00:37 - 04/03/2019

Κατοχικα Νεα; Σοβαρα τωρα ;…

Διαφημίσεις

Εχω δει αυτη την ατακα σε απειρα δημοσιευματα στα κοινωνικα δικτυα που δειχνουν αλλη μια εκπληρωση ολων οσων εχουμε πει εδω και χρονια ..μολις βγει δηλαδη αποδειξη οτι για αλλη μια φορα ειχαμε δικιο ..απο κατω το τρολ θα απαντησει …Κατοχικα Νεα; Σοβαρα τωρα ;…!

Φανταζομαι απο την μια για να υπαρχει τοσο μεγαλη ενορχηστρωση αποδομησης του μοναδικου μεσου που εχει μιλησει για το μελλον σαν να ηταν το παρων οτι κανουμε πολυ καλα την αποστολη μας εδω και δεκα χρονια ..απο την αλλη οπως και να το κανεις νοιωθεις λιγο την αδικια της υπεροντοτητας πληροφοριας να σε μαστιγωνει !

Ολοι εσεις που εχετε αποφασισει να διαβαζετε την πληροφορια της ημερας απο το διαδικτυο και επιτελους κλεισατε την τηλεοραση ..δεν γνωριζετε ποσες ιστοσελιδες του χτες ..τα πηραν με διορισμους και μπαξισι και απο δηθεν επαναστατικες εχουν γινει εντεχνως προπαγανδιστικες η αποδομητικες προς τα συμφεροντα αυτων που εβριζαν μεχρι χτες ..!

Εγω κατινα δεν θα γινω ποτε , ο χρονος θα σας δειξει που δινεται την αναγνωστικη σας δυναμη και τι ειναι απο πισω ..!

Αυτο ομως που με περηφανια μπορω να λεω ειναι οτι εδω και δεκα χρονια ειχα την ηθικη να μην ξεπουληθω ποτε … να μην αλλαξω δραμι της πολιτικη μου ιδεολογια , να υπερασπισω με ρισκο να χασω τα παντα το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου …και να καταφερω κοντρα σε ολες τις μαχες απεναντι μου να αντεξω ΜΟΝΟΣ μου χωρις κανεις να με στηριξει εκτος απο το κοινο μου … να αφυπνισω χιλιαδες ελληνες ..!

Αρε ρε παλικαρακια ..και με ενδιαφερετε μονο εσεις που ειλικρινα εχετε παρασυρθει απο την αποδομηση και την υπεροντητα πληροφοριας …γιατι δεν κανετε την υπερβαση του χαρακτηρας σας να διαβασετε σε βαθος ολα οσα εχουμε πει και σημερα ειναι η πραγματικοτητα σας πριν πειτε αυτο το ..ομορφα επικυνδινο για την ελευθερια ..Κατοχικα Νεα; Σοβαρα τωρα ;…

Ποιος αλλος στο ελληνικο τουλαχιστον ιντερνετ ειχε το θαρρος να σημαδεψει το μελλον με τα πιο εξωφρενικα σεναρια και σημερα αυτα να ειναι η πραγματικοτητα σας ; ..Ποιοι αλλοι τολμησαν να σας πουν με κοστος τεραστιο την σκληρη αληθεια …την αληθεια που κρυβουν οι βολεμενοι ..την αληθεια που σημερα σελιδες την πουλανε για χιλιαδες ευρω κρυφης και μαυρης στηριξης για να συνεχιζουν την προπαγανδα και το πολιτικως ορθο του συστηματος !!

Δειτε τις πρωτες σελιδες ειδησεων και αναρωτηθειτε απο που παιρνουν τις ειδησεις τους ;.εχουν ανταποκριτες σε ολο τον κοσμο; ..οχι βεβαια ..απο μια συγκεκριμενη πηγη παιρνουν ολοι και απο το οκ του πολιτικως ορθου του συστηματος ..με σκοπο; …με ποιο επαθλο; ..εσενα και τι θα πιστεψεις !

Ειναι κριμα και μου προκαλει βαθια θλιψη νεα παιδια σημερα να φωτοτακτιζονται στα φωτα των τσοπανερεων της πληροφοριας .. η πληροφορια ειναι το μεγαλυτερο τους οπλο γιατι δημιουργει μεσα σας την πεποιθηση και αυτη ειναι πλεον που παιρνει αποφασεις για εσας…μην τους επιτρεπεται αλλο να ειναι αυτοι οι οδηγοι στο τιμονι της ζωης σας ..αμφισβητειστε και το κατοχικα νεα…αλλα για το πραγματικο καλο σας …αμφισβητειστε και τους υπολοιπους και καντε απο την αρχη την δικη σας ερευνα για το τι ειναι αληθεια …θα σοκαρειστητε οταν δειτε στο τελος ποιος ηταν ο ξεκαθαρος και ο αληθινος στην ενημερωση σας !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. πολιτης 03/04/2019 @ 9:31 ΠΜ

    Νικο καθε χλευασμος απο αυτα τα μομολα ειναι επιβραβευση για την πορεια σου και οταν σε πυροβολουν τα λαμογια και τα σιναφη ειδη ειναι παρασημα !! προχωρα ακαθεκτος λιγα ειναι τα ψωμια τους!!!

  2. να τους πειτε οτι πλεον για να κοψεις το κατοχικα νεα πρεπει να πας σε κεντρο απεξαρτησης

  3. Δεν ξέρω ούτε ποιος είσαι, ούτε από που προέρχεσαι -αν προέρχεσαι- ούτε από που παίρνεις γραμμή -αν παίρνεις γραμμή- ούτε από που τα παίρνεις – αν τα παίρνεις-! Ομως εμένα με έχεις βοηθήσει να ξεκολλήσω, να δω τον κόσμο με άλλα μάτια, να δω έναν κόσμο σκληρό μεν αλλά αληθινό, να λύσω απορίες για πράγματα που τόσα χρόνια δεν κολλούσαν μεταξύ τους, να συνδέσω κομμάτια. Πιστεύω απόλυτα ότι για κάθε τι που δίνουμε σ΄αυτό τον κόσμο, ένα χαμόγελο, ένα χαρτομάντηλο, ένα πιάτο φαγητό, μία πληροφορία, κάποια γνώση, για όλα αυτά υπάρχει ένα αόρατο θησαυροφυλάκιο για τον καθένα, όπου συσσωρεύονται. Λοιπόν, το δικό σου θησαυροφυλάκιο, θεωρώ ότι είναι γεμάτο! Ευχαριστώ!

  4. ” η αληθεια λαμπει οσο βαθεια στην λασπη κι αν χωθει”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*