδα να μου κλάσεις τα κάκαλα…. Ζητώ συγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά δεν αντέχω την χούντα των αριστεροφασιστών του ψείριζα!!!

  9. Γεια σου Γεροβασίλη τσιφτισα
    Που σελιγκας τα γίδια
    Πάρ’ φορα απ’το βουνό
    Και κλ@σε μας τ’ @ρχιδι@

  10. Χμμμ…ξέρει να μιλάει, ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της , ξέρει να σχολιάζει,
    μη μας λέει μετά δεν είδα, δεν άκουσα ,δεν μίλησα
    Εχει και μετά κουκλίτσα και ενα μετά τόοοοοοοοσο

  11. Χαχαχαχα! Ουουουχαχαχαχα ! Μωρη ζαβεγκλω γερό μπιρπιλω ! Ποιον πας να σκιασης ; Δεν σου είπαν τα αφεντικά σου ,να μην μας τσιτωνης ; Εσείς παρακολουθείτε εμάς ; Αααα αχαχαχα ! Και τι βλέπετε ώ ρε ; Ρε σεις ! Τι λέει ρε το φροκαλο ; Έλα να σου πω μαντάμ ντε κουραδαρι ! Εάν νομίζεις ότι μας τρομάζεις ,τότε σου απαντώ σαν τον ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ : ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΙΛΙΧΤΑΡ ΜΠΟΔΑ ΣΟΥ ,ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ ! ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΚΟΛΟΥΣ ! ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΤΕ, αεί στο διαολο γκαζότενεκέδες ! Για να φτάσετε στο σημείο να μας φοβεριζετε ,έχετε ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ,ΡΕ ΟΥΣΤ ! ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ !

  12. Μισό, μισό, μισό, μισό……. Κάποιος στο ίντερνε όταν σχολιάζει ή γράφει, συνήθως το κάνει με ψευδώνυμο. Δεν λέι είμαι αυτός, ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, διεύθυνση και τηλέφωνο. Και για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα κάποιου πό τα ηλεκτρονικά του ίχνη, απαιτείται μια διαδικασία από ειδικούς, αλλ΄και μια νομική διαδικασία. Για τα ααυαίσθητα προσωπικά δεδομένα, έχει ακούσει κανείς; Πάντως, αυτό που δείχνουν οι αντιδράσεις όλων των πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος, δεν μου φαίνεται και πολύ έξυπνα οργανωμένη. Δηλαδή, σε όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, αντί να επιλέξουν να τους πείσουν για το αντίθετο, τους προσάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα; Με ποιο πολιτικό κόστος; Είναι προφανές αυτό, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα ίδια άτομα και οι οικογένειες τους και οι συγγενείς και φίλοι τους όταν πάνε στην κάλπη, θα είναι μόνοι τους και θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με προηγούμενο την προσαγωγή τους στο ΑΤ λόγω διαφορετικής πολιτικής αντίληψης με το κυβερνόν κόμμα. Αλαζονεία της εξουσίας; Μπορεί. Μπορεί όμως και οι “Σύμβουλοί” σας κύριοι, να μην έχουν , να πώς να το πω, ξεκάθαρα να το πω, κίνητρα. πανικός; Όχι μωρέ, όχι. Δεν είναι αυτό. Δεν το πιστεύω. όχι, όχι,

  13. Αντιγόνη του Σοφοκλή, στίχοι 620-3.
    Σοφίᾳ γὰρ ἔκ του κλεινὸν ἔπος πέφανται· τὸ κακὸν δοκεῖν ποτ’ ἐσθλὸν τῷδ’ ἔμμεν, ὅτῳ φρένας θεὸς ἄγει πρὸς ἄταν.
    -Έχει ειπωθεί ένας λόγος σοφός: Αν θέλει ένας θεός στη συμφορά να σπρώξει κάποιον, σκοτίζει το μυαλό του και το κακό το παίρνει για καλό.
    -Και τους Αγγλοσπουδαγμένους του ΤΣΙΡΙΖΑ: Evil sometimes seems good to a man whose mind a god leads to destruction.

  14. Κάτσε να υποκινήσω κι εγώ μια πράξη βίας. Μόλις δείτε την Όλγα Γεροβασίλη έξω μόνη της σπάστε την στο ξύλο. Χώστε της μία μπουνιά στα μούτρα, ώστε να σπάσουν όλα τα μπροστινά της δόντια και να χρειαστεί να βάλει εμφυτεύματα! Αυτό μόνο αρκεί για αρχή, διότι όταν θα βάλει τα εμφυτεύματα τιτανίου πρέπει μετά να την βρείτε ξανά έξω στο δρόμο και να της δώσετε κι άλλη μια γερή μπουνιά ώστε να σπάσουν και τα εμφυτεύματα!!!!!! Μετά θα είναι τόσο διαλυμένη γνάθος του κρανίου της που δε θα μπορεί να έχει δόντια. Κάντε την Όλγα Γεροβασίλη να φορέσει μασέλα! Όλοι ξέρουμε που μένει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek