18:33 - 04/03/2019

Παγκόσμια αίσθηση προκαλεί νομοσχέδιο για τα εμβόλια

Διαφημίσεις

Αναφορές νομοθέτη για «πρακτικές Κομμουνισμού».

Στην Αριζόνα των ΗΠΑ, πέρασε νομοσχέδιο, το οποίο επιτρέπει απαλλαγή από εμβολιασμούς. Οι διεθνιστές των ΗΠΑ αναμένουν πως αυτή η κίνηση θα οδηγήσει σε λιγότερα εμβόλια και ετοιμάζουν αντιδράσεις.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ο κυβερνήτης Gov. Doug Ducey, που αυτοπροσδιορίζεται, μεταξύ άλλων, ως «υπέρμαχος των εμβολίων», υποσχέθηκε να ακυρώσει το νομοσχέδιο.

Για το θέμα, όπως μεταδίδει η Washington Post, η ρεπουμπλικάνη πολιτειακή νομοθέτης, Kelly Townsend, δήλωσε:

«Διάβασα χθες πως υπάρχει η ιδέα, άπαξ και δεν εμβολιαστούν αρκετοί άνθρωποι, τότε θα τους εξαναγκάσουμε. Η ιδέα να πιέσουμε κάποιον να απαρνηθεί την ελευθερία του για χάρη της ‘κολεκτίβας’ δεν βασίζεται στις αμερικανικές Αρχές αλλά στον Κομμουνισμό».

Ενδιαφέρουσα η δήλωση της Kelly Townsend, η οποία φυσικά και ξεσήκωσε αντιδράσεις στις τάξεις των παγκοσμιοποιητών.

Σίγουρα, κάποια εμβόλια ενδεχόμενα είναι αναγκαία, ειδικά όταν αφορούν παλιούς και γνωστούς σε όλους ιούς.

Είναι όμως υγιές να αποδεχόμαστε όλα τα εμβόλια άκριτα, χωρίς να υπάρξει πρώτα λεπτομερής έρευνα για τις όποιες παρενέργειες ενδέχεται να υπάρχουν;

Εμείς δεν στεκόμαστε στο συνωμοσιολογικό κομμάτι αλλά στο πρακτικό, στο επιστημονικό.

Ούτε να απορρίπτεται κάτι εξαρχής, ούτε όμως να υπάρχει μαζική κρατική υστερία για εμβόλια, που ενδεχόμενα δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς.

Προφανώς, η ρεπουμπλικανή νομοθέτης δεν ονομάζει «κομμουνιστικό μέτρο» τους εμβολιασμούς αυτούς καθ΄ αυτούς, αλλά κρατικές πρακτικές που παραπέμπουν σε σοβιετικά καθεστώτα, τα οποία ουδέποτε σεβάστηκαν την ατομική ελευθερία.

«Το θέμα δεν εδώ είναι αν πρέπει ή όχι να εμβολιαζόμαστε, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Αυτό που απασχολεί είναι αν το σώμα σου ανήκει σε εσένα ή αν η κυβέρνηση μπορεί να σε αναγκάσει να εμβολιαστείς παρά την θέλησή σου», συμπλήρωσε αργότερα, σύμφωνα πάντα με την Washington Post.

Οι αντιδράσεις κατά της ίδιας πολλές.

Θα σταθούμε όμως σε μία, αντί επιλόγου, η οποία ίσως λέει πολλά και προέρχεται από την αρθρογράφο της «Arizona Republic», Laurie Roberts:

«Αναζητείται εμβόλιο για να μας προστατεύσει από τις τρελές κομμουνιστικές θεωρίες συνωμοσίας της Kelly Townsend».

Πόσο εύκολο το έχουν με την λέξη εμβόλιο…

Δεν νομίζετε;

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΜΟΝΟΡΟΥΘΟΥΝΟΣ 03/04/2019 @ 7:57 ΜΜ

    ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ,ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΡΝΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*